Nalazite se na:
KUHINJA >>

KUHINJE

Yachtcharter Kroatien
Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA GORY - VIVA. Kuhinja Viva predstavlja novu generaciju ideja koje su izašle iz potrebe življenja u udobnom prostoru koji je funkcionalan i prije svega praktičan.
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA GORY - ZOE. Dizajn, modularnost, funkcionalnost i kvaliteta, čine kuhinju Zoe snažnom i modernom. Fronte su od polimera i dostupne su u sjajnim bojama (bijela, bež, crna, i jarko crvena) i mat bojama (bijela, hrast i tamni hrast).
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA IRIDE. Program kuhinja Astra nudi vrlo širok asortiman kuhinja visoke kvalitete i suvremenog dizajna. Osim moderno dizajniranih kuhinja Astra program uključuje i klasično dizajnirane kuhinje iz kojih nije isključena moderna tehnologija. Svaka Astra kuhinja vrlo je prilagodljiva ne samo zahtjevima prostora, što omogućuje odabir visina i širina, već i financijskim mogućnostima, pa je tako svaka linija proizvoda dostupna u raznim kvalitetama površinske obrade. Visoka komponibilnost jedna je od odlika Astra kuhinja, zajedno sa funkcionalnošću i kvalitetom detalja u inoxu, širokim spektrom boja te sofisticiranim materijalima, gdje se naročito ističe lak visokog sjaja. Dizajneri u Astri prilikom projektiranja kuhinje uzeli su u obzir u prvom redu način korištenja proizvoda. Iz tog razloga standardi program kuhinja ubraja karakteristike koje dopuštaju nesmetano korištenje i uživanje u kuhanju. U prvom redu tu su tzv. Blumotion magneti koji privlače vratnice pri zatvaranju te silikonski čepići za sprječavanje jakih udaraca koji su vrlo česti uzrok rasklimavanja vratnica. Elementi koji čine unutrašnjost ormara imaju jedinstvene osobine, poput držača protiv prevrtanja polica te okova sa mogućnošću regulacije. Donji elementi bogati su funkcionalnim rješenjima koja optimalno koriste prostor ali i uzimaju u obzir izdržljivost na vlagu i «opušteno» korištenje. Primjer su kromirane košare od inoxa na izvlačenje, police koje se kompletno izvlače sa metalnim rubovima, aluminijski držač lonaca, aluminijska zaštita na podu ormarića ispod sudopera i sl. Potrebno je istaknuti i bazu ormara za frižider koji je višeslojna, zaštićena aluminijem a ima i ventilacijske ABS otvore. Sve kuhinje su komponibilne i slažu se po elementima ovisno o dimenzijama prostora i vlastitim preferencijama u pogledu obrade (lakirano,mat) i boje o čemu ovisi i krajnja cijena.
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA IVERAL. Dizajnirane prema najsuvremenijim trendovima, visoko funkcionalne i u širokoj paleti boja, kuhinje Iveral nude upravo to. Tonovi svijetlog hrasta, tamnog hrasta, američkog oraha, masline, teak-a, bronce, danas su najtraženija lica u svijetu kuhinja. Iveral nudi i svoju `alu rub` - varijantu u kojoj svilenkasti aluminijski obrubi ističu fine linije i koji kuhinji, ovim trendovskim materijalom, podaruju elegantan izgled. Ove kuhinje, uz svoj suvremeni izgled, visoku funkcionalnost i kvalitetnu izradu, imaju i iznimno prihvatljivu cijenu te petogodišnju garanciju. NAPOMENA: krajnja cijena ovisi o odabranom materijalu, dimenzijama i izvedbi.
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA MARLES RUSTICA KORINA. Elegantna obličja brušenog stakla koja koketiraju s plemenitosti drva trešnje i koritom iz Siligora.
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA MARLES VITA. U kuhinji s izgledom drva bukve sve se čini sunčanije i prijatnije.
