Nalazite se na:
SPAVAĆA SOBA >>

SPAVAĆE SOBE I KREVETI

Yacht Charter Croatia

Sadržaj na ovoj stranici zahtjeva noviju verziju Adobe Flash Player.

Namještaj

Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET SA ELIPTIČNIM UZGLAVLJEM TONIN CASA. Krevet sa eliptičnim uzglavljem iz kolekcije Tonin Casa. Uzglavlje je izrađeno od bijele kože.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET SA POMIČNIM UZGLAVLJEM TONIN CASA. Krevet sa pomičnim uzglavljem Tonin Casa. Uzglavlje je izrađeno od bijele kože.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET SA SANDUKOM NA PODIZANJE DAGMAR. Vrlo praktičan krevet sa sandukom na podizanje prikladan za odlaganje posteljine.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET SA VISOKIM UZGLAVLJEM TONIN CASA. Krevet sa visokim uzglavljem Tonin Casa. Uzglavlje je izrađeno od crne kože.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET SAHARA. Krevet Sahara novitet je Jogijevoj ponudi. Riječ je o krevetu s tapeciranim okvirom i uzglavljem čija se visina može regulirati. Krevet ima drvene noge visoke 10 cm, a možete birati između jednobojne i dvobojne kombinacije u pješčanim tonovima. Za krevet Sahara preporučamo letvičaste podnice kao što su Jogi Duo, Multi, Fantasy ili Harmony i bilo koji Jogi madrac. Napomena: krevet se prodaje bez madraca i podnice
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET SIRACUSA KANAPE. Krevet od kovanog željeza u krem boji premazan zlatnim premazom. Prikladan je za rustikalne ambijente. Jednostavna montaža garantira stabilnost kreveta. Krevet je izrađen od punog, vrlo čvrstog i otpornog željeza što potvrđuje garancija od 10 godina. NAPOMENA: U cijenu nisu uračunate podnice.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET TEO. Sad već legendaran, krevet Teo je pojam za jednostavno izražavanje kompliciranih detalja u drvu. Raznorazne verzije ovog modela nalaze se u mnogim spavaćim sobama diljem Hrvatske. Kao osnovne materijale koristi se masivno drvo bukve, hrasta, trešnje, oraha ili po želji, te ploce iverice, iverala, medijapana. Kako bi finalni proizvod bio dobar u njega se ugrađuje samo repromaterijal provjerene kvalitete bilo da su to drvni materijali ili okov: panti, prihvatnici, vodilice i ostalo.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET TERMAL K-B. Jogi postelja je originalni MEBLO JOGI proizvod koji sa duplim sistemom opruga omogućava prilagođavanje svakom pokretu našeg tijela pri spavanju, te omogućava optimalnu opuštenost tijela, a kralježnica je u svakom položaju ravna i ne deformira se. Ima ACTIGARD zaštitu. Donji dio Jogi postelje Termal sastoji se od istoimenog madraca koji je umetnut u bukov okvir. Riječ je dakle o madracu sa bonel oprugom debljine 2,4 cm, na koju su položeni sloj filca, poliuretanske pjene i kokosov tepih. Vanjski dio dodatno je zaštićen slojem teflona što uvelike pojednostavljujem održavanje (bilo kakva zapsrlajanja dovoljno je prebrisati vlažnom krpicom, a vlaga se, zbog teflonske zaštitite neće upiti). Na gornjem dijelu postelje nalazi se madrac Hospital. Riječ je o klasičnom ortopedskom ležaju preporučljivom za ljude koji imaju problema s kralježnicom. Presvlaka madraca izrađena je od tkanine koja je mješavina pamuka i poliestera te ima dodatnu Actigard zaštitu koja jamči dugotrajnu higijensku zaštitu proizvoda, sprečava razvoj bakterija, gljivica i grinja. U unutrašnjosti je žičana Bonell jezgra, na koju su položeni kokosov tepih i sloj meke poliuretanske pjene. Napomena: prodaje se u kombinaciji sa madracem
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET TIFFANY. Kreveti Tiffany elegantnog su i esencijalnog dizajna pa ovi kreveti lako mogu zavesti jednostavnošću svoje forme, ali i prilagoditi se svakom ukusu i situaciji. Svojim zaobljenim uzglavljem i uznožjem kreveti Tiffany svakoj će spavaćoj sobi dodati, uvijek dobrodošlu, dozu romantike. Konstrukcija kreveta Tiffany omogućava veću visinu ležanja koja npr. s podnicom TriPod i madracem Exclusiv iznosi 57 cm. Stranice ležaja kreveta Tiffany debljine su 6 cm. 
Tiffany Lux u izvedbi sa spremištem ispod ležaja, podnicom s metalnim okvirom i plinskim podizačima
Krevet Tiffany proizvodi se za dimenzije madraca 140 / 160 / 180 x 200 cm
Kategorije štofova: III - eko koža MANGO i FLORIDA
                  IV - dekorativna tkanina LINO
