Nalazite se na:
OSTALO >> OPREMANJE OBJEKATA >> STOLICE
Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Yachtcharter Kroatien
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, OPREMANJE OBJEKATA, STOLICE. BARSKI STOLAC RATTAN BURSA. Barski stolac sa naslonom od aluminijske konstrukcije i opletena tehnoratanom. Prečnici su obloženi inoxom pružajući stolici bolju trajnost i izdržljivost. Rattan namještaj profesionalne izvedbe namijenjen je za unutanje i vanjske prostore. Isporučuje se u željenoj boji.
 • Namještaj, OPREMANJE OBJEKATA, STOLICE. BARSKI STOLAC RATTAN CUKARIN. Barski stolac sa naslonom od aluminijske konstrukcije i opletena tehnoratanom. Prečnici su obloženi inoxom pružajući stolici bolju trajnost i izdržljivost. Rattan namještaj profesionalne izvedbe namijenjen je za unutanje i vanjske prostore. Isporučuje se u željenoj boji.
 • Namještaj, OPREMANJE OBJEKATA, STOLICE. BARSKI STOLAC RATTAN DEVON. Barski stolac sa naslonom od aluminijske konstrukcije i opletena tehnoratanom. Prečnici su obloženi inoxom pružajući stolici bolju trajnost i izdržljivost. Rattan namještaj profesionalne izvedbe namijenjen je za unutanje i vanjske prostore. Isporučuje se u željenoj boji.
 • Namještaj, OPREMANJE OBJEKATA, STOLICE. BARSKI STOLAC RATTAN EDO. Barski stolac sa naslonom od aluminijske konstrukcije i opletena tehnoratanom. Prečnici su obloženi inoxom pružajući stolici bolju trajnost i izdržljivost. Rattan namještaj profesionalne izvedbe namijenjen je za unutanje i vanjske prostore. Isporučuje se u željenoj boji.
 • Namještaj, OPREMANJE OBJEKATA, STOLICE. DRVENI STOLAC RATTAN. Drvena konstrukcija fotelje opletena plastičnim rattanom. Isporučuje se u željenoj boji. Jastuci za naslon i sjedište nisu uračunati u cijenu i naručuju se zasebno.
 • Namještaj, OPREMANJE OBJEKATA, STOLICE. SET ZA JAVNE PROSTORE DOMINO. Set za javne prostore Domino
 • Namještaj, OPREMANJE OBJEKATA, STOLICE. SET ZA JAVNE PROSTORE DOMUS. Set za javne prostore Domus
 • Namještaj, OPREMANJE OBJEKATA, STOLICE. SET ZA JAVNE PROSTORE STAR. Star se sama predstavlja svojom elegancijom i čistočom oblika, minimalna potreba za prostorom garantira maksimalnu udobnost. Trajnost i sigurnost koju ganartirju najkvalitetniji materijali i pažnja prilikom projektiranja. Metalna struktura u crnoj ili aluminij boji. Sjedalica je od šperpoloče bukve u prirodnom tonu a po zahtjevu se može i lakirati u boju po izboru. Preklopna ili fiksna klupa u tonu po želji. Star se upotpunjuje preklopnim ili fiksnim sjedalom, preklopnom ili fiksnom klupom, košem za sitnice, utičnicama.. Mogučnost montiranja na ravne i podove pod nagibom. Star sa svojom prilagodljivošču i mogučnostima uporabe je pobjednik u svojoj kategoriji.
 • Namještaj, OPREMANJE OBJEKATA, STOLICE. SET ZA JAVNE PROSTORE SYMPOSIUM. Symposium je kompletni multifunkcionalni sistem sjedala i pisaćih ploča koji riješava svaki problem opremanja kongresnih i didaktičkih sala i auditorijuma, zahvaljujući svojoj prilagodljivosti i jednostavnosti. Sistem sjedalica koji se montira u red. Metalna struktura u crnoj ili aluminij boji. Sjedalica je od šperpoloče bukve u prirodnom tonu, a po zahtjevu se može i lakirati u boju po izboru. Pisača ploča je preklopna u crnoj boji ili u iveralu bukve. Mogučnost montiranja na ravne i podove pod nagibom.
 • Namještaj, OPREMANJE OBJEKATA, STOLICE. SET ZA JAVNE PROSTORE TEHNICA. Tehnički izvrsna. Ozbiljna, elegantna i puna iznenađenja. Tehnika je potpuni program sjedalica za javne prostore u mogučnosti da ispuni svaki zahtjev. Moze se spajati u niz, umetati jedna u drugu, sa preklopnim sjedalom, može biti drvena, plastična, tapecirana, sa izrazito kvalitetnom pločicom za pisanje od nezapaljivog HPL-a (veličina za A4 format), košem za sitnice... i još više. Verzija stolica u nizu na veznoj gredi je jednostavna za montažu u pod. Tehnica svoje mjesto može nači u raznim konferencijskim i kongresnim dvoranama, predavaonima, kantinama...
 • Namještaj, OPREMANJE OBJEKATA, STOLICE. SET ZA JAVNE PROSTORE VICTORIA. Elegantan, potpun, uglađen sistem za konferencijske sale i auditorije visokih estetskih zahtjeva.
Sjedalo i naslon sa vidljivim drvenim detaljima, tapecirani sa hladno ljevanom spužvom u tkaninu po izboru. Pločica za pisanje je elegantno smještena u rukonaslon i opremnjena je antipanik mehanizmom. Rukonasloni se mogu birati između tapeciranih i drvenih. Označavanje reda i broja sjedala. Mogučnost montiranja na ravne i podove pod nagibom.
 • Namještaj, OPREMANJE OBJEKATA, STOLICE. SET ZA JAVNE PROSTORE VILLAGE. Village je sistem sjedalica namjenjen prvenstveno čekaonicama u javnim prostorima kao što su zračne luke.. Dizajn i visoka kvaliteta se spajaju sa udobnošču ovog modela. Metal je osnovna karakteristika Village-a i dolazi u završnim obradama krom, satinirani krom ili lakirani u sjajni aluminij. Village isto tako može biti i sa tapeciranim sjedalicama, ili sjedalicama i naslonom u šperploči. Nebrojne mogučnosti kombiniranja upotpunjene su sa stolićima u drvnoj ili staklenoj izvedbi.
1 ... od ukupno 1
Katamaran Charter KroatienCatamaran Charter CroatiaDekorativni program za kuću i domNamještaj stakloParketi, Masivni namještaj od slavonskog hrastaPosteljine, deke, stoljnaci, prekrivači, frotirNamještaj rasvjeta
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net