Nalazite se na:
OSTALO >> KUĆNI TEKSTIL >> JASTUCI
Yachtcharter Kroatien
Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. ANATOMSKI JASTUK JOGI ERGO. Anatomski jastuk od profilirane pjene s pamćenjem omogućava potpuno prirodan položaj glave i vrata. Sa jastukom dobivate i originalnu Jogi jastučnicu izrađenu po mjeri jastuka, a sve je lijepo upakirano u posebnu ambalažu kako bi jastuk mogli nositi sa sobom gdjegod krenuli.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. ANATOMSKI JASTUK JOGI HIP. Anatomski jastuk klasičnog oblika od lateksa čuva položaj glave i vrata u prirodnoj poziciji te ne opterećuje kralježnicu. Sa jastukom dobivate i originalnu Jogi jastučnicu izrađenu po mjeri jastuka, a sve je lijepo upakirano u posebnu ambalažu kako bi jastuk mogli nositi sa sobom gdjegod krenuli.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. ANATOMSKI JASTUK JOGI MEMO. Anatomski jastuk od pjene s pamćenjem (memory pjena) u potpunosti omogućava prirodan položaj glave i vrata. Sa jastukom dobivate i originalnu Jogi jastučnicu izrađenu po mjeri jastuka, a sve je lijepo upakirano u posebnu ambalažu kako bi jastuk mogli nositi sa sobom gdjegod krenuli.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. ANATOMSKI JASTUK JOGI MIT. Anatomski jastuk od lateksa s dodatnom udubinom za vrat. Sa jastukom dobivate i originalnu Jogi jastučnicu izrađenu po mjeri jastuka, a sve je lijepo upakirano u posebnu ambalažu kako bi jastuk mogli nositi sa sobom gdjegod krenuli.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. ANATOMSKI JASTUK JOGI SAN. Anatomski oblikovan jastuk od pjene na koju je položen profilirani lateks. Sa jastukom dobivate i originalnu Jogi jastučnicu izrađenu po mjeri jastuka, a sve je lijepo upakirano u posebnu ambalažu kako bi jastuk mogli nositi sa sobom gdjegod krenuli.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. BIOPUR JASTUK ZA VRAT STYLE B. Biopur jastuci za putovanja izrađeni od inovativnog Biopur materijala na bazi kaučukovca mediteranskih eteričnih ulja lavande djeluju na naš organizam umirujuće i olakšavanje dugotrajna putovanja. Važnost Biopur jastuka u odnosu na druge jastuke je što daju potporu vratnoj kralježnici te 
fiziološki podržavaju glavu i vrat . Biopur materijal je neprimječiv za grinje, bakterije, gljivice tako da djeluje i antialergijski. Važna karakteristika je dugovječnost što potvrđujemo s 5 godina garancije.
BIOPUR proizvod označen oznakom CE je medicinski proizvod razreda 1 klasa 1 EU. Biopur proizvodi su sinergija znanja i prirode.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. BIOPUR JASTUK ZA VRAT STYLE C. Biopur jastuci za putovanja izrađeni od inovativnog Biopur materijala na bazi kaučukovca mediteranskih eteričnih ulja lavande djeluju na naš organizam umirujuće i olakšavanje dugotrajna putovanja. Važnost Biopur jastuka u odnosu na druge jastuke je što daju potporu vratnoj kralježnici te 
fiziološki podržavaju glavu i vrat . Biopur materijal je neprimječiv za grinje, bakterije, gljivice tako da djeluje i antialergijski. Važna karakteristika je dugovječnost što potvrđujemo s 5 godina garancije.
BIOPUR proizvod označen oznakom CE je medicinski proizvod razreda 1 klasa 1 EU. Biopur proizvodi su sinergija znanja i prirode.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. JASTUK BIOPUR CLASSIC. Biopur jastuci izrađeni od inovativnog Biopur materijala na bazi kaučukovca mediteranskih eteričnih ulja lavande djeluju na naš organizam umirujuće i smanjuju nesanicu, uznemirenost depresiju, glavobolju, bronhitis, alergije. Važnost Biopur jastuka u odnosu na druge jastuke je što daju potporu vratnoj kralježnici te fiziološki podržavaju glavu i vrat. Jastuk nesmije biti ni previsok niti prenizak. Biopur materijal je neprimječiv za grinje, bakterije, gljivice tako da djeluje i antialergijski. Važna karakteristika je dugovječnost što potvrđujemo s 5 godina garancije. BIOPUR proizvod označen oznakom CE je medicinski proizvod razreda 1 klasa 1 EU. Biopur proizvodi su sinergija znanja i prirode.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. JASTUK BIOPUR MEDICUS. Biopur Meducus jastuci anatomskog su oblika raspoloživi u tri veličine ovisno o građi čovjeka. Jastuci izrađeni od inovativnog Biopur materijala na bazi kaučukovca mediteranskih eteričnih ulja lavande djeluju na naš organizam umirujuće i smanjuju nesanicu, uznemirenost, depresiju, glavobolju, bronhitis, alergije. Važnost Biopur jastuka u odnosu na druge jastuke je što daju potporu vratnoj kralježnici te fiziološki podržavaju glavu i vrat. Jastuk nesmije biti ni previsok niti prenizak
Biopur materijal je neprimječiv za grinje, bakterije, gljivice tako da djeluje i antialergijski. Važna karakteristika je dugovječnost što potvrđujemo s 5 godina garancije. BIOPUR proizvod označen oznakom CE je medicinski proizvod razreda 1 klasa 1 EU. Biopur proizvodi su sinergija znanja i prirode.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. JASTUK OPTIMO COVER. Ergonomski oblikovana lateks jezgra koja se u potpunosti prilagođava vratu spavača. Navlaka je od 100% mako pamuk, prošivena termičkim vlaknima, skidljiva s mogućnošću pranja do 60°C. Preporučljivo za osobe sklone alergijama.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. JASTUK OPTIMO HWS LATEX. Anatomski oblikovana lateks jezgra. Navlaka je od 100% mako pamuk, prošivena termičkim vlaknima, skidljiva s mogućnošću pranja do 60°C. Preporučljivo za osobe sklone alergijama.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. JASTUK OPTIMO LATEX. Anatomski oblikovana lateks jezgra. Navlaka je od 100% mako pamuk, prošivena termičkim vlaknima, skidljiva s mogućnošću pranja do 30°C.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. JASTUK OPTIMO VISCO. Hladno oblikovana jezgra od VISCO elastične pjene koja reagira na pritisak tijela i na tjelesnu toplinu. Navlaka je od 100% mako pamuk, prošivena termičkim vlaknima, skidljiva s mogućnošću pranja do 60°C. Preporučljivo za osobe sklone alergijama.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. JASTUK PERFECTA DREAMS V 1004. Anatomski jastuk
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. JASTUK PERFECTA DREAMS V 2005. Anatomski jastuk
1 2 ... od ukupno 2
Catamaran Charter CroatiaKatamaran Charter KroatienNamještaj parket, laminat, brodski podParketi, Masivni namještaj od slavonskog hrastadrvene teraseProizvodnja, masivni namještaj, puno drvokuhinje, dječja soba, dnevni boravak, spavaća soba
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net