                  VI - regenerat koža TORERO
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET TIFFANY LUX. Kreveti Tiffany elegantnog su i esencijalnog dizajna pa ovi kreveti lako mogu zavesti jednostavnošću svoje forme, ali i prilagoditi se svakom ukusu i situaciji. Svojim zaobljenim uzglavljem i uznožjem kreveti Tiffany svakoj će spavaćoj sobi dodati, uvijek dobrodošlu, dozu romantike. Konstrukcija kreveta Tiffany omogućava veću visinu ležanja koja npr. s podnicom TriPod i madracem Exclusiv iznosi 57 cm. Stranice ležaja kreveta Tiffany debljine su 6 cm. 
Tiffany Lux u izvedbi sa spremištem ispod ležaja, podnicom s metalnim okvirom i plinskim podizačima
Krevet Tiffany proizvodi se za dimenzije madraca 140 / 160 / 180 x 200 cm
Kategorije štofova: III - eko koža MANGO i FLORIDA
                  IV - dekorativna tkanina LINO
                  VI - regenerat koža TORERO
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET TIFFANY ULTRA. Svojim mekanim je i podatnim osnovnim linijama krevet Tiffany Ultra svakom će prostoru za spavanje osigurati izraženu osobnost i estetsku kvalitetu i osigurati romantičnu notu u spavaćoj sobi čijim će postati dijelom.Ovaj krevet ima konstrukciju i dimenzije okvira ležaja identične krevetu Tiffany, a razlikuje se po nešto bogatijem i širem uzglavlju. Stranice ležaja kreveta Tiffany Ultra debljine su 6 cm. Krevet Tiffany Ultra proizvodi se za dimenzije madraca 140 / 160 / 180 x 200 cm
Kategorije štofova: III - eko koža MANGO i FLORIDA
                  IV - dekorativna tkanina LINO
                  VI - regenerat koža TORERO
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET TIFFANY ULTRA LUX. Svojim mekanim je i podatnim osnovnim linijama krevet Tiffany Ultra svakom će prostoru za spavanje osigurati izraženu osobnost i estetsku kvalitetu i osigurati romantičnu notu u spavaćoj sobi čijim će postati dijelom. Ovaj krevet ima konstrukciju i dimenzije okvira ležaja identične krevetu Tiffany, a razlikuje se po nešto bogatijem i širem uzglavlju.
Tiffany Ultra Lux u izvedbi sa spremištem ispod ležaja, podnicom s metalnim okvirom i plinskim podizačima
Stranice ležaja kreveta Tiffany Ultra Lux debljine su 6 cm. Krevet Tiffany Ultra Lux proizvodi se za dimenzije madraca 140 / 160 / 180 x 200 cm
Kategorije štofova: III - eko koža MANGO i FLORIDA
                  IV - dekorativna tkanina LINO
                  VI - regenerat koža TORERO
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET TRAVEL STUDIO. Ovi komadi namještaja za ured i sobu uključuju i upotpunjuju TRAVEL kolekciju i dijele iste karakteristike. Stol - These items for office and bedroom complement and complete the TRAVEL collection and share the shame technical characteristics. Stol sa škrinjom sa 1 ladicom i 1 ladicom za odlaganje spisa ili škrinjom sa 3 ladice u crnom, bijelom ili srebnom laminatu. Površina je od čvrstog mliječno bijelog stakla, a baza je od čelika lakiranog u srebrnu boju. Pomoćni krevet ima okvire od panela u crnoj, cijeloj ili srebrnoj lakiranoj boji. Može zaprimiti Bultex madrac visine od 16 cm. Donji dio može biti ili ladica za čuvanje (unutarnja visina je 17 cm) ili povremeno krevet u kojega može stati Bultex madrac dimanzija 88x187x9 cm. Kada se razvuče ovaj krevet ima istu visinu kao i običan krevet zahvaljujući nogama koje se odmah izvlače.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. SPAVAĆA SOBA ARTEMIS. Klizni ormar sa frontama u mozaik ogledalu zatamljenih i providnih dijelova.
Krevet 160x200 cm sa sandukom, te uzglavljem u eko-koži.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. SPAVAĆA SOBA DUNE. Sastav: 3K ormar (2 drvena vrata, 1 vrata s ogledalom) dim. 153,5x192,7x54,8 cm, krevet dimenzija 164,5x72,1x203,4 cm (madrac 160x200 cm), niski most uzglavlja dimenzija 248,6x85,9x22,3 cm, komoda (4ladice) dimenzija 88,6x80,8x42,3 cm. MADRAC I PODNICE NISU UKLJUČENE U CIJENU
1 ... 2 3 4 5 6 ... od ukupno 6
Namještaj, kuhinje, Dnevni boravci, BlagovaoniceNamještaj za stanovanje, urede i ugostiteljstvotkanina, dnevni boravak, spavaća sobaNamještaj krevet, fotelja, dvosjed, trosjedkvalitetan namještaj za sve ukuse,suvremeni dizajnkuhinje, dječja soba, dnevni boravak, spavaća sobaMadrac, Jastuk, Krevetnina, Krevet
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net