Nalazite se na:
DNEVNI BORAVAK >>

TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE

Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Yachtcharter Kroatien
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE. DVOSJED/CANAPE DIANE. Kanape tapeciran u lan francuske firme Blanc d`Ivoire.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE. FOTELJA ANDA. Fotelja Anda savršeno obuhvaća i podupire tijelo. Anda nadmašuje povijesne `fauteuil crapaud` (tj. zdepaste fotelje) nudeći potpuno novi oblik koji omogućuje optimalnu udobnost kako u niskoj tako i u izvedbi ove fotelje sa visokim naslonom.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE. FOTELJA ARCHI. Archi je reprodukcija fotelja kojeje dizajnirao Pierre Paulin 1955 i tako odaje poštovanje njegovom bezvremenskom dizajnu i savršenstvu i komociji njegovih krivina. One savršeno obuhvaćaju tijelo osobe koja sjedi. Sama površina za sjedenje čini se kao da je suspendirana na nepostojećim držačima. Udobnost je savršena: blagi nagib sjedala, ergonomski dizajn zaobljenog leđnog dijela nježno, a opet čvrsto podupire tijelo zahvaljujući Bultex pjeni i mrežastoj suspenziji koje su korištene kod izrade površine za sjedenje i za naslon. Visoki naslon za glavu s lijeve i desne strane dozvoljava da osoba koja sjedi u potpunosti opusti glavu i ramena.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE. FOTELJA BOULEVARD. Izuzetno bogat odabir materijala i boja, ali iznad svega velika ponuda funkcionalnih i inovativnih stolova na razvlačenje te sklopivih stolaca. Prednost Calligaris proizvoda odnosi se na izuzetno uravnotežen odnos kvalitete i cijene, što je rezultat neprestanog ulaganja u istraživanje i razvoj iz kojeg proizlazi osobito opsežna ponuda proizvoda za svaki prostor i namjenu, bilo u klasičnom, bilo u modernom stilu. Široka ponuda Calligaris stolica, od stolica za blagovanje do pomoćnih sklopivih stolica, karakteristična je po odličnoj ergonomiji sjedenja, kvaliteti materijala od masiva, furnira do kombinacija metala, kože i stakla. Potrebno je naglasiti izvanrednu širinu kombiniranja materijala, boja, stilova i dimenzija po vlastitom izboru, što omogućava prilagodbu Calligaris blagovaonica postojećem namještaju, ali i veličini prostora koji je na raspolaganju.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE. FOTELJA CALIN. Mladenački dizajn i jednostavno održanje čine ovaj dvosjed vrlo primamljivim. U izvedbi i dvosjeda i fotelje moguće je podešavanje naslona. Noge su izrađene od čelika i prelakirane sa aluminijem.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE. FOTELJA CASSANDRA. Moderna fotelja. Sjedeći dio u koži. Zbog svojih dimenzija prikladna je blagovaonskom ugođaju i dnevnom boravku.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE. FOTELJA CITTA. Citta je futuristički klasično dizajnirana fotelja koja nas vraća u 1930-te godine. Ona u sebi utjelovljuje bogati dizajn francuskih načina uređenja interijera. Obratite pažnju na izrez između rukohvata i naslona i način na koji naglašava kosinu naslona. Obratite pažnju kako ova fotelja zadržana svoju bit, ali ju prikazuje na potpuno novi način.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE. FOTELJA CITYLOFT. Dizajn ove fotelje je klasično internacionalan čime osigurava da će njen vijek i popularnost biti duži od trenutne mode. Lagani metalni okvir nadopunjava mekane, sofisticirane jastuke. Mat lakirani aluminijski rukohvati su tehnički trijumf čime još više dopridonose ovom atraktivnom i funkcionalnom dizajnu.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE. FOTELJA FACETT. Magičnost dizajna Facett namještaja dotaknut će one koji žele čistoću i savršenstvo dizajna. Usporedite primjerice, minimalističku jednostavnost njegove monolitičke forme i ultra sofisticiran rad koji se naročito vidi u vezu (tonu i kontrastu boja), čija kompleksnost podsjeća na rezanje i oblikovanje dragog kamenja. Isto možemo usporediti i sa iznimno kompleksnim presavijanjem papira kod stvaranja Origamija. Prekrivač sačinjen od Coda tkanine (90% čiste nove vune/10% poliamida) daje završni detalj namještaju što se tiče oblika i udobnosti.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE. FOTELJA FLEXUS. Flexus fotelja nudi čistoću i jednostavnost dizajna. Ovu jednostavnost podiže nenametljivo čelični okvir i kožni materijal. Ona kombinira udobnost i eleganciju.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE. FOTELJA HERMES. Fotelja Hermes
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE. FOTELJA INVITO. Fotelja Invito
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE. FOTELJA KANEBO. Fotelja Kanebo izrađena od eko kože, s mogućnošću narudžbe u materijalu i dimenziji po želji.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE. FOTELJA LUCA. Fotelja asketskog dizajna, kod koje je moguće birati noge u izvedbi od kroma ili od tamne bukve.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TROSJEDI/DVOSJEDI/FOTELJE. FOTELJA MOEL. Moel pruža nevjerojatnu udobnost koja proizlazi iz njenog mekanog, oblog oblika. Svidjet će se mnogima zbog svoje neformalnosti, opuštenog izgleda, te će mnogi koji ju imaju sa zadovoljstvom pozivati svoje prijatelje na ugodna druženja. Prikazana u low back izvedbi. Mogućnost drugih dimenzija i visine naslona.
1 2 3 4 ... od ukupno 8
kenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolCatamaran Charter Croatiakuhinje, ugradni ormari i klizne stijene, stoloviDekorativne zavjese, tkanine, dizajn namještajtkanina, dnevni boravak, spavaća sobaKatamaran Charter KroatienDizajnerski Namještaj
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net