Nalazite se na:
SPAVAĆA SOBA >>

MADRACI

Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Yachtcharter Kroatien
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. DJEČJI MADRAC BERNARDA BAMBINO. Madrac Bambino namijenjen je prvenstveno za djecu. Izrađuje se u izvedbi kao i madrac Elegant Specijal dok se navlaka madraca izrađuje od tkanine ili frotira (`Jerseya`) po želji kupca.Zbog same konstrukcije ovog madraca posebno je izražena njegova prozračnost što je jako bitna karakteristika za dječji madrac jer je time postignuta savršena apsorpcija vlage, a time i zdrava klima spavanja. Zbog prilagodljive Bonell opružne jezgre i obloga od iglanog filca i spužve ovaj madrac svojom konstrukcijom osigurava najoptimalniju potporu dječjeg tijela čime je omogućen miran san i normalan razvoj djeteta.
Visina madraca je 15 cm. Standardne dimenzije ovog madraca su 120 × 60 cm i 140 × 70 cm iako se može izrađivati i u drugim dimenzijama ovisno o dimenziji dječjeg kreveta. Madrac Bambino spada u red mekših madraca.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. DJEČJI MADRAC BERNARDA SIMBA. Obloge od morske trave na tkanini od jute, kao isključivo prirodnog materijala biljnog porijekla, daju ležaju - madracu posebna svojstva koja anatomski i ergonomski odgovaraju potrebama djeteta. Dokazano je da morska klima i morski zrak djeluju blagotvorno i ljekovito na cjeloviti organizam svakog živog bića. Utjecaj mirisnih sastojaka morske trave pozitivno djeluju na bržu regeneraciju respiratornog sustava, pa se ovaj proizvod preporuča naročito djeci oboljeloj od astme i bolesnih bronhija. Visina madraca je 17 cm.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. DJEČJI MADRAC JOGI KEKEC. Sistem opruga je primjerene mekoće za ugodan i zdrav dječji san. Ima ljetnu i zimsku stranu, ACTIGARD zaštita.
Jogi Kekec u presvlaci ima prošivenu tkaninu koja je mješavina pamuka i poliestera, s jedne strane je prošivena vunom, a s druge strane slojem pamučnih vlakana i slojem meke poliuretanske pjene. U unutrašnjosti je žičana jezgra Bonell na koju su položeni kokosov tepih i sloj mješavine tekstilnih vlakana.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC AIR SOFT ALOA. Novi ortopedski madrac, AIR SOFT ALOA izvrstan je proizvod koji predstavlja ono NAJBOLJE što se na tržištu danas može pronaći. Ortopedski madrac AIR SOFT je proizveden kako bi se udovoljilo potrebama najzahtjevnijih klijenata na svjetskome tržištu. AIR SOFT ALOA madrac napravljen je iz proširenog fleksibilnog poliuretana – proširenog mikrostaničnog materijala. Ovaj prošireni mikrostanični materijal je proizveden u posebnom i najmodernijem pogonu u kojem se vodena para iskorištava kako bi se proizvele milijarde mikrostanica kroz koje potom cirkulira zrak. Izrađen je od zraka da bi sadržavao zrak - baš kao i u prirodnoj spužvi! Rezultat takvog procesa je ekološki prihvatljiv, antialergijski i izuzetno udoban materijal, koji povrh toga tijekom vremena zadržava svoju elastičnost nepromijenjenom. Preporuča se kod reumatoidnih oboljenja, te osobama koje imaju problema s bolovima u kralježnici. Ovaj madrac dobio je i vrijedni certifikat ISO 9002 koji potvrđuje njegovu vrhunsku kvalitetu i vrijednost. Garancija na madrac je 12 godina.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC BERNARDA BIOLUXUS. Madrac kojeg prati uzrečica `AMERIČKI NAČIN SPAVANJA` jer je njegova visina 33 cm, a općepoznato je da amerikanci vole visoke i velike stvari. Ovaj madrac nudi potpuno novi način spavanja. Može se koristiti i kao samostojeći madrac bez postolja i to prvenstveno u dječjoj sobi gdje, je kod prevrtanja djeteta izbjegnuta mogućnost ozljeđivanja.
Spada u klasu tvrđih madraca s dvostrukom pojačanom Bonnell opružnom jezgrom.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC BERNARDA ELEGANT. Ovaj madrac spada u red madraca koji u svojoj osnovi imaju Bonnell opružnu jezgru, dok je kao protektor korišten filc. Madrac je obložen debljom spužvom što mu daje još veću stabilnost, puninu, a samim time i bolju čvrstoću. Bočne stanice od PU spužve. Namijenjen je za osobe težine do 80 kg koje vole mekanije izvedbe madraca. Navlaka madraca od dekorativne žakardne tkanine sastoji se od međusobno prošivenih slojeva tkanine, vate i flizelina. Posebno u ponudi je i izvedba ovog madraca u negorivoj varijanti te varijanti s antibakterijsko-sanitetskim svojstvima.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC BERNARDA ELEGANT SPECIAL. Ovaj madrac spada u red madraca koji u svojoj osnovi imaju Bonnell opružnu jezgru, dok je kao protektor korišten filc. Filc na PP tkanini svojom čvrstoćom štiti ostale materijale, a samim time i tijelo spavača od direktnog dodira sa oprugama, čime je postignut još kvalitetniji ugođaj spavanja.Uz obloge od posebno elastične spužve te višeslojno proštepanu navlaku, madrac omogućuje još bolje prilagođavanje tijelu spavača. Namijenjen je za osobe težine do 80 kg koje vole mekanije izvedbe madraca.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC BERNARDA KOMPAKTA. Idealan madrac za opremanje hotelskih objekata i kao takav najčešće se upotrebljava za isto. Za individualnu upotrebu preporuča se za osobe do 80 kg težine koje vole spavati na mekšim madracima.
