Nalazite se na:
DNEVNI BORAVAK >>

TABOUREI

Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Yachtcharter Kroatien
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TABOUREI. TABURE CHENILLE . Privlačan tabure za dječje sobe, dnevne boravke, kuhinjice,... Lagan i praktičan, osim za sjedenje može poslužiti i kao priručni stolić.
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TABOUREI. TABURE FORMA. Tabure Forma je dostupan u više boja i vrsta materijala.
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TABOUREI. TABURE HAMILTON. Tabure Hamilton
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TABOUREI. TABURE KOCKA. Tabure  spužva presvučen Elsa eko kožom.
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TABOUREI. TABURE MARGHERAITA. Oggimai je posebna kolekcija tvrtke Miniforms koja uključuje podne, stropne i stolne lampe, baby fotelje, dekorativne jastučiće i taburee iznimno maštovitih uzoraka i dizajna. Kolekcija Oggimai iz Miniformsa probudit će svačiju kreativnost. Riječ je o accesoarima koje dizajnira kreativni trojac čija je misija: dizajn, trend, kvaliteta, strast, ljubav i ljepota za Vaš dom! Kolekcija se sastoji od predimenzioniranih jastuka u veselim bojama, dječjih fotelja i vreća za sjedenje, taburea u različitim oblicima do posebno dizajniranih zidnih, stolnih i podnih lampi. Samo jedan detalj iz ove kolekcije osvježit će svaki dom i učiniti ga posebno upečatljivim. Tabure u eko-koži punjen poliesterskim perlicama.
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TABOUREI. TABURE PUMPKIN. Baš kao što njeno ime i sugerira, podjeća na ogromnu bundevu i nudi svakome tko utone u nju svoju sladostrasnu zaštitnu ovojnicu.
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TABOUREI. TABURE TONIN CASA. Kožni tabure Tonin Casa dostupan u bijeloj ili crnoj boji.
  • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, TABOUREI. TABURE TRIO. Tabure Trio, kao potpuna novost na tržištu, predstavlja idealno rješenje za pomoćni ležaj, bilo da je riječ o dječjoj ili spavaćoj sobi, dnevnom boravku ili apartmanu. Kada je sklopljen, osim kao tabure, može poslužiti i kao priručni stolić. Presvlaka taburea može biti u bijeloj, smeđoj ili crnoj eko koži.
1 ... od ukupno 1
Dizajnerski Namještajtkanina, dnevni boravak, spavaća sobaCatamaran Charter CroatiaKatamaran Charter KroatienParketi, Masivni namještaj od slavonskog hrastaDekorativni program za kuću i domProizvodnja, masivni namještaj, puno drvo
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net