Nalazite se na:
OSTALO >> SEZONSKI PROGRAM >> VRTNI NAMJEŠTAJ
Yachtcharter Kroatien
Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. STOL SKLOPIVI. Posebno izdržljivo egzotično drvo pretočeno u namještaj za vaš vrt! Tikovina je tvrdo drvo koje možemo naći u Aziji, primjerice u Indiji i Burmi. Budući da sadrži visok postotak ulja, vrlo je trajna i otporna na vlagu. Stoga se upotrebljava u izradi brodova, kao i namještaja za vanjske prostore. Vrtne garniture od ovog izdržljivog drveta nije potrebno premazivati zaštitnim sredstvima, već eventualno prirodnim uljima. Štoviše, tikovina je najprivlačnija u svom prirodnom izdanju – od početne smeđe pa do srebrno-sive boje koju poprima nakon dužeg boravka na otvorenom.
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. STOL TD-003. Stol suvremenog i originalnog dizajna, od ratana.
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. STOL TD-017. Stol suvremenog i originalnog dizajna, izuzetne kvalitete i čvrstoće zbog čelične strukture u kombinaciji sa ratanom. U kombinaciji sa stolicama CD 016 čini vrlo interesantnu garnituru za balkone i terase po suhom vremenu.
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. STOLAC AMARIS. Stolac u kombiniranoj izvedbi aluminija i jasena. Na rukohvatima je drvo jasena.
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. STOLAC GOLF. Keruing je egzotično drvo s dalekog istoka visoke kvalitete, obrađeno korištenjem tradicionalnih metoda – tehnikom spajanja utor – pero i tehnikom učvršćivanja drvenim klinovima. Vrtni namještaj od keruinga vrlo je otporan na vlagu, toplinu i hladnoću. Da bi drvo zadržalo izgled novoga, preporučuje se premazati ga 1 – 2 puta godišnje lanenim uljima koji se mogu nabaviti u specijaliziranim maloprodajnim trgovinama širom Hrvatske. Preporučuje se tijekom zime namještaj držati u garaži ili drugom nezagrijanom prostoru. Budući da je drvo prirodni proizvod, na njemu se mogu pojaviti male pukotine koje su uobičajene i ne utječu na kvalitetu proizvoda.
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. STOLAC PALMA . Stolac Palma dizajniran za upotrebu u eksterijerima (vrt ili opremanje objekata). Dostpan u izvedbi sa ili bez rukonaslona.
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. STOLAC POLUNASLONJAČ CD-016. Stolica suvremenog i originalnog dizajna, izuzetne kvalitete i čvrstoće zbog čelične strukture u kombinaciji sa ratanom. U kombinaciji sa stolom TD 017 čini vrlo interesantnu garnituru za balkone i terase po suhom vremenu.
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. STOLAC SPILA.  Vanjski aluminijski namještaj izrađuje se od različitih profila koji se potom plastificiraju. Namještaj od aluminijskih konstrukcija u kombinaciji s PVC-om prikladan je  za vanjsku upotrebu jer je otporan, a, pored toga, takvi stolovi i stolice vrlo su lagani i prikladni za prenošenje. Njihovo održavanje je vrlo jednostavno: spužva i krpa vraćaju im prvobitni sjaj.
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. STOLAC ZA RUKONASLONOM. Posebno izdržljivo egzotično drvo pretočeno u namještaj za vaš vrt! Tikovina je tvrdo drvo koje možemo naći u Aziji, primjerice u Indiji i Burmi. Budući da sadrži visok postotak ulja, vrlo je trajna i otporna na vlagu. Stoga se upotrebljava u izradi brodova, kao i namještaja za vanjske prostore. Vrtne garniture od ovog izdržljivog drveta nije potrebno premazivati zaštitnim sredstvima, već eventualno prirodnim uljima. Štoviše, tikovina je najprivlačnija u svom prirodnom izdanju – od početne smeđe pa do srebrno-sive boje koju poprima nakon dužeg boravka na otvorenom.
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. STOLIĆ MANHATTAN. Tehnoratan je novi materijal u izradi vrtnog namještaja. Radi se o kvalitetnoj PVC  masi ojačanoj čeličnim nitima. Takva izvedba garantira iznimnu kvalitetu i otpornost na sve vremenske utjecaje, kao što su kiša, sunce pa i snijeg. Izgledom, namještaj od tehoratana izuzetno dobro oponaša prirodne materijale te ga je moguće uklopiti u gotovo svaki ambijent. Održavanje je jednostavno, nakon kiše potrebno je osušiti garnituru te krpom pokupiti višak vlage.
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. VRTNI SET SNOW. Vrtni set čvrste aluminijske konstrukcije kojeg čine stol sa temperiranom staklenom površinom te stolice sa sjedištem u tkanini jednostavnoj za održavanje.
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. VRTNI STOL ATLAS. Okrugli vrtni stol od ratana sa staklenom površinom.
1 2 3 ... od ukupno 3
Dizajnerski Namještajdrvene teraseKatamaran Charter KroatienCatamaran Charter Croatiakenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolkuhinje, dječja soba, dnevni boravak, spavaća sobasanitarija, sanitarije, keramičke pločice
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net