Nalazite se na:
SPAVAĆA SOBA >>

MADRACI

Sadržaj na ovoj stranici zahtjeva noviju verziju Adobe Flash Player.

Namještaj

Yacht Charter Croatia
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC BERNARDA STABILA. Madrac koji je istog sastava kao i madrac Kompakta, s tom razlikom da je u ovom madracu pojačana žičana jezgra pa je samim time i povečana `nosivost` tj. tvrdoća madraca. Preporuča se osobama čija je težina od 80 kg do 110 kg, iako na njemu mogu spavati i lakše osobe kojima više odgovara tvrđi madrac. Postoji i mogućnost izrade ovog madraca u negorivoj izvedbi, u opciji s antibakterijskim svojstvima te u opciji s ljetno-zimskom stranom (verzija `EXCLUSIV`).
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC BERNARDA SUPERLUX. Ovaj madrac, kao i svi medicinski madraci ima džepičastu jezgru. To je specijalna jezgra sastavljena od individualno pakiranih džepičastih opruga, kako bi se što bolje prilagođavale tijelu i držale kralježnicu u pravilnom položaju. Džepičasta jezgra omogućava individualno prilagođavanje spavaču. Time je omogućeno prilagođavanje madraca svakoj promjeni položaja tijela spavača.Spada u klasu mekših medicinskih madraca.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC BERNARDA WELLNESS. Izuzetno kvalitetan ležaj-madrac WELLNESS sadrži osnovnu konstrukciju u kombinaciji dvije visoko kvalitetne mini džepičaste jezgre s džepovima od pamučne tkanine te plohom od iglanog kokosa između njih, protektorom između spužve i jezgre od sisala (dvostrano lateksiranih vlakana od kaktusa agave) ušivenu prirodnu svilu (ljetna strana) i vunu (zimska strana) u oblozi te izuzetnu navlaku od visoko kvalitetnog Jersey frotirnatog pletiva, čime je omogućen savršeno udoban i zdrav san na sto posto prirodnim materijalima (pamuk, vuna, svila, vlakna kokosa, vlakna agave).
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC COMFORT S. Antibakterijski i veoma djelotvorni u borbi protiv bakterija, gljivica, grinja i ostalih sićušnih nametnika, Comfort S madraci od Bonnel opružne jezgre koje vašem cijelom tijelu osiguravaju pravilan ergonomski oslonac, imaju ugrađene zračne čahure, a dodatni slojevi spužve visoke gustoće brinu o vašem zdravlju i udobnosti. Comfort S madraci su dvostrani i oba dijela su napravljena za dobar san. Opruge su pojačane tiring sistemom (ogumljavanje) kako se ne bi objesile ili spustile te kako bi duže trajale. Ovaj model ima moderan izgled zahvaljujući posebno prošivenom i po mjeri napravljenom jacquard matreijalu. Površine su ispunjene Primavet materijalom, proizvodom globalne tehnologije.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC FIGARO. Za one koji kažu: „Za mene samo potpuno ortopedski madrac...“ Figaro madrac je opremljen dodatnim slojem spužve zbog vašeg zdravlja i udobnosti. Pojačana bonnel opružna jezgra osigurava prikladnu ergonomičnu potporu cijelog vašeg tijela. Kao rezultat unutarnjih zračnih čahura, zrak slobodno prolazi i tako sprječava neugodne mirise, pojavu bakterija i znojenje. Figaro madrac je dvostran i oba dijela su napravljena za dobar san. Površine su ispunjene Primavet materijalom, proizvodom globalne tehnologije. Visina: 22cm
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC JOGI AKTUAL BIO. Visokokvalitetan ležaj bez opruga, srednji dio kombinacija latexa i kokosa što mu daje istovremeno elastičnost i izdržljivost.
Namijenjen svima koji vole kompaktni i tvrđi ležaj bez opruga i imaju povjerenja samo u prirodne materijale. Presvlaka je od tkanine koja je izrađena od 100% organskog pamuka, prošivena slojem pamučnih vlakana i periva na 40°C. Tkanina ima prirodnu antibakterijsku zaštitu postignutu nanošenjem iona srebra. U unutrašnjosti su dva sloja lateksiranog prirodnog kokosa i tri sloja lateksa.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC JOGI BIO LATEX 5. Jogi Bio Latex 5 ima elastičnu i izdržljivu ispunu bez opruga i prikladan je za korištenje na elastičnim letvastim podlogama.
Jogi od lateksa s 5 zona prilagođava se tijelu, ravnomjerno podupire kralježnicu i omogućava miran san. Zone se u ležaju oblikuju već prilikom izrade lateksa, a gustoća i debljina rupa u lateksu stvara elastičnost i time bolje prilagođavanje tijelu. Presvlaka je od tkanine koja je izrađena od 100%-tnog organskog pamuka i ima prirodnu antibakterijsku zaštitu postignutu nanošenjem iona srebra. Periva je na 40°C.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC JOGI DINAMIK. Jogi Dinamic ima džepićastu jezgru u 5 zona koja pruža izuzetnu potporu i prilagođavanje tijelu. Džepićasta žičana jezgra ovog madraca dodatno je učvršćena filcom. Na nju je položen 2,5 centimetra debeli sloj poliuretanske pjene za udobnost. Tkanina je od pamuka (31 %) i poliestera (69 %) i ima dodanu protubakterijsku zaštitu Actigard™. Na zimskoj strani je prošivena mješavinom vune, a na ljetnoj sintetičkom vatom.