Nalazite se na:
SPAVAĆA SOBA >>

SPAVAĆE SOBE I KREVETI

Sadržaj na ovoj stranici zahtjeva noviju verziju Adobe Flash Player.

Namještaj

Yacht Charter Croatia
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET FERENČIĆ 1. Krevet izrađen od punog drva ili furniranog medijapana po mjeri, uzglavlje presvučeno u prvoklasnu tkaninu ili kožu (dezen po izboru). Podnica i madrac prema izboru (nudimo program Bernarda, Perfectadeams, Hespo, Antiallergic)
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET FERENČIĆ 2. Krevet izrađen od punog drva ili furniranog medijapana po mjeri. Podnica i madrac prema izboru (nudimo program Bernarda, Perfectadeams, Hespo, Antiallergic)
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET GARCIA. Visoka površina za ležanje omogućava spavanje u području najpovoljnije klime za spavanje te jednostavno lijeganje i ustajanje. U donjem opružnom dijelu Jogi postelje nalaze se tri ladice (dvije bočne i jedna prednja) sa ukupnom zapremninom od 340 litara. Izdržljiva dekorativna tkanina sastavljena je od kombinacije pamuka i poliestera, zaštićena je Teflonom. Kombinacija sa Jogi madracem Dinamic osigurava optimalno prilagođavanje tijelu u pojedinim točkama i pogodna je za osobe koje vole spavati na udobnoj i ne pretvrdoj podlozi. U unutrašnjosti madraca je učvršćena džepičasta jezgra u pet zona, na koju je položen dodatni sloj meke poliuretanske pjene. Napomena: prodaje se u kombinaciji sa madracem. Napomena: Donji dio postelje može biti (osim u zelenoj) i u bijeloj, zelenoj, smeđoj, sivoj i ljubičastoj boji.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET GIRONE. Kožni krevet u bijeloj, smeđoj ili taupe (sivo/zelena) boji iznimne kvalitete i ekstravavagantnog izgleda.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET GOLD. Metalni krevet s noćnim ormarićima modernog dizajna sa osvježavajućom bijelo sjajnom bojom, sjajno se uklapa u sve prostore, moderne ili rustikalne. Dolazi sa letvičastom podnicom.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET KANSAS. Kvalitetan krevet tapeciran u eko kožu bež ili tamno smeđe boje isključivo u dimenziji 200x160cm (vanjske mjere 167x226x101,5 cm). U cijenu su uključene podnice od elastičnih letvica (adekvatne samo za ekonomičnije madrace). Noge su uvijek u wenge (tamno smeđoj) boji.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET KENTUCKY. Kvalitetan krevet tapeciran u eko kožu bež ili tamno smeđe boje isključivo u dimenziji 200x160cm (vanjske mjere 167x226x101,5 cm). U cijenu su uključene podnice od elastičnih letvica (adekvatne samo za ekonomičnije madrace). Noge su uvijek u wenge (tamno smeđoj) boji.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET MAGIC . Moderni metalni krevet čvrste konstrukcije sa letvičastom podnicom.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET MARKO. Tapecirani krevet Marko sastoji se od sanduka za posteljinu, letvičaste elastične podloge, tapeciranog okvira i uzglavlja. Visina uzglavlja je 80 cm, visina ležaja od poda 49 cm. Vanjske mjere kreveta su 4 do 6 cm šire od mjera madraca (npr. 206x164 za madrac 200x160). Raspoložive dimenzije: 190/200 x 80,90,100,120,140,160,180. Kod širine od 160 i 180 cm, krevet Marko se sastoji od dva uža, spojena ležaja (dva x 80 cm ili dva x 90 cm) koji imaju zajedničko uzglavlje radi veće izdržljivosti i trajnosti otklopnog mehanizma te lakšeg transporta. Standardno krevet ima ugrađenu podnicu SANA S a uz doplatu se može ugraditi i ostale skuplje podnice iz aktualnog Hespo asortimana, kao npr. LEGENDA S, za što lako možete izračunati doplatu, a to je razlika u cijeni između Sane S i druge odabrane podnice.

KREVET NE SADRŽI MADRAC.
Napomena: Uz doplatu 10 % moguće je naručiti i krevet dužine 210 cm za sve standardne širine, te također dužine 220 cm uz 15 % doplate.

Kategorije štofova: I - mikrofibra DENIS/DUT 
                  II - dekorativna tkanina ROCK
                 III - eko koža MANGO i FLORIDA
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET MERLIN K-N. Klasičan oblik, koji dobro izgleda u svakoj spavaoni bez obzira na namještaj i veličinu prostora. Izdržljiva dekorativna tkanina zaštićena je Teflonom, na opip vrlo meka i ugodna. Postelja ima kvadratne noge visoke 10cm koje su po boji usklađene s posteljom. Kombinacija sa Jogi madracem Dinamic osigurava optimalno prilagođavanje tijelu u pojedinim točkama i pogodna je za osobe koje vole spavati na udobnoj i ne pretvrdoj podlozi. U unutrašnjosti madraca je učvršćena džepičasta jezgra u pet zona, na koju je položen dodatni sloj meke poliuretanske pjene. Napomena: Donji dio postelje može biti (osim u crnoj) i u bijeloj, zelenoj, smeđoj, sivoj i ljubičastoj boji. Napomena: prodaje se u kombinaciji sa madracem.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET MODENA. Krevet od crnog kovanog željeza sa zlatnim premazom, prikladan za rustikalne ambijente. Jednostavna montaža garantira stabilnost kreveta. Krevet je izrađen od punog, vrlo čvrstog i otpornog željeza što potvrđuje garancija od 10 godina. NAPOMENA: U cijenu nisu uračunate podnice.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET NA PODIZANJE. Krevet u eko koži sa sandukom za posteljinu. Krevet u najkvalitetnijoj eko koži sa podnicom od latofleksa metalnog okvira. Modernog, blago zakošenog uzglavlja, lijepo će se uklopiti u svaku spavaću sobu.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET NADOR. Visoko uzglavlje dosiže 128 cm visine i moguća je izvedba u dvije širine (216 i 286 cm) kako bi se omogućilo uklapanje svih noćnih ormarića s lakoćom. Za manje prostore niži (visina: 88 cm) i uži (200 i 220 cm) verzije su moguće. Krevet (160x200 ili 180x200 cm) uključuje tapiciranu bazu, debeli madrac (od opruga), prekrivač madraca: povišen anglo saxonski stil koji će zadovoljiti i najzahtjevnije po pitanju udobnosti.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET OPTIMO CASA. Krevet Optimo Casa
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, SPAVAĆE SOBE I KREVETI. KREVET OPTIMO LEGRA. Krevet Optimo Legra
1 2 3 4 ... od ukupno 6
Namještaj, kuhinje, Dnevni boravci, BlagovaoniceNamještaj krevet, fotelja, dvosjed, trosjedtkanina, dnevni boravak, spavaća sobastolice, kutne garniture, spavaće sobe, kupaoniceDizajnerski NamještajProizvodnja, masivni namještaj, puno drvokuhinje, dječja soba, dnevni boravak, spavaća soba
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net