Nalazite se na:
DNEVNI BORAVAK >>

TV/HI-FI STOLIĆI

Yachtcharter Kroatien
Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. KOMODA GOODWOOD. Linija Goodwood svojim nesvakidašnjim dizajnom dokazuje da se drvo može oblikovati na sve načine te da maštoviti nacrti uz specifično znanje obrade drveta postaju visokokvalitetni krajnji proizvod. Linija uključuje sve elemente za uređenje dnevne sobe i blagovaone. Puno drvo hrasta jamči kvalitetu i dugotrajnost proizvoda, a inovativan dizajn i preciznost obrade daju neprolaznu estetsku vrijednost.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. NOSAČ TV-A S IZVLAČNOM BOČNOM LADICOM ELMO. dizajn: Ljiljana Kolundžić i Darko Špiljarić
2005.
Nosač modernih TV prijemnika koji je osvojio i najizbirljivije. Moderan i funkcionalan, odgovor je na smjer koji diktiraju proizvođači televizora. Lagan pristup svim priključcima. Mogućnost lijevog ili desnog izvlačenja. Nagrada Srebrna medalja Mobil Optimum na međunarodnom sajmu namještaja Ambienta 2005.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. SAMOSTOJEĆI NOSAČ TV-A S BOČNIM POLICAMA MIU. dizajn: Darko Špiljarić
2010.
Moderan i praktičan samostojeći nosač TV prijemnika, koji se može uklopiti u svaki prostor. Lagan pristup priključcima za TV i ostalu tehniku. Jednostavna montaža.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV KOMODA FANTASTIC. Tv komoda od punog drveta hrasta, modernih linija. Mogućnost kupnje i ostalih elemenata iz iste serije. Program se radi u parenom hrastu a moguće je birati i boju od nekoliko ponuđenih.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV KOMODA PENNINE. Dizajn kolekcije Pennine ističe ono što volimo kod drveta – ljepotu, postojanost, toplinu. Iako su dizajneri svoju inspiraciju pronašli u engleskom krajoliku, ovi su modeli, zahvaljujući svojoj funkcionalnosti i kvaliteti izrade, namijenjeni kupcima koji cijene čistu eleganciju prirode.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV KOMODA S VITRINOM SAMARA. Linija Samara dio je kolekcije EC Collection. EC Collection sastoji se od nekoliko linija koje ujedinjuju klasičan i moderan stil; i ovdje se u prvom planu ističe ljepota hrasta, a dizajn je namijenjen zahtjevnoj klijenteli istančanog ukusa. Linija Samara najbolje objedinjuje klasični i moderan dizajn - ravne plohe i geometrijska razdvojenost elemenata ukrašeni su nenametljivim detaljima pa dobijamo finalni proizvod koji će funkcionalno ukrasit svaki prostor.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV STALAK BATTISTA. Ono što karakterizira program Miniforms odnosi se na obradu stakla zaobljenih linija te sposobnost dobivanja funkcionalnog proizvoda uporabom tog zahtjevnog materijala. Posebnu pažnju svakako zaslužuje obrada stakla i drva koja Miniforms proizvode pretvara u prava umjetnička djela savršenog spoja funkcionalnosti i estetike. Osobito su zanimljive kombinacije materijala kao što su kamen, metal i koža, čiji su rezultat transparentni i sofisticirani proizvodi. Miniforms je sinonim za neprestani razvoj i ulaganje u ljudske potencijale, pa je suradnja s renomiranim svjetskim dizajnerima česta i uspješna. Miniforms je ime koje vežemo za istraživanje i razvoj «malih oblika» za uređenje interijera, vrhunski talijanski dizajn te odličnu kombinaciju modernih tehnologija i tradicije u izrađivanju namještaja. Nosač za TV/biblioteka Battista, staklo sa metalnim okvirom.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV STOLIĆ. Da ne bi bio samo hrast, ponekad se dodaje malo obojenog stakla i to je sasvim dovoljno. Kao osnovne materijale koristi se masivno drvo bukve, hrasta, trešnje, oraha ili po želji, te ploce iverice, iverala, medijapana. Kako bi finalni proizvod bio dobar u njega se ugrađuje samo repromaterijal provjerene kvalitete bilo da su to drvni materijali ili okov: panti, prihvatnici, vodilice i ostalo.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV STOLIĆ BELLINI DG-003. TV stolić BELLINI (DG - 003).
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV STOLIĆ BIG MAN. Namještaj linije Big Man svojim prekrasnim drvenim plohama, glatkima kao jezero, ljupkošću linija dotiće vaš prostor življenja i čini ga jedinstvenim. Izrađen je od masivnog drva AGACIJE. Proizvodi se samo u jednoj boji (SIERRA BROWN - LAKIRANO).
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV STOLIĆ BLOQUE. Snaga blokova od prirodnog drveta, pretvorena u skladne cjeline linije namještaja Bloque, ispunjava prostor toplinom. Kroz svaki element linije Bloque, priroda progovara suptilnim jezikom. Masivno drvo HRASTA. Mogućnost biranja boje i obrade.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV STOLIĆ BRIGHTON. TV/HiFi element sa 1 vratima, korpus i fronta u boji hrasta, Dimenzije: 120x60x51 cm.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV STOLIĆ CATALANO. Catalano TV stalak sa pomičnom gornjom plohom, dolazi u boji tamnog hrast.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV STOLIĆ CEMIA. Kolekcija dvostrukog samostojećeg komada namještaja kojeg karakterizira struktura sa sa 4 obla ruba: ovo (završeno u furniru od prirodnom oraha ili lakirano u saten bijelu boju) se sastoji od 2 lista oblikovanog, zaobljenog, višedijelog, povezanog uzduž krajeva. Zaokružene drške postavljene su na fronte vrata ili ladica.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TV/HI-FI STOLIĆI. TV STOLIĆ CINELINE. TV postolje od hrasta obojenog u tamnu boju ebanovine, antracit stakla ili čisto bijelog laka i mliječnog stakla. Dizajnirana je specijalno za LCD, plazmu ili TV ravnih ekrana. Postoje se može okretati za 15° i podnosi max 60 kg. Također je moguća izvedba sa motoriziranim, na daljinsko upravljanje, rotirajućim mehanizmom i univerzalnim držačem koji se veže direktno za stražnju stranu TV-a (max. težina televizora je 50 kg). ` police od stakla na prednjoj strani jedinice. Prostor za odlaganje 168 CD-a ili 110 DVD-a. Indirektno osvjetljenje uz pomoć LED svjetiljki je dostupno po želji. Okomita stranica je od 55 mm debelih panela, baza je završena u furniru od hrasta ili je lakiran. Staklene poslice debele su 8 mm i izrađene su od ojačanog stakla; CD/DVD police izrađene su od 4 mm debelog stakla.
1 2 3 ... od ukupno 3
kenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolDizajnerski NamještajCatamaran Charter CroatiaKatamaran Charter KroatienParketi, Masivni namještaj od slavonskog hrastaProizvodnja, masivni namještaj, puno drvoNamještaj parket, laminat, brodski pod
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net