Nalazite se na:
KUHINJA >>

KUHINJE

Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Yachtcharter Kroatien
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA AURORA. Program kuhinja Astra nudi vrlo širok asortiman kuhinja visoke kvalitete i suvremenog dizajna. Osim moderno dizajniranih kuhinja Astra program uključuje i klasično dizajnirane kuhinje iz kojih nije isključena moderna tehnologija. Svaka Astra kuhinja vrlo je prilagodljiva ne samo zahtjevima prostora, što omogućuje odabir visina i širina, već i financijskim mogućnostima, pa je tako svaka linija proizvoda dostupna u raznim kvalitetama površinske obrade. Visoka komponibilnost jedna je od odlika Astra kuhinja, zajedno sa funkcionalnošću i kvalitetom detalja u inoxu, širokim spektrom boja te sofisticiranim materijalima, gdje se naročito ističe lak visokog sjaja. Dizajneri u Astri prilikom projektiranja kuhinje uzeli su u obzir u prvom redu način korištenja proizvoda. Iz tog razloga standardi program kuhinja ubraja karakteristike koje dopuštaju nesmetano korištenje i uživanje u kuhanju. U prvom redu tu su tzv. Blumotion magneti koji privlače vratnice pri zatvaranju te silikonski čepići za sprječavanje jakih udaraca koji su vrlo česti uzrok rasklimavanja vratnica. Elementi koji čine unutrašnjost ormara imaju jedinstvene osobine, poput držača protiv prevrtanja polica te okova sa mogućnošću regulacije. Donji elementi bogati su funkcionalnim rješenjima koja optimalno koriste prostor ali i uzimaju u obzir izdržljivost na vlagu i «opušteno» korištenje. Primjer su kromirane košare od inoxa na izvlačenje, police koje se kompletno izvlače sa metalnim rubovima, aluminijski držač lonaca, aluminijska zaštita na podu ormarića ispod sudopera i sl. Potrebno je istaknuti i bazu ormara za frižider koji je višeslojna, zaštićena aluminijem a ima i ventilacijske ABS otvore. Dostupne izvedbe i boje: orah natur, lak beige i tirkiz - na vratnicama se, po želji, može izvesti i rezbarija cvjetnog uzorka.
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA CESAR. Kuhinja Cesar se radi u masivnom parenom hrastu.Završni vanjski dijelovi korpusa su također u hrastovom parenom masivu, a unutarnje pregrade u furniru parenog hrasta.
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA DADA. Program kuhinja Astra nudi vrlo širok asortiman kuhinja visoke kvalitete i suvremenog dizajna. Osim moderno dizajniranih kuhinja Astra program uključuje i klasično dizajnirane kuhinje iz kojih nije isključena moderna tehnologija. Svaka Astra kuhinja vrlo je prilagodljiva ne samo zahtjevima prostora, što omogućuje odabir visina i širina, već i financijskim mogućnostima, pa je tako svaka linija proizvoda dostupna u raznim kvalitetama površinske obrade. Visoka komponibilnost jedna je od odlika Astra kuhinja, zajedno sa funkcionalnošću i kvalitetom detalja u inoxu, širokim spektrom boja te sofisticiranim materijalima, gdje se naročito ističe lak visokog sjaja. Dizajneri u Astri prilikom projektiranja kuhinje uzeli su u obzir u prvom redu način korištenja proizvoda. Iz tog razloga standardi program kuhinja ubraja karakteristike koje dopuštaju nesmetano korištenje i uživanje u kuhanju. U prvom redu tu su tzv. Blumotion magneti koji privlače vratnice pri zatvaranju te silikonski čepići za sprječavanje jakih udaraca koji su vrlo česti uzrok rasklimavanja vratnica. Elementi koji čine unutrašnjost ormara imaju jedinstvene osobine, poput držača protiv prevrtanja polica te okova sa mogućnošću regulacije. Donji elementi bogati su funkcionalnim rješenjima koja optimalno koriste prostor ali i uzimaju u obzir izdržljivost na vlagu i «opušteno» korištenje. Primjer su kromirane košare od inoxa na izvlačenje, police koje se kompletno izvlače sa metalnim rubovima, aluminijski držač lonaca, aluminijska zaštita na podu ormarića ispod sudopera i sl. Potrebno je istaknuti i bazu ormara za frižider koji je višeslojna, zaštićena aluminijem a ima i ventilacijske ABS otvore.
