Nalazite se na:
DNEVNI BORAVAK >>

POLICE

Yachtcharter Kroatien
Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. KOCKE ECKO. dizajn: Darko Špiljarić 
2005.g.
Sistem modularnog pregradivanje prostora izrađen od otvorenih ili zatvorenih kubusa. Svi međusobni spojevi ploča korpusa kao i vrata koja se otvaraju na potisak su pod kutem od 45 stupnjeva. Elementi se međusobno spajaju u tlocrtno ravne ili zakrivljene kompozicije.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. MODULARNE POLICE NYT. 
dizajn: Ines Stošić
2010.
Otvorena polica koja se sastoji od vertikala na koje se po potrebi i želji dodaju/slažu moduli (manji i veći). Mali box 60x25xh27 cm (6 kom). Veliki box 60x25xh52 cm (4 kom)
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. MODULARNI SUSTAV ZIDNIH I SAMOSTOJEĆIH POLICA I PREGRADA KAPI. dizajn: Darko Špiljarić 
2009.g.
Mogućnost široke primjene u rezidencijalnim i poslovnim prostorima za garderobne sobe, predsoblja, radne sobe, izložbene prostore, trgovine, urede i za razne druge namjene. Sastoji se od perforiranih ploča i ovjesnih elemenata. Na ploče je moguće obostrano bez upotrebe alata vješati police, ladice, kutije, ogledala, vješalice i druge elemente te vrlo lako mijenjati njihov raspored. Ploče su samonosive i nije im potrebna uobičajena dodatna metalna potkonstrukcija. Mogu se međusobno spajati i oblikovati kabine, pregrade, labirinte i paravane.
Kvaliteta materijala iz koje se ploče izrađuju omogućavaju mnogostruke demontaže, transporte i montaže bez oštećenja, te je sustav vrlo pogodan i za privremene postave, izložbe i sajmove.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. NISKA POLICA QUERCUS. Niska polica od punog drveta. Mogućnost kupnje i ostalih elemenata iz iste serije.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. OBLOGA S POLICAMA ZA PRESLAGIVANJE - BW. Dizajn: Ljiljana Kolundžić 
2006. 
Tanke i elegantne otvorene police postavljjau se u za to predviđene utore na zidnoj oblozi, dopuštaju mnoštvo kombinacija i lijep su ukras svakog interijera.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. OTVORENA POLICA BISON. Otvorena polica, od punog drveta hrasta, modernih linija. Police mogu biti sa ili bez rasvjete, odnosno sa ili bez ladica. Program je u natur hrastu i mogu se birati razne boje. Visina police 188 cm ili 238 cm. Mogućnost kupnje i ostalih elemenata iz iste serije.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. OTVORENI ORMAR S POLICAMA NYX. Dizajn: Ada Kezić 
2007.
Moderno i inovativno rješenje za ured, otvoreni ormar s policama.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICA - KOMODA QUERCUS. Kombinacija komode u donjem i police u gornjem dijelu, od punog drveta. Mogućnost kupnje i ostalih elemenata iz iste serije.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICA - ODJELNIK PROSTORA FOSOC. Polica bez `leđa` koja može služiti za odjeljivanje prostora. Puno drvo-hrast.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICA BEZ BOKOVA ILLU. 
Dizjan: Darko Špiljarić 
Iluzija je prva asocijacija na ovu dizajnersku policu u kojoj igrom s dvobojnim materijalom dobivamo zanimljive efekte. Naručuje se u segmentima koji se nižu. Dostupan u sivo-bijeloj kombinaciji.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICA CEMIA. Kolekcija dvostrukog samostojećeg komada namještaja kojeg karakterizira struktura sa sa 4 obla ruba: ovo (završeno u furniru od prirodnom oraha ili lakirano u saten bijelu boju) se sastoji od 2 lista oblikovanog, zaobljenog, višedijelog, povezanog uzduž krajeva. Zaokružene drške postavljene su na fronte vrata ili ladica.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICA CHEVERNY. Poličar metalni sa staklenim policama. Dimenzije 76x179x41 cm.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICA CONCEAL. Lebdeća čelična polica koja ostaje nevidljiva ispod knjiga.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICA DICO. Policar modernog dizajna u bijeloj boji.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICA FOSOC. Biblioteka od punog drveta hrasta. Mogućnost zatvaranja pojedinih odjeljaka. Mogućnost kupnje ljestava za penjanje iz istog materijala.
1 2 3 ... od ukupno 3
Namještaj krevet, fotelja, dvosjed, trosjedkvalitetan namještaj za sve ukuse,suvremeni dizajnkuhinje, dječja soba, dnevni boravak, spavaća sobaParketi, Masivni namještaj od slavonskog hrastaProizvodnja, masivni namještaj, puno drvoDizajnerski Namještajkenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stol
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net