Nalazite se na:
URED >>

UREDSKE STOLICE

Yachtcharter Kroatien
Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKA FOTELJA CY-33. Kožna uredska fotelja.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKA FOTELJA CY-41-F. Uredska fotelja.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKA FOTELJA FRANKLIN. Uredska stolica. Crna PU, metal/krom. Metalna kromirana stolica. Crna otporna PU tkanina omogučava održavanje i čišćenje.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKA FOTELJA SOLO. Uredska fotelja Solo
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKA FOTELJA VERSO. Uredska fotelja Verso
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKA FOTELJA YARIS. Uredska fotelja s rukonaslonom. Crna baza s tkaninom u plavoj boji.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI NASLONJAČ ALFA. Revidiran dizaj kako bi klasik zivio suvremeno. Briga za detalje vezane za upotrebu plemenith materijala kao što su aluminij i čelik. Jednostavna modernost koja se ne želi nametnuti. Serija je upotpunjena sa dva modela rukonaslona : u kromiranom čeliku sa djelomičnom presvakom ili od crnog poliuretana. U istim materijalima se može i birati baza u radnoj ili konferencijskoj verziji.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI NASLONJAČ BRIDGE. Klasična estetska forma sa inovativnim detaljima. Pažnja u detaljima bezvremenskog dizajna, sa čisti izgled managerskog ureda. U kolekciji su tri visine naslona, a u konferencijskoj verziji je i naslon sa smanjenom širinom. Rukonaslon je presvučen, a baza u radnoj i konferencijskoj verziji može biti crna i kromirana.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI NASLONJAČ CINQUANTA. 50 - važna i nenametljiva, elegantna a neraskošna, klijentima koji prepoznaju vrijednost proizvoda u detaljima. Krojački šavovi, aluminijski nasloni za ruke, punjenje poliuretanskom pjenom napredan mehanizam, aluminijska baza, aluminijski dodatak koji spaja sjedalo i naslon, detalji su koji naslonjač 50 pozicioniraju kao TOP u svojoj klasi.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI NASLONJAČ JOY. Joy, elegantna, vesela, jedninstvena u svojoj jednostavnosti. Joy osigurava ergonomiju sjedala zahvaljujuči elastičnom modulu naslona. Dizajn, veča veličina sjedala i kvaliteta materijala omogučuju da Joy svojim karakteristikama poboljšavaju način življenja u uredima. Kolekcija je potpuna sa naslonom u dvije visine i dvije završne obrade. Naslon u nezapaljivoj mreži ili tapeciran u tkaninu sa lombalnim ojačanjem koji se regulira po visini. Rukonasloni su od čelika kromirani, fiksni ili regulirajuče visine sa završnim dijelom od crnog poliuretana. Baza je serijski crna a kao opciju nudimo aluminijsku sa završetcima u crnoj gumi. Konferencijska verzija je od kromirane strukture i ojačanjima rukonaslona u crnom nylon. Elastičnost okvira naslona omogučava jedinstveni komfor.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI NASLONJAČ NEW AGE. Visoko kvalitetni naslonjač sa širokim rasponom za managersku ili operativnu uporabu. Trend orijentiran na estetsku i dimenzionalna uniformnosti za različite razine / funkcije suvremenog ureda. Prilagodljivost 3D, fleksibili prilagodljivi ventilirani naslon, Soft touch sa `PoLiFlex`;
Synchro mehanizam - 11 pozicija, podesiv lumbarni dio, odlična ergonomija... New Age naslonjač - uredski stolac u sebi ujedinjuje sve novosti i napredne tehlogogije u proizvodnji, kako bi udobnost i nadasve ergonomija sjedanja i rada bili na najvišem nivou.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI NASLONJAČ ONDA. Ova kolekcija je stvorena sa namjerom da se u potpunosti zadovoljiti svijet modernih ureda, što zahtijeva estetska rješenja koja odgovaraju međunarodnim standardima sigurnosti i raspon varijatni unutar istog modela. Onda dolazi u tri različite visine naslona i dvije dužine sjedala. Rukonasloni mogu biti kromirani sa presvučenim detaljem ili od crnog poliuretana. Svi nasloni su podešavajuče visine.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI NASLONJAČ SEDNA. Sedna. Deseti planet sunčevog sistema. Zvijezda koja sjaji izdaleka. Sedna - ergonomski naslonjač za ured. Zvijeza koj izbliza sjaji tehnologijom, kvalitetom i dizajnom. Kolekcija je dostupna u dvije varijante, baza i top-a, tri visine naslona i tri vrste rukonaslona. Top varijanta se ističe sa šivanim detaljima od dacrona na sjedalu i naslonu koji pojačavaju estetski dojam i komfort. Rukonasloni, kao i baza, su od sjajnog aluminija djelomično presvučenim tkaninom po izboru. Opcija je rukonaslon presvučen drvom u boji prirodne bukve, oraha ili wenge. Pločica od brušenog čelika koja može biti i personalizirana Vašim logotipom ili imenom, je uklopljena u naslon i izražava osobnost. Osnovna varijanta je zadržala iste tehničke karakteristike sa razlikom ravnog naslona i crne baze.
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI NASLONJAČ STEEL. Ležernost i eleganicija u formi u kombinaciji sa profinjenom estetskom jednostavnosču i pravilnom ergonomijom. Odabir mehanizama i opcija aluminijske baze, kao i mogučnost izbora izmedu tapeciranih leđa i nekoliko boja mreže. Cjelokupni asortioman za svako radno okruženje
 • Namještaj, URED, UREDSKE STOLICE. UREDSKI NASLONJAČ T-ONE. Naslonjač koja poboljšava rad u uredu u kojem živimo značajan dio dana i gdje smo preko 75.OOO sati sjedeći tijekom našeg radnog vijeka. Prilagodljivost ukupno 4D, konvertibilnost naslona (breathable mrežaste ili podstavljene), sjedalo `Pressovariant` - potiče cirkulaciju krvi, extra-velika podesiva lumbalna potpora, odlična ergonomija. T-one naslonjač - uredski stolac u sebi ujedinjuje sve novosti i napredne tehlogogije u proizvodnji, kako bi udobnost i nadasve ergonomija sjedanja i rada bili na najvišem nivou.
1 2 3 4 ... od ukupno 5
kenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolKatamaran Charter KroatienCatamaran Charter CroatiaNamještaj rasvjetaDizajnerski Namještajsustavi za kupaonice i sanitarni uređajikrevetići za bebe, hranilica, kada, komoda za bebe
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net