Nalazite se na:
DNEVNI BORAVAK >>

TV/HI-FI STOLIĆI

Sadržaj na ovoj stranici zahtjeva noviju verziju Adobe Flash Player.

Namještaj

Yacht Charter Croatia
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV STOLIĆ RUBIS. TV/HiFi element, dimenzije: 111x51x42 cm u boji ebanovina.
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV STOLIĆ SABAH. TV stolić Sabah
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV STOLIĆ SINK-SPOJ. Tv stolić od punog drveta hrasta, modernih linija u više dimenzija. Mogućnost kupnje i ostalih elemenata iz iste serije. Program Sink-spoj radi se u hrastu ili parenom hrastu, dok su noge metalne. Prekrasan spoj modernog i klasičnog stila s kojim ćete obogatiti svoj životni prostor.
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV STOLIĆ SLIM. Slim je alternacija ladica i udubina postavljenih između dvije okomite ploče koje na taj način omogućuju stvaranje elemenata koji su modularni u smislu širine i originalne volumetrije. Gledajući od dna do vrha, svaki komad uvijek započinje i završava sa ladicom (osim TV jedinice). Strukture su završene u sjajnom bijelom ili sjajnim antracit lakom. Udubine su završene u panelima od oraha ili od sjajnog laka (odabir boja: bordo, bež ili antracit). Mogućnost i drugačijih elemenata iz iste linije
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV STOLIĆ STEM. Struktura je od višeslojnog furnira, uvijek završenog u boji prirodnog američkog oraha. Gornja površina, stražnja stranica i fronte završene su u laku visokog sjaja u dostupnim bojama: sjajno bijela, sjajno bež ili sjajno crna. Unutrašnjost je lakirana u bijelu boju, ako je vanjska boja bijela ili bež ili u crnom laku ako je boja vanjskih jedinica crna. Vrata i ladice imaju `push-catch` mehanizam. Mogućnost i drugačijih elemenata iz iste linije.
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV STOLIĆ TRIUMPH. Linija namještaja Triumph odiše iskonskom i uzbudljivom, istovremeno divljom i očaravajućom snagom prirode. Drvo ove linije je robusno, a njezinim konture kao da daju život svakom komadu iz linije. Izrađen je od masivnog drva MANGA. Proizvodi se samo u 2 boje (kao na slici).
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV STOLIĆ TUSCANY. TV stolić Tuscany
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV VITRINA DE-LINE. De-line je izrađena od punog drveta hrasta, a odlikuju je moderne ravne linije te uporaba stakla i lakiranih površina koje još više naglašavaju prirodan šarm drveta.
1 2 3 ... od ukupno 3
Namještaj, kuhinje, Dnevni boravci, BlagovaoniceNamještaj krevet, fotelja, dvosjed, trosjedkenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolProizvodnja, masivni namještaj, puno drvoParketi, Masivni namještaj od slavonskog hrastasjedeće garniture kutne garniture masažne fotelje kvalitetan namještaj za sve ukuse,suvremeni dizajn
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net