Nalazite se na:
DNEVNI BORAVAK >>

TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE

Yacht Charter Croatia

Sadržaj na ovoj stranici zahtjeva noviju verziju Adobe Flash Player.

Namještaj

Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE. VREĆA ZA SJEDENJE KALYPSO. Vreća za sjedenje, izrađena od eko kože, punjena granulama stiropora. Ima dvostruku funkciju, kao vreća za sjedenje sa naslonom ili kao tabure (što postaje zatvaranjem cifa ). Mogućnost šivanja vreća za sjedenje po mjeri, u boji i materijalu po želji.
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE. VREĆA ZA SJEDENJE KARMA. Vreća za sjedenje, izrađena od eko kože , punjena granulama stiropora. Mogućnost šivanja vreća za sjedenje po mjeri, u boji i materijalu po želji.
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE. VREĆA ZA SJEDENJE KORNY. Vreća za sjedenje, izrađena od eko kože, punjena granulama stiropora. Mogućnost šivanja vreća za sjedenje po mjeri, u boji i materijalu po želji
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE. VREĆA ZA SJEDENJE LAURA. Vreća za sjedenje Laura punjena je granulama stiropora. Mogućnost šivanja po mjeri, u boji i materijalu po želji.
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE. VREĆA ZA SJEDENJE SPORT. Vreća za sjedenje, izrađena od eko kože, punjena granulama stiropora. Mogućnost šivanja vreća za sjedenje po mjeri, u boji i materijalu po želji.
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE. VREĆA ZA SJEDENJE SREĆKO. Vreća za sjedenje, izrađena od eko kože , punjena granulama stiropora. Mogućnost šivanja vreća za sjedenje po mjeri, u boji i materijalu po želji.
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE. VREĆA/FOTELJA MACJO. Oggimai je posebna kolekcija tvrtke Miniforms koja uključuje podne, stropne i stolne lampe, baby fotelje, dekorativne jastučiće i taburee iznimno maštovitih uzoraka i dizajna. Kolekcija Oggimai iz Miniformsa probudit će svačiju kreativnost. Riječ je o accesoarima koje dizajnira kreativni trojac čija je misija: dizajn, trend, kvaliteta, strast, ljubav i ljepota za Vaš dom! Kolekcija se sastoji od predimenzioniranih jastuka u veselim bojama, dječjih fotelja i vreća za sjedenje, taburea u različitim oblicima do posebno dizajniranih zidnih, stolnih i podnih lampi. Samo jedan detalj iz ove kolekcije osvježit će svaki dom i učiniti ga posebno upečatljivim.
1 ... 6 7 8 ... od ukupno 8
kvalitetan namještaj za sve ukuse,suvremeni dizajntkanina, dnevni boravak, spavaća sobaNamještaj za stanovanje, urede i ugostiteljstvoDizajnerski NamještajNamještaj krevet, fotelja, dvosjed, trosjedsjedeće garniture kutne garniture masažne fotelje tehnorattan, tifani, suncobrani
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net