Nalazite se na:
DNEVNI BORAVAK >>

TV/HI-FI STOLIĆI

Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Yachtcharter Kroatien
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV STOLIĆ RUBIS. TV/HiFi element, dimenzije: 111x51x42 cm u boji ebanovina.
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV STOLIĆ SABAH. TV stolić Sabah
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV STOLIĆ SINK-SPOJ. Tv stolić od punog drveta hrasta, modernih linija u više dimenzija. Mogućnost kupnje i ostalih elemenata iz iste serije. Program Sink-spoj radi se u hrastu ili parenom hrastu, dok su noge metalne. Prekrasan spoj modernog i klasičnog stila s kojim ćete obogatiti svoj životni prostor.
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV STOLIĆ SLIM. Slim je alternacija ladica i udubina postavljenih između dvije okomite ploče koje na taj način omogućuju stvaranje elemenata koji su modularni u smislu širine i originalne volumetrije. Gledajući od dna do vrha, svaki komad uvijek započinje i završava sa ladicom (osim TV jedinice). Strukture su završene u sjajnom bijelom ili sjajnim antracit lakom. Udubine su završene u panelima od oraha ili od sjajnog laka (odabir boja: bordo, bež ili antracit). Mogućnost i drugačijih elemenata iz iste linije
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV STOLIĆ STEM. Struktura je od višeslojnog furnira, uvijek završenog u boji prirodnog američkog oraha. Gornja površina, stražnja stranica i fronte završene su u laku visokog sjaja u dostupnim bojama: sjajno bijela, sjajno bež ili sjajno crna. Unutrašnjost je lakirana u bijelu boju, ako je vanjska boja bijela ili bež ili u crnom laku ako je boja vanjskih jedinica crna. Vrata i ladice imaju `push-catch` mehanizam. Mogućnost i drugačijih elemenata iz iste linije.
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV STOLIĆ TRIUMPH. Linija namještaja Triumph odiše iskonskom i uzbudljivom, istovremeno divljom i očaravajućom snagom prirode. Drvo ove linije je robusno, a njezinim konture kao da daju život svakom komadu iz linije. Izrađen je od masivnog drva MANGA. Proizvodi se samo u 2 boje (kao na slici).
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV STOLIĆ TUSCANY. TV stolić Tuscany
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV VITRINA DE-LINE. De-line je izrađena od punog drveta hrasta, a odlikuju je moderne ravne linije te uporaba stakla i lakiranih površina koje još više naglašavaju prirodan šarm drveta.
1 2 3 ... od ukupno 3
Proizvodnja, masivni namještaj, puno drvokenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolParketi, Masivni namještaj od slavonskog hrastaKatamaran Charter KroatienDizajnerski NamještajCatamaran Charter Croatiasanitarija, sanitarije, keramičke pločice
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net