Nalazite se na:
OSTALO >> SEZONSKI PROGRAM >> VRTNI NAMJEŠTAJ
Yachtcharter Kroatien
Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. KLUPSKI STOLIĆ TS-313. Vrlo funkcionalan side table od ratana boje meda, idealan za piće i novine.
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. LEŽALJKA ALFA. Ova funkcionalna linija proizvoda kombinira staklo, aluminij i polipropilen i na taj način stvara novu generaciju vrtnog namještaja. Posebno zaobljene forme odlika su najnovije Nardijeve kolekcije pod nazivom Loto Ninfea, koja je, osim za vanjske, pogodna i za uređenej unutarnjih prostora popust predvorja hotela, barova i sl.
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. LEŽALJKA DECK. Keruing je egzotično drvo s dalekog istoka visoke kvalitete, obrađeno korištenjem tradicionalnih metoda – tehnikom spajanja utor – pero i tehnikom učvršćivanja drvenim klinovima. Vrtni namještaj od keruinga vrlo je otporan na vlagu, toplinu i hladnoću. Da bi drvo zadržalo izgled novoga, preporučuje se premazati ga 1 – 2 puta godišnje lanenim uljima koji se mogu nabaviti u specijaliziranim maloprodajnim trgovinama širom Hrvatske.Preporučuje se tijekom zime namještaj držati u garaži ili drugom nezagrijanom prostoru. Budući da je drvo prirodni proizvod, na njemu se mogu pojaviti male pukotine koje su uobičajene i ne utječu na kvalitetu proizvoda.
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. LEŽALJKA STEAMER. Posebno izdržljivo egzotično drvo pretočeno u namještaj za vaš vrt! Tikovina je tvrdo drvo koje možemo naći u Aziji, primjerice u Indiji i Burmi. Budući da sadrži visok postotak ulja, vrlo je trajna i otporna na vlagu. Stoga se upotrebljava u izradi brodova, kao i namještaja za vanjske prostore. Vrtne garniture od ovog izdržljivog drveta nije potrebno premazivati zaštitnim sredstvima, već eventualno prirodnim uljima. Štoviše, tikovina je najprivlačnija u svom prirodnom izdanju – od početne smeđe pa do srebrno-sive boje koju poprima nakon dužeg boravka na otvorenom.
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. LJULJAČKA CR-058. Ljuljačka od ratana idealna za odmor i relaksaciju, odlično pristaje u zimske vrtove, natkrivene terase i balkone, ali i u ostalim prostorijama kuće.
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. LOTO NINFEA. Ova funkcionalna linija proizvoda kombinira staklo, aluminij i polipropilen i na taj način stvara novu generaciju vrtnog namještaja. Posebno zaobljene forme odlika su najnovije Nardijeve kolekcije pod nazivom Loto Ninfea, koja je, osim za vanjske, pogodna i za uređenej unutarnjih prostora popust predvorja hotela, barova i sl.
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. LOTO NINFEA RELAX. Ova funkcionalna linija proizvoda kombinira staklo, aluminij i polipropilen i na taj način stvara novu generaciju vrtnog namještaja. Posebno zaobljene forme odlika su najnovije Nardijeve kolekcije pod nazivom Loto Ninfea, koja je, osim za vanjske, pogodna i za uređenej unutarnjih prostora popust predvorja hotela, barova i sl.
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. MUSA MAESTRALE. Ova funkcionalna linija proizvoda kombinira staklo, aluminij i polipropilen i na taj način stvara novu generaciju vrtnog namještaja. Posebno zaobljene forme odlika su najnovije Nardijeve kolekcije pod nazivom Loto Ninfea, koja je, osim za vanjske, pogodna i za uređenej unutarnjih prostora popust predvorja hotela, barova i sl.
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. NASLONJAČ I TABURE CL-261. Naslonjač i tabure originalnog oblika i tople prirodne boje ratana, kao stvoreni za odmor i relaksaciju.
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. STOL BISTRO. Keruing je egzotično drvo s dalekog istoka visoke kvalitete, obrađeno korištenjem tradicionalnih metoda – tehnikom spajanja utor – pero i tehnikom učvršćivanja drvenim klinovima. Vrtni namještaj od keruinga vrlo je otporan na vlagu, toplinu i hladnoću. Da bi drvo zadržalo izgled novoga, preporučuje se premazati ga 1 – 2 puta godišnje lanenim uljima koji se mogu nabaviti u specijaliziranim maloprodajnim trgovinama širom Hrvatske.Preporučuje se tijekom zime namještaj držati u garaži ili drugom nezagrijanom prostoru. Budući da je drvo prirodni proizvod, na njemu se mogu pojaviti male pukotine koje su uobičajene i ne utječu na kvalitetu proizvoda.
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. STOL BISTRO NA RAZVLAČENJE. Keruing je egzotično drvo s dalekog istoka visoke kvalitete, obrađeno korištenjem tradicionalnih metoda – tehnikom spajanja utor – pero i tehnikom učvršćivanja drvenim klinovima. Vrtni namještaj od keruinga vrlo je otporan na vlagu, toplinu i hladnoću. Da bi drvo zadržalo izgled novoga, preporučuje se premazati ga 1 – 2 puta godišnje lanenim uljima koji se mogu nabaviti u specijaliziranim maloprodajnim trgovinama širom Hrvatske.Preporučuje se tijekom zime namještaj držati u garaži ili drugom nezagrijanom prostoru. Budući da je drvo prirodni proizvod, na njemu se mogu pojaviti male pukotine koje su uobičajene i ne utječu na kvalitetu proizvoda.
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. STOL KICK. Stol Kick
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. STOL LORIS. Stol Loris
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. STOL NA RAZVLAČENJE. Posebno izdržljivo egzotično drvo pretočeno u namještaj za vaš vrt! Tikovina je tvrdo drvo koje možemo naći u Aziji, primjerice u Indiji i Burmi. Budući da sadrži visok postotak ulja, vrlo je trajna i otporna na vlagu. Stoga se upotrebljava u izradi brodova, kao i namještaja za vanjske prostore. Vrtne garniture od ovog izdržljivog drveta nije potrebno premazivati zaštitnim sredstvima, već eventualno prirodnim uljima. Štoviše, tikovina je najprivlačnija u svom prirodnom izdanju – od početne smeđe pa do srebrno-sive boje koju poprima nakon dužeg boravka na otvorenom.
 • Namještaj, SEZONSKI PROGRAM, VRTNI NAMJEŠTAJ. STOL OVALNI NA RAZVLAČENJE. Keruing je egzotično drvo s dalekog istoka visoke kvalitete, obrađeno korištenjem tradicionalnih metoda – tehnikom spajanja utor – pero i tehnikom učvršćivanja drvenim klinovima. Vrtni namještaj od keruinga vrlo je otporan na vlagu, toplinu i hladnoću. Da bi drvo zadržalo izgled novoga, preporučuje se premazati ga 1 – 2 puta godišnje lanenim uljima koji se mogu nabaviti u specijaliziranim maloprodajnim trgovinama širom Hrvatske.Preporučuje se tijekom zime namještaj držati u garaži ili drugom nezagrijanom prostoru. Budući da je drvo prirodni proizvod, na njemu se mogu pojaviti male pukotine koje su uobičajene i ne utječu na kvalitetu proizvoda.
1 2 3 ... od ukupno 3
Dizajnerski Namještajkenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolCatamaran Charter CroatiaKatamaran Charter Kroatiendrvene teraseKuhinje, Stolovi, Dnevni boravci, Ugradbeni ormaritkanina, dnevni boravak, spavaća soba
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net