Nalazite se na:
URED >>

UREDSKE STOLICE

Sadržaj na ovoj stranici zahtjeva noviju verziju Adobe Flash Player.

Namještaj

Yacht Charter Croatia
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI NASLONJAČ URANIA. Elegantna u svojoj formi, snazne osobnosti i istisnke udobnosti, jedinstvena u stilu su glavna obilježja modela Urania u kojoj je suvremen i tradicionalni dizajn spajaju. Punjenje sa dacraon od DuPont -a omogučavaju izvrsnu udobnost. Presvlaka kod modela Urania se u potpunosti može skinuti radi eventualnog čiščenja. Jedinstveni detalj su presvučeni rukonasloni. U opciji je u kromirana baza.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC APOLO. Model APOLO proizvodimo u tri varijante: niski naslon, srednji naslon i visoki naslon. Varijante s visokim i srednjim naslonom imaju syncron mehanizam koji osim podešavanja visine sjedišta omogućuje podešavanje nagiba sjedišta i leđnog naslona. Također, svaka od navedenih varijanti moguća je sa ili bez rukonaslona, fiksni ili podešavajuči koji su sa kromiranim detaljima. Varijanta sa visokim naslonom može imati kao dodatak i extra naslon za glavu. Unutrašnjost sjedala i naslona stolca izvedena je od šperploče koja je obložena hladno lijevanom, ergonomski oblikovanom spužvom, vrlo visoke kvalitete i gustoće, da bi sjedenje u stolcu bilo što udobnije. Mogučnost izbora crne ili aluminijske baze, kao i kotačića za tvrde ili meke podloge.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC ARCADIA. Model ARCADIA proizvodimo u tri varijante: niski naslon, srednji naslon i visoki naslon. Prve dvije varijante imaju syncro mehanizam koji osim podešavanja visine sjedišta omogućuje podešavanje nagiba sjedišta i leđnog naslona. Također, svaka od navedenih varijanti moguća je sa ili bez rukonaslona. Unutrašnjost sjedala i naslona stolca izvedena je od šperploče koja je obložena hladno lijevanom, ergonomski oblikovanom spužvom, vrlo visoke kvalitete i gustoće, da bi sjedenje u stolcu bilo što udobnije. Mogučnost izbora crne ili aluminijske baze, kao i kotačića za tvrde ili meke podloge.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC BRENT. Novi model operativnog stolca BRENT u tri završne obrade. Brent FlexPu® - naslon izveden od FlexPu® gume rebrastog oblika Brent sa punim tapeciranim naslonom. Brent sa naslonom u mreži (mreža boje crna, crvena, bijela, plava, zelena, narančasta). BRENT je operativni stolac sa syncron mehanizmom sa podešavanjem dubine sjedala, hladno ljevanom spužvom, fiksnim ili podesivim rukonasloni sa kromiranim detaljem. Mogučnost izbora crne ili aluminijske baze, kao i kotačića za tvrde ili meke podloge.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC COMFOR. Moderna radna fotelja sa rukonaslonima podesiva po visini; metalna baza na kotačiće; dodatak vješalo za odjeću.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC CY-12 . Uredski stolac.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC CY-31. Uredski stolac.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC DONA. Model DONNA proizvodimo u dvije varijante: niski naslon, visoki naslon. Varijanta s visokim naslonom ima asyncro mehanizam koji osim podešavanja visine sjedišta omogućuje podešavanje nagiba sjedišta i leđnog naslona. Također, svaka od navedenih varijanti moguća je sa ili bez rukonaslona. Unutrašnjost sjedala i naslona stolca izvedena je od šperploče koja je obložena hladno lijevanom, ergonomski oblikovanom spužvom, vrlo visoke kvalitete i gustoće, da bi sjedenje u stolcu bilo što udobnije. Mogučnost izbora crne ili aluminijske baze, kao i kotačića za tvrde ili meke podloge.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC FLY. Radna fotelja sa rukonaslonom podesiva po visini; metalna baza na kotačiće
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC FUTURE. Direktorska radna fotelja modernog dizajna sa rukonaslonom podesiva po visini ; metalna baza na kotačiće.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC ISSA. Radni stolac ISSA sastoji se od postolja sa pet krakova na kotačima, mehanizma za podizanje, sjedišta i naslona za leđa te eventualno rukonaslona. Moguće je podešavanje visine sjedišta te visine leđnog naslona. Unutrašnjost sjedala i naslona stolca izvedena je od šperploče koja je obložena spužvom visoke kvalitete i gustoće da bi sjedenje na stolcu bilo što udobnije.
Kotači stolca su prolagođeni mekim i tvrdim podlogama. Model ISSA proizvodimo u tri varijante: s niskim naslonom, s visokim leđnim naslonom i L varijanta na visokom postolju koja uglavnom služi u industrijske svrhe, blagajne i slično..
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC JOHN. Uredski stolac John
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC KAN. Moderna uredska stolica na metalnoj bazi s mehanizmom.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC KINGA. Model KINGA proizvodimo u tri varijante: niski naslon, srednji naslon i visoki naslon. Sve varijante imaju syncro mehanizam koji osim podešavanja visine sjedišta omogućuje podešavanje nagiba sjedišta i leđnog naslona. Također, svaka od navedenih varijanti moguća je sa ili bez rukonaslona, fiksni ili podešavajuči. koji su sa kromiranim detaljima. Unutrašnjost sjedala i naslona stolca izvedena je od šperploče koja je obložena hladno lijevanom, ergonomski oblikovanom spužvom, vrlo visoke kvalitete i gustoće, da bi sjedenje u stolcu bilo što udobnije. Mogučnost izbora crne ili aluminijske baze, kao i kotačića za tvrde ili meke podloge.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI STOLAC LINCON. Uredska stolica. Bijela PU, metal/krom. Metalna kromirana stolica. Bijela otporna PU tkanina omogučava održavanje i čišćenje.
1 2 3 4 5 ... od ukupno 5
Namještaj za stanovanje, urede i ugostiteljstvokenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stoltehnorattan, tifani, suncobranisustavi za kupaonice i sanitarni uređajiNamještaj krevet, fotelja, dvosjed, trosjedDizajnerski Namještajkuhinje, ugradni ormari i klizne stijene, stolovi
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net