Nalazite se na:
SPAVAĆA SOBA >>

MADRACI

Yacht Charter Croatia

Sadržaj na ovoj stranici zahtjeva noviju verziju Adobe Flash Player.

Namještaj

Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC JOGI OAZA. Osjetite svježinu pustinjske oaze u vašoj postelji. Vlakna u tkanini kojom je madrac presvučen ne nadražuju kožu, prirodni su antialergik, te se preporuča ljudima s osjetljivom kožom. Presvlaka Jogija Oaza je od tkanine Lyocell Vital izrađene od viskoze i kapoka, prošivene slojem pamučnih vlakana i periva na 40°C. Lyocell je viskozno vlakno od celuloze drveta, a kapok je južnoameričko drvo čija se vlakna odlikuju po lakoći, elastičnosti i postojanosti. Na opip tkanina je poput svile, a vlakna kapoka su prirodni antialergik te ne privlače prašinu i grinje. Tkanina je prozračna, jer ima posebnu strukturu sastavljenu od nanofibrila i vrlo je prikladna za ljude s osjetljivom kožom. U unutrašnjosti je džepičasta žičana jezgra u pet zona, na koju je položen sloj lateksa.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC JOGI PERLA. Kada legnete na ovaj madrac imat će te osjećaj da uranjate u okrepljujuću kupku. To će Vam omogućiti tkanina Mirawave, kojom je presvučen madrac, a koja uništava opasne bakterije te djeluje kao regulator topline. Presvlaka ovog Jogija izrađena je od poliesterske tkanine Mirawave, čija vlakna sadrže posebne bio-keramičke čestice. Te čestice nazvane Ilit emitiraju infracrvene zrake jednake valne dužine kao naše tijelo i tako jačaju naš imunološki sistem. Tkanina uništava opasne bakterije, osigurava UV- zaštitu i djeluje kao regulator topline. Tkanina je prošivena sintetičkom vatom i periva na 40° C. U unutrašnjosti je džepičasta žičana jezgra u pet zona, na koje je položen sloj filca i pjene s pamćenjem. Pjena s pamćenjem je meka inteligentna pjena, koja u najvećoj mogućoj mjeri umanjuje povratni pritisak površine ležišta. Kralježnica ostaje u pravilnom položaju i fiziološki je izravnana i kad spavamo na boku.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC JOGI REAL TRADE. Madrac u svim dimenzijama za one koji žele ekonomičan madrac dobre kvalitete. Madrac u svojoj osnovi sadrži bonnell opružnu jezgru gusto raspoređenih opruga u debljini 2,2 mm (što ovom madracu daje čvrstoću i elastičnost) na koju su položeni kokosov tepih i sloj meke poliuretanske pjene. Presvlaka je od tkanine koja je mješavina pamuka i poliestera.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC JOGI SMART. Madrac srednje tvrdoće, visok 20cm, idealan omjer cijene i kvalitete. Madrac u svojoj osnovi sadrži bonnell opružnu jezgru gusto raspoređenih opruga u debljini 2,2 mm što ovom madracu daje čvrstoću i elastičnost. Radi veće trajnosti, madrac je ojačan okomito bočno s PU pjenom, a tvrdi tepih mješavine kokosa i jute mu daje još bolju čvrstoću i ujedno regulira vlagu u madracu. Presvlaka je od tkanine koja je mješavina pamuka i poliestera.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC JOGI SUMO. Džepićasta jezgra ovog madraca pruža izuzetnu potporu i prilagođavanje tijelu i namijenjena je ljudima s znatno povećanom težinom (do 250 kg). Džepićasta žičana jezgra nema zone i napravljena je od 2,1 mm debele žice. Jezgra je dodatno učvršćena slojem filca na kojeg je položen 2,5 centimetra debeli sloj poliuretanske pjene za udobnost. Posebna pozornost treba se posvetiti podlozi, jer i ona mora biti prilagođena većoj težini. Tkanina je od pamuka (31 %) i poliestera (69 %) i ima dodanu protubakterijsku zaštitu Actigard™. Na zimskoj strani je prošivena mješavinom vune, a na ljetnoj sintetičkom vatom.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC JOGI TERMAL 09. Madrac srednje tvrdoće, visok 22 cm, ima zimsku i ljetnu stranu koja se koristi ovisno o godišnjem dobu. Ima ACTIGARD antibakterijsku zaštitu. Jogi Termal namijenjen je svima koji žele kvalitetan ležaj sa zimsko-ljetnom stranom. Presvlaka je od tkanine koja je mješavina pamuka i poliestera, s jedne strane prošivena slojem pamučnih vlakana, a s druge strane vunom. S obiju strana dodan je sloj meke poliuretanske pjene te Actigard zaštita koja jamči dugotrajnu higijensku zaštitu proizvoda, sprečava razvoj bakterija, gljivica i grinja. U unutrašnjosti je žičana Bonell jezgra na koju su položeni kokosov tepih i sloj meke poliuretanske pjene.