Konstrukcijska razlika u odnosu na madrac Elegant je u tome što ovaj madrac ima, za razliku od filca, protektor od dvostrano lateksiranih kokosovih vlakana. Lateksiranjem se kokosovim vlaknima povećava elastičnost čime se postiže veća trajnost i čvrstoća istih. Kao takav kokos je izvrsna obloga za Bonnell opružnu jezgru jer omogućava da tijelo pri ležanju ne osjeti oblik opruga. Uz to, kokos je izrazito prozračan, te time omogučava odličnu izmjenu zraka i provodljivost vlage.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC BERNARDA LAHOR. Madrac Lahor svojom konstrukcijom i novim obložnim materijalima omogućuje relaksaciju, udoban odmor i opuštanje. Kod `stress free` materijala nema dodatnih smetnji uzrokovanih statičkim elektricitetom.Navlaka od `Stress free` tkanine je obrađena tako da ima sanitetska i antibakterijska svojstva, odbija grinje, bakterije i gljivice — tzv. ACTIGARD obrada tkanine.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC BERNARDA LUXIMA TFK. Ovaj madrac je osnovni model medicinskog madraca visokokvalitetne džepičaste jezgre, čije su opruge u džepićima od pamuče tkanine i tako još više doprinose prozračnosti cijelog madraca, a time i zdravijoj klimi spavanja. Jezgra osigurava kvalitetno podupiranje svake pojedine točke tijela. Kako je svaka opruga ušivena u vlastiti džep, one se pod pritiskom tijela ugibaju neovisno jedna od druge i na taj način osiguravaju da je tijelo poduprto prema svojoj specifičnoj konturi.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC BERNARDA ORTOSILK. Kod ovog madraca posebno je izražena funkcija ušivene svile u navlaku madraca, koja ima veliku apsorpcijsku moć upijanja vlage, a i brzog otpuštanja pa je zbog te svoje karakteristike madrac posebno pogodan za ljude koji se prekomjerno znoje. Ugrađena profilirana spužva omogućava bolju prozračnost samog madraca, a time i zdraviju klimu spavanja.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC BERNARDA PERFEKTA. Madrac, koji za razliku od Stabile, ima u svom sastavu deblji dvostrano lateksiran kokos te je zbog toga i tvrđi. Kao takav preporuča se osobama težim od 110 kg, iako je pogodan i za lakše osobe kojima više odgovara tvrđi madrac. Postoji i mogućnost izrade ovog madraca u negorivoj izvedbi, u opciji s antibakterijskim svojstvima, te u opciji s ljetno-zimskom stranom (verzija `EXCLUSIV`)
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC BERNARDA ROSA. Madrac Rosa nova je konstrukcija i spas za osobe koje kroz noć izlućuju veću količinu tjelesne tekućine (znoja).Materijali ugrađeni u ovom madracu tzv. `Sleep fresh` dozvoljavaju spavaču i madracu lakše disanje. Obložni sloj konstrukcije Rosa ne propušta vlagu prema jezgri, već je distribuira bočno i prema gore. Istovremeno je omogućena pravilna cirkulacija zraka što rezultira da se spavač osjeća ugodno, odmorno i zdravo.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC BERNARDA RUBIN. Sastav ovog madraca prilagođen je njegovoj visini koja je 23 cm, a namjenjen je za starinske krevete koji imaju visoke bočne stranice. Isto tako preporuča se osobama koje imaju niske krevete pa se javlja problem ustajanja iz njih (za starije osobe).
Madrac je srednje tvrdoće i nosivosti između 80 i 110 kg.
 • Namještaj, SPAVAĆA SOBA, MADRACI. MADRAC BERNARDA SIESTA. Osnovna karakteristika ovog madraca je višezonska džepičasta jezgra. Kako naše tijelo ne vrši isti pritisak na sve dijelove madraca, stručnjaci su razvili novi tip jezgre koja je tome prilagođena. Zbog toga je ova vrsta jezgre različite tvrdoće u svakoj od pet zona. Svaka opruga ove jezgre ušivena je u svoj džep, tako da se pod djelovanjem težine spavača gibaju neovisno jedna o drugoj. Jezgra na taj način formira svoj oblik, prateći liniju tijela spavača, pa se zbog toga svaki dio tijela optimalno podupire.
1 2 3 ... od ukupno 4
Katamaran Charter KroatienCatamaran Charter Croatiakuhinje, ugradni ormari i klizne stijene, stoloviPosteljine, deke, stoljnaci, prekrivači, frotirtende, žaluzine, roloi, paneli, plissei, trakasteDekorativni program za kuću i domsustavi za kupaonice i sanitarni uređaji
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net