Nalazite se na:
OSTALO >> KUĆNI TEKSTIL >> JASTUCI
Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Yachtcharter Kroatien
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. ANATOMSKI JASTUK JOGI ERGO. Anatomski jastuk od profilirane pjene s pamćenjem omogućava potpuno prirodan položaj glave i vrata. Sa jastukom dobivate i originalnu Jogi jastučnicu izrađenu po mjeri jastuka, a sve je lijepo upakirano u posebnu ambalažu kako bi jastuk mogli nositi sa sobom gdjegod krenuli.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. ANATOMSKI JASTUK JOGI HIP. Anatomski jastuk klasičnog oblika od lateksa čuva položaj glave i vrata u prirodnoj poziciji te ne opterećuje kralježnicu. Sa jastukom dobivate i originalnu Jogi jastučnicu izrađenu po mjeri jastuka, a sve je lijepo upakirano u posebnu ambalažu kako bi jastuk mogli nositi sa sobom gdjegod krenuli.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. ANATOMSKI JASTUK JOGI MEMO. Anatomski jastuk od pjene s pamćenjem (memory pjena) u potpunosti omogućava prirodan položaj glave i vrata. Sa jastukom dobivate i originalnu Jogi jastučnicu izrađenu po mjeri jastuka, a sve je lijepo upakirano u posebnu ambalažu kako bi jastuk mogli nositi sa sobom gdjegod krenuli.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. ANATOMSKI JASTUK JOGI MIT. Anatomski jastuk od lateksa s dodatnom udubinom za vrat. Sa jastukom dobivate i originalnu Jogi jastučnicu izrađenu po mjeri jastuka, a sve je lijepo upakirano u posebnu ambalažu kako bi jastuk mogli nositi sa sobom gdjegod krenuli.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. ANATOMSKI JASTUK JOGI SAN. Anatomski oblikovan jastuk od pjene na koju je položen profilirani lateks. Sa jastukom dobivate i originalnu Jogi jastučnicu izrađenu po mjeri jastuka, a sve je lijepo upakirano u posebnu ambalažu kako bi jastuk mogli nositi sa sobom gdjegod krenuli.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. BIOPUR JASTUK ZA VRAT STYLE B. Biopur jastuci za putovanja izrađeni od inovativnog Biopur materijala na bazi kaučukovca mediteranskih eteričnih ulja lavande djeluju na naš organizam umirujuće i olakšavanje dugotrajna putovanja. Važnost Biopur jastuka u odnosu na druge jastuke je što daju potporu vratnoj kralježnici te 
fiziološki podržavaju glavu i vrat . Biopur materijal je neprimječiv za grinje, bakterije, gljivice tako da djeluje i antialergijski. Važna karakteristika je dugovječnost što potvrđujemo s 5 godina garancije.
BIOPUR proizvod označen oznakom CE je medicinski proizvod razreda 1 klasa 1 EU. Biopur proizvodi su sinergija znanja i prirode.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. BIOPUR JASTUK ZA VRAT STYLE C. Biopur jastuci za putovanja izrađeni od inovativnog Biopur materijala na bazi kaučukovca mediteranskih eteričnih ulja lavande djeluju na naš organizam umirujuće i olakšavanje dugotrajna putovanja. Važnost Biopur jastuka u odnosu na druge jastuke je što daju potporu vratnoj kralježnici te 
fiziološki podržavaju glavu i vrat . Biopur materijal je neprimječiv za grinje, bakterije, gljivice tako da djeluje i antialergijski. Važna karakteristika je dugovječnost što potvrđujemo s 5 godina garancije.
BIOPUR proizvod označen oznakom CE je medicinski proizvod razreda 1 klasa 1 EU. Biopur proizvodi su sinergija znanja i prirode.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. JASTUK BIOPUR CLASSIC. Biopur jastuci izrađeni od inovativnog Biopur materijala na bazi kaučukovca mediteranskih eteričnih ulja lavande djeluju na naš organizam umirujuće i smanjuju nesanicu, uznemirenost depresiju, glavobolju, bronhitis, alergije. Važnost Biopur jastuka u odnosu na druge jastuke je što daju potporu vratnoj kralježnici te fiziološki podržavaju glavu i vrat. Jastuk nesmije biti ni previsok niti prenizak. Biopur materijal je neprimječiv za grinje, bakterije, gljivice tako da djeluje i antialergijski. Važna karakteristika je dugovječnost što potvrđujemo s 5 godina garancije. BIOPUR proizvod označen oznakom CE je medicinski proizvod razreda 1 klasa 1 EU. Biopur proizvodi su sinergija znanja i prirode.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. JASTUK BIOPUR MEDICUS. Biopur Meducus jastuci anatomskog su oblika raspoloživi u tri veličine ovisno o građi čovjeka. Jastuci izrađeni od inovativnog Biopur materijala na bazi kaučukovca mediteranskih eteričnih ulja lavande djeluju na naš organizam umirujuće i smanjuju nesanicu, uznemirenost, depresiju, glavobolju, bronhitis, alergije. Važnost Biopur jastuka u odnosu na druge jastuke je što daju potporu vratnoj kralježnici te fiziološki podržavaju glavu i vrat. Jastuk nesmije biti ni previsok niti prenizak
Biopur materijal je neprimječiv za grinje, bakterije, gljivice tako da djeluje i antialergijski. Važna karakteristika je dugovječnost što potvrđujemo s 5 godina garancije. BIOPUR proizvod označen oznakom CE je medicinski proizvod razreda 1 klasa 1 EU. Biopur proizvodi su sinergija znanja i prirode.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. JASTUK OPTIMO COVER. Ergonomski oblikovana lateks jezgra koja se u potpunosti prilagođava vratu spavača. Navlaka je od 100% mako pamuk, prošivena termičkim vlaknima, skidljiva s mogućnošću pranja do 60°C. Preporučljivo za osobe sklone alergijama.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. JASTUK OPTIMO HWS LATEX. Anatomski oblikovana lateks jezgra. Navlaka je od 100% mako pamuk, prošivena termičkim vlaknima, skidljiva s mogućnošću pranja do 60°C. Preporučljivo za osobe sklone alergijama.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. JASTUK OPTIMO LATEX. Anatomski oblikovana lateks jezgra. Navlaka je od 100% mako pamuk, prošivena termičkim vlaknima, skidljiva s mogućnošću pranja do 30°C.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. JASTUK OPTIMO VISCO. Hladno oblikovana jezgra od VISCO elastične pjene koja reagira na pritisak tijela i na tjelesnu toplinu. Navlaka je od 100% mako pamuk, prošivena termičkim vlaknima, skidljiva s mogućnošću pranja do 60°C. Preporučljivo za osobe sklone alergijama.
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. JASTUK PERFECTA DREAMS V 1004. Anatomski jastuk
 • Namještaj, KUĆNI TEKSTIL, JASTUCI. JASTUK PERFECTA DREAMS V 2005. Anatomski jastuk
1 2 ... od ukupno 2
Katamaran Charter KroatienCatamaran Charter Croatiakrevetići za bebe, hranilica, kada, komoda za bebekenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolProizvodnja, masivni namještaj, puno drvotende, žaluzine, roloi, paneli, plissei, trakasteParketi, Masivni namještaj od slavonskog hrasta
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net