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA MAYA. Program kuhinja Astra nudi vrlo širok asortiman kuhinja visoke kvalitete i suvremenog dizajna. Osim moderno dizajniranih kuhinja Astra program uključuje i klasično dizajnirane kuhinje iz kojih nije isključena moderna tehnologija. Svaka Astra kuhinja vrlo je prilagodljiva ne samo zahtjevima prostora, što omogućuje odabir visina i širina, već i financijskim mogućnostima, pa je tako svaka linija proizvoda dostupna u raznim kvalitetama površinske obrade. Visoka komponibilnost jedna je od odlika Astra kuhinja, zajedno sa funkcionalnošću i kvalitetom detalja u inoxu, širokim spektrom boja te sofisticiranim materijalima, gdje se naročito ističe lak visokog sjaja. Dizajneri u Astri prilikom projektiranja kuhinje uzeli su u obzir u prvom redu način korištenja proizvoda. Iz tog razloga standardi program kuhinja ubraja karakteristike koje dopuštaju nesmetano korištenje i uživanje u kuhanju. U prvom redu tu su tzv. Blumotion magneti koji privlače vratnice pri zatvaranju te silikonski čepići za sprječavanje jakih udaraca koji su vrlo česti uzrok rasklimavanja vratnica. Elementi koji čine unutrašnjost ormara imaju jedinstvene osobine, poput držača protiv prevrtanja polica te okova sa mogućnošću regulacije. Donji elementi bogati su funkcionalnim rješenjima koja optimalno koriste prostor ali i uzimaju u obzir izdržljivost na vlagu i «opušteno» korištenje. Primjer su kromirane košare od inoxa na izvlačenje, police koje se kompletno izvlače sa metalnim rubovima, aluminijski držač lonaca, aluminijska zaštita na podu ormarića ispod sudopera i sl. Potrebno je istaknuti i bazu ormara za frižider koji je višeslojna, zaštićena aluminijem a ima i ventilacijske ABS otvore.
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA MEDIJAPAN FOLIJA. Mediapan folija naime, predstavlja jedan od najkvalitetnijih materijala za izradu namještaja, te uz najkvalitetniju obrada, kojom su rubovi vrata elegantno zaobljeni, prenose standard njegove visoke kakvoće i na atraktivan dizajn. Ovakva kombinacija kvalitete i fino dorađenih detalja svrstava kuhinje Mediapan folija u gornji dom ponude kuhinja na domaćem tržištu. Ove iznimno kvalitetne kuhinje nude se više od 30 završnih varijanti - kako moderno tako i tradicionalno najprihvatljivjih kuhinjskih lica koje stručnjaci drže kako modernima tako i klasicima. NAPOMENA: krajnja cijena ovisi o odabranom materijalu, dimenzijama i izvedbi.
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA MEDIJAPAN LAKIRANI MAT. Bez obzira odlučite li se za visoki sjaj ili mat, mediapan, vrhunski materijal za izradu kuhinja, jamčit će kvalitetu, a lakirana površina atraktivan izgled. Naime, lakirani mediapan dostupan je u zapanjujuće širokoj kolorističkoj paleti – čak nekoliko tisuća nijansi najrazličitijih boja. Da bi sve izgledalo još savršenije, elementi ove kuhinje izrađuju se sa mnogim dizajnerski najmodernijim detaljima, vodoravnim utorima, obradom ručkica te mnogim drugim detaljima. NAPOMENA: krajnja cijena ovisi o odabranom materijalu, dimenzijama i izvedbi.
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA MEDIJAPAN LAKIRANI SJAJ. Bez obzira odlučite li se za visoki sjaj ili mat, mediapan, vrhunski materijal za izradu kuhinja, jamčit će kvalitetu, a lakirana površina atraktivan izgled. Naime, lakirani mediapan dostupan je u zapanjujuće širokoj kolorističkoj paleti – čak nekoliko tisuća nijansi najrazličitijih boja. Da bi sve izgledalo još savršenije, elementi ove kuhinje izrađuju se sa mnogim dizajnerski najmodernijim detaljima, vodoravnim utorima, obradom ručkica te mnogim drugim detaljima. NAPOMENA: krajnja cijena ovisi o odabranom materijalu, dimenzijama i izvedbi.
