Nalazite se na:
URED >>

UREDSKE STOLICE

Yachtcharter Kroatien
Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC LINDA. Uredska stolica na kotačiće pogodna za dugotrajna sjedenja. Podesiva po visini.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC MIRAGE. Stvorite sami svoju Mirage stolicu. Odaberite materijal i boju ojastučenja; birajte između široke palete boja u prirodnoj koži, eko-koži i mikrofibri. Želite li stolicu na kotačiće za tepihe ili sa zaštitom za parkete, ili ste se ipak odlučili za skija noge?. Hoće li to biti chrom, drvo ili plastična navlaka, odlučite sami i stvorite svoju Mirage stolicu.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC MOON. Menadžerski ergonomski stolac sa rukonaslonom, metalne baze na kotačiće pogodan za dugotrajna sjedenja.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC ONLINE. Y oblik naslona je detalj od kojeg kreće dizajn modela ON LINE. Serija je upotpunjena sa dvije vrste naslona, tapeciranog ili u crnoj mreži sa lumbalnim ojačanjem. Unutrašnjost sjedala i naslona stolca izvedena je od šperploče koja je obložena hladno lijevanom, ergonomski oblikovanom spužvom, vrlo visoke kvalitete i gustoće, da bi sjedenje u stolcu bilo što udobnije. Kromirana baza, rukonaslonim fiksni ili podešavajuči sa kromiranim detaljima, syncron mehanizam čine model ON LINE jedinstven ukras svakog ureda.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC OPERATO. Operativni ergonomski stolac sa rukonaslonom, metalne baze i sjedištem ojastučenim poliuretanskom pjenom.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC PETRA. Model PETRA proizvodimo u tri varijante: niski naslon, srednji naslon i visoki naslon. Zadnje dvije varijante imaju asyncro mehanizam koji osim podešavanja visine sjedišta omogućuje podešavanje nagiba sjedišta i leđnog naslona. Također, svaka od navedenih varijanti moguća je sa ili bez rukonaslona. Unutrašnjost sjedala i naslona stolca izvedena je od šperploče koja je obložena hladno lijevanom, ergonomski oblikovanom spužvom, vrlo visoke kvalitete i gustoće, da bi sjedenje u stolcu bilo što udobnije. Mogučnost izbora crne ili aluminijske baze, kao i kotačića za tvrde ili meke podloge.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC SHAPE. Radna ergonomska fotelja sa rukonaslonom; metalna baza; naslon je od prozračnih materijala; sjedalo - mikrofibra.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC SIMPLY. Uredski stolac modernog izgleda na kotačiće u kombinaciji kože i elastina. Naslon i sjedište podesivi po visini.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC SKI. Konferencijski stolac sa drvenim rukonaslonom sa skija bazom.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC SKILL. Kao najnoviji model visoke kvalitete predstavljamo Vam SKILL u dvije verzije. Opcija sa punim leđima ili opcija sa leđima u mreži. Osnovna karakteristika ovog modela je EXTRA napredni sincron mehanizam posljednje generacije sa podešavanjem dubine sjedala i drugim podešavanjima preko jednostavnih komanda. Na podešavajućim rukonaslonima zona dodira je od mekanog materijala. Lumbalno podešavanje omogučuje ergonomski korektnu poziciju sjedenja, a podešava se preko dva bočna kursora iza naslona.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC SPRING. Uredski stolac Spring
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC STORM. Radna ergonomska fotelja sa rukonaslonom, metalne baze na kotačiće, podesiva po visini.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC TECTON. Uredski stolac Tecton
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC TORINO. Radni stolac TORINO sastoji se od postolja sa pet krakova na kotačima, mehanizma za podizanje, sjedišta i naslona za leđa te eventualno rukonaslona. Plastični djelovi ovog stolca su moguči u dvije boje NOVO svijetlo siva ili standardna crna. Moguće je podešavanje visine sjedišta te visine leđnog naslona. Unutrašnjost sjedala i naslona stolca izvedena je od šperploče koja je obložena spužvom visoke kvalitete i gustoće da bi sjedenje na stolcu bilo što udobnije. Kotači stolca su prolagođeni mekim i tvrdim podlogama. Model TORINO proizvodimo u tri varijante: s niskim naslonom, s visokim leđnim naslonom i L varijanta na visokom postolju koja uglavnom služi u industrijske svrhe, blagajne i slično..
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC TRACTOR. Moderna PC-stolica. Idealna za dječje sobe. Dimenzije: 44x46x39 cm, u bijeloj ili crvenoj boji.
1 ... 2 3 4 5 ... od ukupno 5
kenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolCatamaran Charter CroatiaKatamaran Charter KroatienDizajnerski NamještajNamještaj staklokrevetići za bebe, hranilica, kada, komoda za bebeNamještaj parket, laminat, brodski pod
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net