Nalazite se na:
OSTALO >> TEPISI I PODNE OBLOGE >> TEPISONI
Yachtcharter Kroatien
Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
  • Namještaj, TEPISI I PODNE OBLOGE, TEPISONI. TAPISON DURA. Visokokvalitetan Dura tapison pogodan je za sve poslovne prostore kao i zahtjevnija domaćinstva. Odlikuje se iznimnom trajnošću te modernim dezenima prilagođenim svim djelatnostima. Apsolutna novost na hrvatskom tržištu predstavlja njegovo svojstvo neutraliziranja neugodnih mirisa (duhanski dim, kuhinjski mirisi...) što ga čini najčešćim izborom najzahtjevnijih korisnika.
  • Namještaj, TEPISI I PODNE OBLOGE, TEPISONI. TAPISON MEMPHIS. Jedan od kvalitetnijih tapisona namijenjen za uredske prostore kada bi usporedili omjer cijene i kvalitete. Odlična obrada vlakna što uključuje negorivost i antistatičnost. Veliki spektar boja na izbor.
  • Namještaj, TEPISI I PODNE OBLOGE, TEPISONI. TAPISON PUDDLE. Shaggy tapison Puddle jedinstven je po svojoj izradi, trajnosti vlakana kao i svojoj silikonskoj podlozi koja sprječava klizanje. Pogodan je za sve vrste prostorija uključujući najzahtjevnije uvjete ugradnje na brodove i hotele.
  • Namještaj, TEPISI I PODNE OBLOGE, TEPISONI. TAPISON SOLID. Tapison kojeg odlikuje čvrstoća. Namjenjen za urede, pogotovo ako su kotačići na stolcima. Veliki izbor boja.
  • Namještaj, TEPISI I PODNE OBLOGE, TEPISONI. TAPISONI ZA DJECU. Roba koja je stalni asortiman svih naših poslovnica i koja je tijekom  cijele godine tražena. Odlikuje se žarkim trendovskim bojama i dezenima koji su privlačni za djecu kako predškolskog tako i tinejdžerskog doba. Kvalitetna izrada dezeni se dijele na stalne standardne kao ceste, princeze i dr. i drugi trendovski kao Brzići, Ben 10, i dr.
1 ... od ukupno 1
Catamaran Charter CroatiaKatamaran Charter KroatienNamještaj staklosanitarija, sanitarije, keramičke pločicesanitarija, sanitarije, keramičke pločicesustavi za kupaonice i sanitarni uređajiParketi, Masivni namještaj od slavonskog hrasta
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net