KENDA NAMJEŠTAJ - garancija kvalitete i usluge

Tvrtka Kenda namještaj d.o.o. prisutna je na tržištu punih 20 godina. Zastupa i distribuira namještaj Europskih proizvođača namještaja, a u suradnji sa hrvatskim dizajnerima i proizvođačima, osmišljava i proizvodi stolove i stolice od masivnog drveta za potrebe tržišta srednje i istočne Europe.

Kenda namještaj možete pronaći u više od 70-tak salona diljem Hrvatske i u 15-tak salona partnera kod kojih možete pogledati i naručiti kompletnu ponudu tvrtke Kenda namještaj.

Kenda namještaj, poslovna zgrada
 • Kupujte što želite, a ne što Vam se nudi
  Najveća konkurentna prednost Kenda namještaja je u organiziranoj prodaji i distribuciji namještaja. 80% ponude sastoji se od programa, od kojih je najprodavanija varijanta ili boja, dostupna odmah (na skladištu tvrtke), a elementi programa narućeni u željenoj kombinaciji, boji ili varijanti se isporučuju u roku 1 do 6 tjedana (obzirom na naručeno). Rokovi isporuke garantirani su od strane Kenda namještaja.
 • Najbolji omjer cijene i kvalitete.
  Stilski se, Kenda namještaj, svrstava u moderan ili trendovski namještaj. Ponuda se pozicionira kao namještaj za kupce srednje i više kupovne moći, gdje garantira najbolji omjer kvalitete i cijene, na tržištu regije. Kompletna ponuda dokazana je na tržištu i potvrđena od strane kupaca. Namještaj je dokazan i provjeren na tržištu Europe, a za sve atikle postoje deklaracije i izvještaji o kakvoći od strane EUROINSPEKTA (EUROINSPEKT - drvokontrola. Preradoviceva 31a ZAGREB, po normi HRN D.E2.100.,DE2.103.) koji se dobivaju uz artikal prilikom kupovine ili na zahtjev unaprijed.
 • Originalnost
  Kenda namještaj, dio je europskog koncerna IMS, koji okuplja renomirane proizvođače namještaja, čime se garantira kvaliteta i originalnost proizvoda i svih ugrađenih materijala (tekstil, koža, opruge, okovi, MDF, furnir, folije...). Ne bacajte svoj novac i kupujte pametno.
  Na tržištu se često pojavljuju kopirani artikli Kenda namještaja koji ne zadovoljavaju standarde kvalitete. Provjerite prilikom kupovine da li zaista kupujete namještaj koji garantira sve standarde kvalitete i usluge.
 • Kenda namještaj ima jednogodišnje jamstvo i garantira servis.
  Tvrtka Kenda ima vlastiti servis kojim garantira rješavanje reklamacija unutar 45 dana od zaprimljene reklamacije. 

Potražite svoj novi namještaj već danas

Novi marketinški pristup na tržištu, popraćen razvojem vlastite B2B informatičke aplikacije i korištenjem web tehnologije, omogućava pristup svim informacijama i potrebnim podacima 24/7.  Kupci Kenda namještaja sada imaju mogućnost pregleda i potpunu informaciju o ponudi preko ove internet stranice (ponuda), ili slanjem upita o artiklima, bilo u centralu ili najbližem salonu partnera. Ukoliko niste zadovoljni sa uslugom kod partnera tvrtke Kenda namještaj, pišite nam na marketing@kenda.hr kako bih Vam mogli pomoći.
Organizirana logistika tvrtke Kenda sprovodi sve zahtjeve kupaca u roku od 1 do 6 tjedana, bez obzira u kojem je djelu Hrvatske zahtijev napravljen. Rok isporuke naglašen je na potvrdi narudžbe koju dobivate pri svakoj kupovini. U međuvremenu i kupac i partner imaju sve informacije o vremenu dolaska i isporuke roba.
Krajnji kupac može dobiti i sve informacije o robi ne samo putem web stranice već i pozivom na telefon djelatnika u prodaji tvrtke Kenda. Tako se B2B komunikacija pretvara u B2C i krajnji kupci imaju mogućnost odabira i kupnje onog što zaista trebaju, a ne ono što im se nameće...

Kenda namještaj, dnevni boravak Venice

Prateći potrebe i zahtjeve tržišta, Kenda ima i web trgovinu.

Kenda Web Shop najveća je on line trgovina namještaja u Hrvatskoj, organizirana kao e-ponuda najvećeg distributera namještaja u regiji.

www.kenda-namjestaj.com je samostalno razvijen sistem prodaje prilagođen modernim tehnologijama i novim zahtjevima tržišta. Posjetitelji WEB TRGOVINE mogu se samostalno informirati, usporediti ponudu sa drugima i kreirati narudžbu, ili, jednostavno,  kontaktirati administratore za sve dodatne informacije, bilo telefonom bilo elektronskom poštom.

Pristup ponudi WEB SHOPA je otvoren i omogučava korespodenciju sa kupcima nudeći posebno biran asortiman i izbor dostupan odmah.  Artikli unutar web trgovine svrstani su u osam glavnih grupa, radi lakšeg pronalaženja. Pregled artikala prilagodljiv je svakom korisniku.  Svaki se posjetitelj može registrirati i koristiti sve opcije trgovine bez obveze. Dostavu je moguće odabrati kao: preuzimanje u centralnom salonu Kenda namještaja u Zaprešiću ili na kućnu adresu specijaliziranim dostavnim tvrtkama. Cijena dostave navodi se i specificira unaprijed, prema poštanskom broju adrese dostave, kako bi svaki kupac odabrao najbolje riješenje za sebe. Plaćanje je moguće odabrati kao: nalogom za plaćanje ili kreditnom karticom. Plaćanje osigurava Ouroboros Payment Gateway servis za Internet naplatu koji koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba.

Koristeći sve prednosti e-poslovanja, tvrtka Kenda, preko svog razvijenog informatičkog sustava automatizirala je web trgovinu u svim segmentima, od narudžbe do isporuke što omogućava vjerodostojnu ponudu i izbjegavanje pogrešaka prilikom narudžbe, manipulacije i obrade roba.

Ponuda bez maloprodajnih marži samo je dio prednosti ovog kanala prodaje. Obrada i manipulacija ponude povezana je sa sistemom tvrtke i omogućava smanjenje troškova u logističkoj podršci e-trgovine. Ta novost u konceptu e-poslovanja pokazala se vrlo uspješnom i omogućila ponudu roba po najnižim cijenama. Trenutno WEB SHOP tvrtke Kenda bilježi stalan rast prodaje i polako ali sigurno razbija tržišne stereotipe internet prodaje u Hrvatskoj.

Kenda namještaj, web-shop

5% popusta na sve proizvode za posjetitelje portala Namjestajka.com

Kenda je za posjetitelje portala Namjestajka.com otvorila bon s kojim ostvarujete popust od 5% na sve proizvode koje možete pronaći na Kenda web shopu.

Kako iskoristiti bon za popust možete pogledati na našoj stranici Novosti i Akcije.

soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net