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA FERENČIĆ 1. Kuhinja zaobljenih mekih linija s ugrađenim vrhunskim okovom i tehnikom. Fronte elemenata su od medijapana u visokom sjaju i furniranih ploča. Obloga na zidu je staklena s folijom s uzorkom i naravno ugrađenom neizostavnom rasvjetom... Pult zaobljenih linija, radne površine od kerrocka. Naše smjernice pri projektiranju i proizvodnji kuhinja su dizajn, inovativnost, kvaliteta materijala i ugrađenih okova, vrhunska izrada, trajnost proizvoda te ekološka osviještenost… Koristimo najkvalitetnije okove (Grass, Blum,Häfele, Salice, Hüwill, Aventos itd.). Nudimo i proizvode renomiranih proizvođača bijele tehnike: Siemens, Miele, AEG, Electrolux, Zanussi, Whirpool, Candy, Gorenje….
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA FERENČIĆ 2. Kuhinja modernih ravnih linija u crno-bijeloj varijanti. Fronte elemenata su od medijapana u visokom sjaju. Staklena obloga na zidu s folijom cvjetnog uzorka. Bijela radna ploča s aluminijskim rubom... Naše smjernice pri projektiranju i proizvodnji kuhinja su dizajn, inovativnost, kvaliteta materijala i ugrađenih okova, vrhunska izrada, trajnost proizvoda te ekološka osviještenost…
Koristimo najkvalitetnije okove (Grass, Blum,Häfele, Salice, Hüwill, Aventos itd.)
Nudimo i proizvode renomiranih proizvođača bijele tehnike: Siemens, Miele, AEG, Electrolux, Zanussi, Whirpool, Candy, Gorenje….
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA FERENČIĆ 3. Kuhinja modernih ravnih linija u zeleno-bijelo-bordo varijanti. Fronte elemenata su od akrila u visokom sjaju s ručkicama koje idu cijelom širinom elemnta. Bijela radna ploča... s neizostavnim otokom... Naše smjernice pri projektiranju i proizvodnji kuhinja su dizajn, inovativnost, kvaliteta materijala i ugrađenih okova, vrhunska izrada, trajnost proizvoda te ekološka osviještenost…
Koristimo najkvalitetnije okove (Grass, Blum,Häfele, Salice, Hüwill, Aventos itd.) Nudimo i proizvode renomiranih proizvođača bijele tehnike: Siemens, Miele, AEG, Electrolux, Zanussi, Whirpool, Candy, Gorenje….
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA FERENČIĆ 4. Kuhinja po mjeri ravnih linija, `L` konfiguracije u bijelo-wenge varijanti. Fronte elemenata su od medijapana u visokom sjaju sa usađenim ručkicama i wenge iveralom. Bijela radna ploča s aluminijskim okvirom.... Naše smjernice pri projektiranju i proizvodnji kuhinja su dizajn, inovativnost, kvaliteta materijala i ugrađenih okova, vrhunska izrada, trajnost proizvoda te ekološka osviještenost… Koristimo najkvalitetnije okove (Grass, Blum,Häfele, Salice, Hüwill, Aventos itd.)
Nudimo i proizvode renomiranih proizvođača bijele tehnike: Siemens, Miele, AEG, Electrolux, Zanussi, Whirpool, Candy, Gorenje….
