Novosti i Akcije

Novi arhitektonski časopis Presjek

Presjek je časopis za detalje u arhitekturi koncipiran kao tematski tromjesečnik koji se bavi hrvatskom arhitekturom i arhitekturom u regiji, kako onom recentnom, tako i ostvarenjima u proteklih deset i više godina.

Na tržištu već postoje brojni časopisi koji tematiziraju hrvatsku i inozemnu arhitekturu, te predstavljaju interes stručne javnosti. Časopisi ovog profila obrađuju suvremena djela iz vizure snažne teoretske osnove. Osim arhitekture ti se časopisi također bave fenomenima suvremene umjetnosti.

Iako se bavi istom tematikom, časopis Presjek u suštini ima sasvim drugu nišu: pokazati građevine u nacrtu i fotografiji s naglaskom na izvedbu i tehnička rješenja, pritom ne zanemarujući arhitektonsku kvalitetu.

Ciljna publika su arhitekti i inženjeri srodnih struka (građevinarstvo, strojarstvo, elektrotehnika, i sl.) koji se bave gradnjom, i svi oni koji su zainteresirani za konkretne primjere i teme.

Prva godina će biti podijeljena na sljedeće teme:

U sklopu prve teme/broja bit će obrađeni sljedeći projekti:

Izdavač: Hiperprostor d.o.o.

Broj stranica: 160

Novi arhitektonski časopis PresjekDUT web-shop

DUT web-shop

Poštovani kupci i posjetitelji naše stranice,

Od sada ćete uz bogati asortiman proizvoda u našoj web shop trgovini moći pronaći i jedan proizvod snižen za 40% !

Akcija traje od 09:00 h do 09:00 h sljedeći dan!

Posjetite nas u našoj web shop trgovini!


DUT web shop


Kenda web-shop

Namještaj ON LINE

Kenda web-shop

Prateći svjetske trendove u proizvodnji i prodaji namještaja tvrtka Kenda namještaj je pokrenula svoju web trgovinu kako bi se približila novom, modernom segmentu tržišta. Iako je hrvatsko tržište još uvijek skeptično prema internet trgovini, sve više korisnika interneta prepoznaje prednosti e-poslovanja.

Internet prodaja temelji se na informatizaciji prodajnog procesa i smanjuje troškove poslovanja (troškovi salona, troškovi zaposlenika, troškovi hladnog pogona, troškovi manipulacije robom...). Kompletna ponuda kreira se bez maloprodajne marže, a dostava se računa kao odnos volumena i udaljenosti transporta, što omogućava vrlo transparentno poslovanja i najkonkurentnije cijene na tržištu. Dostava se specificira posebno kako bi svatko odabrao najbolju soluciju za sebe. Plaćanje karticama je osigurano Ouroboros Payment sustavom, koji garantira i osigurava podatke i transakcije direktno sa matičnim bankama. Platiti se može i standardnim virmanskim nalogom (u pošti, banci, fina-i, e-bankarstvom).

Asortiman (ponuda) web shopa posebno se odabire prema zahtjevima i željama kupaca i može se naručiti isključivo preko ove web stranice (www.kenda-namjestaj.com). Web shop artikli nude se bez maloprodajne marže i najkonkurentnija su ponuda u Hrvatskoj. Svi artikli iz ponude nalaze se na skladištu tvrtke Kenda namještaj i dostupni su odmah.

5% popusta na sve proizvode za posjetitelje portala Namjestajka.com

Kenda je za posjetitelje portala Namjestajka.com otvorila bon s kojim ostvarujete popust od 5% na sve proizvode koje možete pronaći na Kenda web shopu.

Bon se koristi vrlo jednostavno. U košarici trgovine, nudi se mogućnost upisa "Šifre za popust" gdje upišete šifru "namjestajka.com" te kliknete na tipku "POTVRDI". To napravite prije procjene dostave i kretanja na blagajnu.

Kenda bon kod kupovnine namještaja

 

soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net