Predstavljamo DIN - Drvna industrija Novoselec d.o.o.

DIN d.o.o. se razvio na temeljima pilane još 1929. godine. Danas je jedan od najvećih domaćih drvoprerađivača koji svoju proizvodnju temelji na preradi hrasta, jasena i bukve. Osnovni proizvod tvrtke su podne obloge (masivni i lamel parket) te masivni namještaj.

DIN masivni namještaj, parket

Masivni namještaj se proizvodi prvenstveno od hrasta, a koristeći modernu tehnologiju i specifična znanja stvaraju proizvod vrlo visoke kvalitete sa cjeloživotnom garancijom. Suradnja s renomiranim domaćim i stranim dizajnerima omogućuje im stvaranje velikog broja kolekcija koje uključuju moderne i klasične linije. Odnedavno su počeli razvijati kolekcije u kojima se modeli namještaja mogu modularno kombinirati što znači da se namještaj prilagođava ne samo željama kupaca, već i interijeru. To je svakako novina u industrijskoj proizvodnji, ali i neophodan korak u prilagodbi tržišnim uvjetima. Više o njihovim proizvodima možete vidjeti na portalu po našim kategorijama ili na www.din.hr.


Na 240.000 m2 u Novoselcu u blizini Zagreba nalaze se:

  • primarna i doradna pilana,
  • tvornica lamel parketa,
  • tvornica masivnog parketa,
  • tvornica masivnog namještaja,
  • sušare i parionice,
  • energana.

Inzistiranje na vrhunskoj kvaliteti njihov je svakodnevni izazov. Uvažavajući prirodu i koristeći njezino bogatstvo, nastoje stvoriti proizvode visoke dodane vrijednosti, proizvode sa garancijom udobnosti i korisnosti.

DIN masivni namještaj i parket

Izrada proizvoda od punog drva zahtjeva iskustvo u obradi, dobro poznavanje sirovine te specifičnu tehnologiju. DIN se može pohvaliti optimalnom uporabom sva tri čimbenika kojima već više od pola stoljeća stvara visokokvalitetne finalne proizvode za zahtjevno tržište.

Cilj im je zadržati prepoznatljiv imidž hrvatskog proizvođača, te stvoriti snažan brand pouzdanog partnera.

Uvjerenje da samo kvalitetan proizvod stvara dugoročne partnerske odnose i jamac je uspješnog poslovanja dokazuju certifikati i znakovi kvalitete. DIN je među prvima u Hrvatskoj uskladio i certificirao sustav upravljanja kvalitetom s normom ISO 9001:2008 dokazavši time da svoje poslovne procese, kao i odnose s kupcima, dobavljačima i zaposlenicima provodi sukladno deklariranoj politici i ciljevima kvalitete.


DIN masivni namještaj i parket, ISO certifikat

Uz to, parket DIN-a odsada nosi oznaku CE kojom se kontrolira porijeklo i promet robe u zemljama članicama EU te se jamči da proizvod ispunjava stroge zahtjeve zakonske regulative.


DIN masivni namještaj i parket, CE

Također, DIN je među prvima u regiji postao članicom FEP-a (Europskog udruženja proizvođača parketa) te si osigurao poslovnu i lobističku potporu i olakšao suradnju s najvećim europskim tvrtkama. Kao član FEP-a, DIN je smatrao svojom obavezom da ispuni propisane kriterije i stekne pravo na korištenje Real Wood znaka kvalitete kojeg imaju najprestižniji europski proizvođači parketa, a koji kupcima jamči proizvod od pravog drveta.


DIN masivni namještaj i parket, Real wood

Kako je samo ekološki održivo gospodarenje šumama korisno za sve, DIN NOVOSELEC nastoji poslovati prema ekološkim načelima najvišeg stupnja. Stoga u svojim pogonima prerađuje sirovinu kvalitativne oznake FSC koja upućuje na porijeklo drveta.

Kontakt informacije potražite na našem adresaru poslovnih subjekata

soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net