Nalazite se na:
DNEVNI BORAVAK >>

POLICE

Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Yachtcharter Kroatien
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICE. Kombinacija otvorenih polica različite veličine, i središnji dio zatvoren vratima glavni je adut ove biblioteke koja svoju širinu i visinu mijenja prema prostoru u koji dolazi. Materijal je puno drvo hrast, završna obrada bijelo biljno ulje, vrata su šperploča sa bijelim laminatom. Kao osnovne materijale koristi se masivno drvo bukve, hrasta, trešnje, oraha ili po želji, te ploce iverice, iverala, medijapana. Kako bi finalni proizvod bio dobar u njega se ugrađuje samo repromaterijal provjerene kvalitete bilo da su to drvni materijali ili okov: panti, prihvatnici, vodilice i ostalo.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICE DOBO. Kao što priroda pruža bezbroj mogućnosti za kreativnost, tako namještaj linije Dobo na bezbroj načina obogaćuje sve stilove uređenja, darujući im čistoću svojih linija i prirodnu ljepotu drva. Izrađen je od masivnog drva HRASTA. Proizvodi se samo u jednoj boji (IZBLJEDJELI HRAST - LAKIRANO)
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICE DURHAM. Police Durham
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICE FISIC. Police Fisic
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICE LOREDO. Uspravnih ili horizontalnih pružanja ili pak pravilne kvadratične forme, namještaj linije Loredo uvijek jednako komunicira stabilnost i čvrstoću. Istovremeno, njegove fino obrađene plohe čine ga manje ozbiljnim i dopadljivim. Izrađen je od masivnog drva HRASTA. Proizvodi se u boji LAVA - LAKIRANO
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICE MAKASSAR. Police Makassar
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICE OTVORENE. Neuobičajena biblioteka otvorenih polica, nejednakih veličina prostora za knjige. Biblioteka ima puna leđa koja su nosivi dio, a veličina se može odrediti prema prostoru. Materijal - puno drvo hrast, završna obrada tamno biljno ulje. Kao osnovne materijale koristi se masivno drvo bukve, hrasta, trešnje, oraha ili po želji, te ploce iverice, iverala, medijapana. Kako bi finalni proizvod bio dobar u njega se ugrađuje samo repromaterijal provjerene kvalitete bilo da su to drvni materijali ili okov: panti, prihvatnici, vodilice i ostalo.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICE SABAH. Police Sabah
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. STAKLENA POLICA. Staklena polica.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. STALAK ZA NOVINE GAZZETTA. Moderan stalak za novine u visokom sjaju.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. ZATVORENA POLICA S LADICAMA QUERCUS. Zatvorena polica s ladicama ili uski ormar koji se može koristiti i u blagovaoni, i u boravku, a po potrebi i u drugim prostorijama u kući. Od punog drveta. Mogućnost kupnje i ostalih elemenata iz iste serije.
1 2 3 ... od ukupno 3
Catamaran Charter Croatiakuhinje, dječja soba, dnevni boravak, spavaća sobaProizvodnja, masivni namještaj, puno drvokenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolKatamaran Charter KroatienParketi, Masivni namještaj od slavonskog hrastaDizajnerski Namještaj
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net