Nalazite se na:
OSTALO >> OPREMANJE OBJEKATA >> KUTNE I SJEDEĆE GARNITURE
Yacht Charter Croatia

Sadržaj na ovoj stranici zahtjeva noviju verziju Adobe Flash Player.

Namještaj

Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
  • Namještaj, OPREMANJE OBJEKATA, KUTNE I SJEDEĆE GARNITURE. GARNITURA RATTAN ARUBA. Garnitura od 2 fotelje i stola aluminijske konstrukcije opletene tehnoratanom. Kada se ne koriste elementi se poslože u visinu te ne zauzimaju mnogo prostora. Rattan namještaj profesionalne izvedbe namijenjen je za unutanje i vanjske prostore. Isporučuje se u željenoj boji. Jastuci za naslon i sjedište nisu uračunati u cijenu.
  • Namještaj, OPREMANJE OBJEKATA, KUTNE I SJEDEĆE GARNITURE. KUTNA GARNITURA RATTAN DURAN. Rattan garnitura stol sa četiri taburea od aluminijske konstrukcije i opleteni tehnoratanom. Rattan namještaj profesionalne izvedbe namijenjen je za unutanje i vanjske prostore. Isporučuje se u željenoj boji. Jastuci za tabure nisu uračunati u cijenu.
  • Namještaj, OPREMANJE OBJEKATA, KUTNE I SJEDEĆE GARNITURE. KUTNA GARNITURA RATTAN FELIX. Kutna garnitura od aluminijske konstrukcije opletena tehnoratanom. Rattan namještaj profesionalne izvedbe namijenjen je za unutanje i vanjske prostore. Jastuci za naslon i sjedište nisu uračunati u cijenu i naručuju se zasebno. Isporučuje se u željenoj boji.
  • Namještaj, OPREMANJE OBJEKATA, KUTNE I SJEDEĆE GARNITURE. KUTNA GARNITURA RATTAN MIAMI. Kutna garnitura od aluminijske konstrukcije opletena tehnoratanom. Rattan namještaj profesionalne izvedbe namijenjen je za unutanje i vanjske prostore. Jastuci za naslon i sjedište nisu uračunati u cijenu. Isporučuje se u željenoj boji. Navedena cijena za 1 segment. Cijena za 1 m!
  • Namještaj, OPREMANJE OBJEKATA, KUTNE I SJEDEĆE GARNITURE. SET ZA JAVNE PROSTORE POPER. Filozofija elegantnih, zaobljenih mekanih oblika. Udobna. Jednostavno uklopiva u svaki prostor kao fotelja ili dvosjed.
1 ... od ukupno 1
tehnorattan, tifani, suncobraniNamještaj, kuhinje, Dnevni boravci, BlagovaoniceDekorativni program za kuću i domNamještaj krevet, fotelja, dvosjed, trosjeddrvene terasePosteljine, deke, stoljnaci, prekrivači, frotirsanitarija, sanitarije, keramičke pločice
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net