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC JOGI FIT. Džepićasta žičana jezgra ovog madraca pruža izuzetnu potporu i prilagođavanje tijelu. Jezgra je dodatno učvršćena slojem filca na kojeg je položen 2,5 centimetra debeli sloj poliuretanske pjene za udobnost. Tkanina je od pamuka (31%) i poliestera (69%) i ima dodanu protubakterijsku zaštitu Actigard™. Na zimskoj strani je prošivena mješavinom vune, a na ljetnoj sintetičkom vatom.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC JOGI HOSPITAL LATEX. Pogodan je za one koji vole spavati na tvrđoj podlozi, za osobe sa problemima s kralježnicom. Ima ACTIGARD antialergijsku zaštitu. Ortopedski tvrdi ležaj primjeren za ljude s većom tjelesnom težinom i bolovima u kralježnici. Presvlaka je od tkanine koja je mješavina pamuka i poliestera, prošivena slojem pamučnih vlakana i slojem lateksa te dodatnom Actigard zaštitom koja jamči dugotrajnu higijensku zaštitu proizvoda, sprečava razvoj bakterija, gljivica i grinja. Sloj lateksa dodatno rasterećuje pritisak u području ramena, bokova i koljena. U unutrašnjosti je žičana Bonell jezgra u tri zone, na koju su položeni kokosov tepih i meka poliuretanska pjena.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC JOGI HOSPITAL SUPER. Jogi Hospital Super ortopedski je ležaj koji osigurava optimalno prilagođavanje tijelu u pojedinim točkama i namijenjen je svima koji vole spavati na udobnoj i ne pretvrdoj podlozi. Presvlaka je od tkanine koja je mješavina pamuka i poliestera, prošivena sintetičkom vatom te dodatnom Actigard zaštitom koja jamči dugotrajnu higijensku zaštitu proizvoda, sprečava razvoj bakterija, gljivica i grinja. U unutrašnjosti je učvrćena džepičasta jezgra u pet zona, na koju je položen dodatni sloj meke poliuretanske pjene.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC JOGI JANTAR. Ovaj madrac namijenjen je svima koji vole kompaktni i tvrđi ležaj bez opruga i imaju povjerenja samo u prirodne materijale.
U unutrašnjosti su 3 sloja lateksa i 2 sloja lateksiranog kokosa. Lateks je mješavina prirodnog (20 %) i sintetičkog (80 %) materijala i izuzetno podupire tijelo u svim dodirnim točkama te dodatno rasterećuje pritisak na tijelo u najtežim predjelima. Sloj lateksiranog kokosa je od kokosovih vlakana, koja imaju higroskopna svojstva i povezana su ljepilom na bazi lateksa. Tkanina je od bambusovih vlakana (24 %), viskoze (25 %) i poliestera (51 %) s protubakterijskom zaštitom na bazi iona srebra Silver+. Prošivena je sintetičkom vatom.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC JOGI KOALA. Ovaj madrac ležaj ima elastično i izdržljivo punjenjenje bez opruga i prikladan je za korištenje na elastičnim letvastim podlogama. Jezgra u 5 zona od prirodnog je (20 %) i sintetičkog (80 %) lateksa te pruža kralježnici i optimalnu potporu, jer je lateks poznat po svojim ergonomskim svojstvima. Budući da ne uzrokuje dekubitus, prikladan je i za ljude koji moraju puno ležati. Tkanina je od bambusovih vlakana (24 %), viskoze (25 %) i poliestera (51 %) s protubakterijskom zaštitom na bazi iona srebra Silver+. Prošivena je sintetičkom vatom.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC JOGI LOTUS. Madrac sa jezgrom od HR (hladno lijevane) pjene u pet zona, slojem memory pjene s jedne te slojem lateksa s druge strane. Dodatno zaštićen antibakterijskom Silver+ zaštitom. Memory pjena ili tzv. pjena s pamćenjem je materijal koji se oblikuje pod težinom i temperaturom tijela, obgrli tijelo i u najvećoj mogućoj mjeri umanjuje povratni pritisak površine ležišta. Pruža ravnomjernu potporu za vrijeme ležanja i uvijek se vraća u svoj prvobitni oblik. Kralježnica ostaje u pravilnom položaju i fiziološki je izravnana i dok spavamo na boku. Lateks je antibakterijski materijal koji ima dugi vijek trajanja, vrlo je elastičan i prozračan, izuzetno dobro podupire tijelo i prilagođava mu se u pojedinim točkama. Silver + je dugotrajna prirodna zaštita tkanine od, za čovjeka, štetnih mikroorganizama na bazi iona srebra, koje se već stoljećima koristi u borbi protiv bakterija. Presvlaka se skida i periva je na 40°C.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC JOGI MONSUN. Madrac sa jezgrom od HR (hladno lijevane) pjene u pet zona te slojem memory pjene sa svake strane. Dodatno zaštićen antibakterijskom Silver+ zaštitom. Memory pjena ili tzv. pjena s pamćenjem je materijal koji se oblikuje pod težinom i temperaturom tijela, obgrli tijelo i u najvećoj mogućoj mjeri umanjuje povratni pritisak površine ležišta. Pruža ravnomjernu potporu za vrijeme ležanja i uvijek se vraća u svoj prvobitni oblik. Kralježnica ostaje u pravilnom položaju i fiziološki je izravnana i dok spavamo na boku. Silver + je dugotrajna prirodna zaštita tkanine od, za čovjeka, štetnih mikroorganizama na bazi iona srebra, koje se već stoljećima koristi u borbi protiv bakterija. Presvlaka se skida i periva je na 40°C.
1 2 3 4 ... od ukupno 4
Namještaj krevet, madrac, podnicakvalitetan namještaj za sve ukuse,suvremeni dizajnMadrac, Jastuk, Krevetnina, KrevetNamještaj za stanovanje, urede i ugostiteljstvoProizvodnja, masivni namještaj, puno drvolaminatni podovi, parketi, deck, letvice, vratatehnorattan, tifani, suncobrani
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net