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC LOVELY. Prekrasan ljubavni madrac… Lovely ima jedinstveni stil ugodan oku kojemu pridonosi poseban dizajn i crvena tkanina. Zahvaljujući 7cm debeloj, rolanoj Hyper mekoj spužvi visoke gustoće koja pruža ergonomičnost, ujedno dobivate i dodatnu udobnost. Zahvaljujući Smellwell materijalu i mirisnim ampulama, vaš madrac ima dugotrajan, svjež i ugodan miris. Posebno tretirani Relaxtic® uništava statički elektricitet i njegovo negativno djelovanje na živčani sustav. Zahvaljujući Relaxticu tijelo se u kraćem vremenu brže odmori, što vam omogućava da se budite puni energije čak i s manje sna. Posebno tertirani anti-mosquito materijal odbija komarce i insekte funkcionirajući kao nevidljiva mreža protiv komaraca. Visina: 26cm. Jamstvo: tri godine za materijal za popunjavanje i deset godina za konstrukciju opruga.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC OPTIMO SUPRA TOP. Jezgra se sastoji od hladno oblikovane EMCR pjene gustoće 55, visine 15 cm, s elastičnom jezgrom u 7 zona. Dvostruka elastična skidljiva navlaka obostrano je ušivena s 400 g/m² klimatskih vlakana (antialergijska vlakna) s mogućnošću pranja do 60°C (opcija: vuna).
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC OPTIMO COMFORA. Lateks visine 14 cm je višestruko bušena elastična jezgra u 5 zona.
Dvostruka elastična skidljiva navlaka obostrano je ušivena s 400 g/m² klimatskih vlakana (antialergijska vlakna) sa mogućnošću pranja do 60°C (opcija: vuna).
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC OPTIMO DREAM. Lateks visine 12 cm višestruko je bušena elastična jezgra u 3 zone.
Dvostruka elastična skidljiva navlaka obostrano je ušivena s 400 g/m² klimatskih vlakana (antialergijska vlakna) s mogućnošću pranja do 60°C (opcija: vuna).
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC OPTIMO ERGOMED. Jezgra se sastoji od lateksa visine 14 cm koja je posebno oblikovana površina s uzdužnim i poprečnim utorima u 7 zona, te kanalima u zoni ramena (opcija: 80% prirodni lateks).
Dvostruka elastična skidljiva navlaka obostrano je ušivena s 400 g/m² klimatskih vlakana (antialergijska vlakna) s mogućnošću pranja do 60°C (opcija: vuna).
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC OPTIMO FLEXONA. Lateks visine 14 cm je višestruko bušena elastična jezgra u 7 zona s kanalima u zoni ramena.
Dvostruka elastična skidljiva navlaka obostrano je ušivena s 400 g/m² klimatskih vlakana (antialergijska vlakna) s mogućnošću pranja do 60°C (opcija: vuna).
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC OPTIMO SANANORM. Jezgra se sastoji od slojeva 4 cm lateks/4 cm kokos/4 cm lateks. Fiksna navlaka obostrano je ušivena s 350 g/m² pamuka.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC OPTIMO VIENNA. Višezonska džepičasta jezgra visine 14 cm sa strane obložena hladnom pjenom, a gornja i donja strana ležaja obložena talalay lateksom. Dvostruka elastična skidljiva navlaka, obostrano ušivena s 400 g/m² klimatskih vlakana (antialergijska vlakna) s mogućnošću pranja do 60°C.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC OPTIMO VISCOTHERM. Dvoslojna jezgra je visine 15 cm a sastoji se od 7 cm visco pjene gustoće 50 i 8 cm hladno oblikovane pjene gustoće 40. Visco pjena reagira na pritisak i temperaturu tijela. Za spavanje se upotrebljava samo visco strana. Elastična skidljiva navlaka sa mogućnošću pranja do 60°C. Donji dio navlake od PU - vodo nepropustan, a zračno propustan.
1 2 3 4 ... od ukupno 4
kvalitetan namještaj za sve ukuse,suvremeni dizajnNamještaj krevet, madrac, podnicaNamještaj za stanovanje, urede i ugostiteljstvoMadrac, Jastuk, Krevetnina, KrevetDekorativni program za kuću i domNamještaj parket, laminat, brodski podtende, žaluzine, roloi, paneli, plissei, trakaste
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net