Nalazite se na:
OSTALO >> TEPISI I PODNE OBLOGE >> ČUPAVCI

Sadržaj na ovoj stranici zahtjeva noviju verziju Adobe Flash Player.

Namještaj

Yacht Charter Croatia
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
  • Namještaj, TEPISI I PODNE OBLOGE, ČUPAVCI. TEPIH SHAGGY. Vrsta tepiha koji se u zadnje dvije godine probio u vrh tržišne potražnje kako vani tako i na našem  tržištu. Njegove duge niti u izradi čine ga izuzetno ugodnim za hodanje. Izradjuje se u puno različitih kvaliteta kako ručne  tako i strojne izrade. Izrazito veliki izbor boja, dezena, kvalitete izrade, a kao trendovska roba u izradi je velikog broja proizvodjača. Zastupljen je u svim našim poslovnicama.
  • Namještaj, TEPISI I PODNE OBLOGE, ČUPAVCI. TEPIH SHAGGY. Atraktivni `čupavi` tepisi suvremenog dizajna lijepo će se uklopiti u svaki prostor. Atraktivni tepisi od 100% pamuka sa donjim dijelom od poliestera kako bi se spriječilo klizanje. Održavanje pranjem u perilici na 30 stupnjeva.
1 ... od ukupno 1
Dizajnerski Namještajkvalitetan namještaj za sve ukuse,suvremeni dizajnsanitarija, sanitarije, keramičke pločicestolice, kutne garniture, spavaće sobe, kupaonicesjedeće garniture kutne garniture masažne fotelje sanitarija, sanitarije, keramičke pločicePosteljine, deke, stoljnaci, prekrivači, frotir
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net