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA MIMI. Program kuhinja Astra nudi vrlo širok asortiman kuhinja visoke kvalitete i suvremenog dizajna. Osim moderno dizajniranih kuhinja Astra program uključuje i klasično dizajnirane kuhinje iz kojih nije isključena moderna tehnologija. Svaka Astra kuhinja vrlo je prilagodljiva ne samo zahtjevima prostora, što omogućuje odabir visina i širina, već i financijskim mogućnostima, pa je tako svaka linija proizvoda dostupna u raznim kvalitetama površinske obrade. Visoka komponibilnost jedna je od odlika Astra kuhinja, zajedno sa funkcionalnošću i kvalitetom detalja u inoxu, širokim spektrom boja te sofisticiranim materijalima, gdje se naročito ističe lak visokog sjaja. Dizajneri u Astri prilikom projektiranja kuhinje uzeli su u obzir u prvom redu način korištenja proizvoda. Iz tog razloga standardi program kuhinja ubraja karakteristike koje dopuštaju nesmetano korištenje i uživanje u kuhanju. U prvom redu tu su tzv. Blumotion magneti koji privlače vratnice pri zatvaranju te silikonski čepići za sprječavanje jakih udaraca koji su vrlo česti uzrok rasklimavanja vratnica. Elementi koji čine unutrašnjost ormara imaju jedinstvene osobine, poput držača protiv prevrtanja polica te okova sa mogućnošću regulacije. Donji elementi bogati su funkcionalnim rješenjima koja optimalno koriste prostor ali i uzimaju u obzir izdržljivost na vlagu i «opušteno» korištenje. Primjer su kromirane košare od inoxa na izvlačenje, police koje se kompletno izvlače sa metalnim rubovima, aluminijski držač lonaca, aluminijska zaštita na podu ormarića ispod sudopera i sl. Potrebno je istaknuti i bazu ormara za frižider koji je višeslojna, zaštićena aluminijem a ima i ventilacijske ABS otvore.
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA MINIMAX KOMB 1. Korpus kuhinje izrađen jeod 16 mm iverice, u boji bukve. Vrata su od 16 mm iverice u svijetlo zelenoj boji. Vertikalni ruboviu boji bukve. Korpus i vrata uvijek zajedno u paketu s okovima. IDEALNO ZA OPREMANJE APARTMANA. CIJENA SAMO ZA DRVENI DIO BEZ NAPE, KORITA I PEĆNICE.
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA MINIMAX KOMB 2. Korpus kuhinje izrađen je od 16 mm iverice, u boji bukve. Vrata su od 16 mm iverice u svijetlo zelenoj boji. Vertikalni ruboviu boji bukve. Korpus i vrata uvijek zajedno u paketus okovima. IDEALNO ZA OPREMANJE APARTMANA. CIJENA SAMO ZA DRVENI DIO BEZ NAPE, KORITA I PEĆNICE.
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA MINIMAX KOMB 26. Korpus kuhinje izrađen je od 16 mm iverice, u boji bukve. Vrata su od 16 mm iverice u boji javora. Vertikalni rubovi u boji bukve. Korpus i vrata uvijek zajedno u paketu s okovima. IDEALNO ZA OPREMANJE APARTMANA. CIJENA SAMO ZA DRVENI DIO BEZ NAPE, KORITA I PEĆNICE.
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA MINIMAX KOMB 3. Korpus kuhinje izrađen je od 16 mm iverice, u boji bukve. Vrata su od 16 mm iverice u svijetlo zelenoj boji. Vertikalni ruboviu boji bukve. Korpus i vrata uvijek zajedno u paketus okovima. IDEALNO ZA OPREMANJE APARTMANA. CIJENA SAMO ZA DRVENI DIO BEZ NAPE, KORITA I PEĆNICE.
1 2 3 4 5 ... od ukupno 5
Proizvodnja, masivni namještaj, puno drvoCatamaran Charter Croatiakuhinje, ugradni ormari i klizne stijene, stolovikuhinje, dječja soba, dnevni boravak, spavaća sobaKatamaran Charter Kroatienkenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolKuhinje, Stolovi, Dnevni boravci, Ugradbeni ormari
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net