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA FIORENZA. Program kuhinja Astra nudi vrlo širok asortiman kuhinja visoke kvalitete i suvremenog dizajna. Osim moderno dizajniranih kuhinja Astra program uključuje i klasično dizajnirane kuhinje iz kojih nije isključena moderna tehnologija. Svaka Astra kuhinja vrlo je prilagodljiva ne samo zahtjevima prostora, što omogućuje odabir visina i širina, već i financijskim mogućnostima, pa je tako svaka linija proizvoda dostupna u raznim kvalitetama površinske obrade. Visoka komponibilnost jedna je od odlika Astra kuhinja, zajedno sa funkcionalnošću i kvalitetom detalja u inoxu, širokim spektrom boja te sofisticiranim materijalima, gdje se naročito ističe lak visokog sjaja. Dizajneri u Astri prilikom projektiranja kuhinje uzeli su u obzir u prvom redu način korištenja proizvoda. Iz tog razloga standardi program kuhinja ubraja karakteristike koje dopuštaju nesmetano korištenje i uživanje u kuhanju. U prvom redu tu su tzv. Blumotion magneti koji privlače vratnice pri zatvaranju te silikonski čepići za sprječavanje jakih udaraca koji su vrlo česti uzrok rasklimavanja vratnica. Elementi koji čine unutrašnjost ormara imaju jedinstvene osobine, poput držača protiv prevrtanja polica te okova sa mogućnošću regulacije. Donji elementi bogati su funkcionalnim rješenjima koja optimalno koriste prostor ali i uzimaju u obzir izdržljivost na vlagu i «opušteno» korištenje. Primjer su kromirane košare od inoxa na izvlačenje, police koje se kompletno izvlače sa metalnim rubovima, aluminijski držač lonaca, aluminijska zaštita na podu ormarića ispod sudopera i sl. Potrebno je istaknuti i bazu ormara za frižider koji je višeslojna, zaštićena aluminijem a ima i ventilacijske ABS otvore. Dostupne izvedbe: orah natur, orah lakiran beige s vidljivom teksturom, hrast patiniran.
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA FISIC. Kompletna u masivnom parenom hrastu (i korpusi i fronte).Ovaj model kuhinje spada više u sferu namještaja nego klasičnih kuhinja te svojim jedinstvenim stilom obogaćuje svaki prostor i ispunjava ga unikatnom raskoši i toplinom.Uz ovaj model kuhinje su razvijeni i ostali modeli namještaja a radi se o namještaju za dnevne boravke te blagovaonskim i klub stolovima.
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA FURNIR. Za takve dosege neophodan je najkvalitetniji prirodni materijal, toplina i profinjenost danas najtraženijih vrsta drveta u svijetu vrhunskog namještaja - svijetli hrast, američki orah, teak, te egzotične vrste zebra wood i wenga. Furninirani završni sloj svijetlog hrasta nudi se u prirodnoj boji te, prema želji, toniran u smeđu ili sivu boju, dok američki orah, teak, zapadnoafrički zebra wood, drvo neobične valovite teksture i tropski čar wenge kuhinji podaruju apsolutno trendovski izgled. NAPOMENA: krajnja cijena ovisi o odabranom materijalu, dimenzijama i izvedbi.
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA GORENJE DELTA MULTICOLOR. Više od duge u sjajnoj ili mat inačici. Sedamnaest mogućnosti boje za najzahtjevnije oči. Dugačke ručke odsijavaju prepoznatljivi dodir elegancije.
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA GORENJE LIRA. Šarmantna tamnina hrastovog furnira u društvu bijelih elemenata stvara prijatni domaći prostor. Dosjetljivo osvježenje su police u funkciji odlagališta i rasvjetnog tijela.
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA GORENJE SIGMA. Zrela crvena u društvu nježne boje vanilije dočarava ugodno elegantni prostor. Mogućnost ugradnje sudopera ili kuhališta u sredini prostora je domišljato i praktično rješenje za veče kuhinje.
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA GORY - ALEXIA. Alexia je funkcionalna kuhinja. Možete ju prepoznati po inovativnom designu i rafiniranom završnom radu na vratima od iverice. Nove boje (tamni hrast i tikovina) stvaraju modernu atmosferu koja će se izvrsno uklopiti u svakodnevni život bilo kojeg interijera. Mogućnost izrade fronti u sjajnom laku.
 • Namještaj, KUHINJA, KUHINJE. KUHINJA GORY - ARIA. Vrata sa završnim sjajem. Aria je kuhinja koja povezuje funkcionalnost jednostavnog designa sa toplim i elegantim bojama. Mogućnost izrade fornit u kombinaciji drvo - staklo.
1 2 3 ... od ukupno 5
Proizvodnja, masivni namještaj, puno drvoKatamaran Charter KroatienCatamaran Charter CroatiaKuhinje, Stolovi, Dnevni boravci, Ugradbeni ormarikuhinje, ugradni ormari i klizne stijene, stolovikuhinje, dječja soba, dnevni boravak, spavaća sobakenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stol
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net