Nalazite se na:
DNEVNI BORAVAK >>

POLICE

Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Yachtcharter Kroatien
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. KOCKE ECKO. dizajn: Darko Špiljarić 
2005.g.
Sistem modularnog pregradivanje prostora izrađen od otvorenih ili zatvorenih kubusa. Svi međusobni spojevi ploča korpusa kao i vrata koja se otvaraju na potisak su pod kutem od 45 stupnjeva. Elementi se međusobno spajaju u tlocrtno ravne ili zakrivljene kompozicije.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. MODULARNE POLICE NYT. 
dizajn: Ines Stošić
2010.
Otvorena polica koja se sastoji od vertikala na koje se po potrebi i želji dodaju/slažu moduli (manji i veći). Mali box 60x25xh27 cm (6 kom). Veliki box 60x25xh52 cm (4 kom)
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. MODULARNI SUSTAV ZIDNIH I SAMOSTOJEĆIH POLICA I PREGRADA KAPI. dizajn: Darko Špiljarić 
2009.g.
Mogućnost široke primjene u rezidencijalnim i poslovnim prostorima za garderobne sobe, predsoblja, radne sobe, izložbene prostore, trgovine, urede i za razne druge namjene. Sastoji se od perforiranih ploča i ovjesnih elemenata. Na ploče je moguće obostrano bez upotrebe alata vješati police, ladice, kutije, ogledala, vješalice i druge elemente te vrlo lako mijenjati njihov raspored. Ploče su samonosive i nije im potrebna uobičajena dodatna metalna potkonstrukcija. Mogu se međusobno spajati i oblikovati kabine, pregrade, labirinte i paravane.
Kvaliteta materijala iz koje se ploče izrađuju omogućavaju mnogostruke demontaže, transporte i montaže bez oštećenja, te je sustav vrlo pogodan i za privremene postave, izložbe i sajmove.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. NISKA POLICA QUERCUS. Niska polica od punog drveta. Mogućnost kupnje i ostalih elemenata iz iste serije.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. OBLOGA S POLICAMA ZA PRESLAGIVANJE - BW. Dizajn: Ljiljana Kolundžić 
2006. 
Tanke i elegantne otvorene police postavljjau se u za to predviđene utore na zidnoj oblozi, dopuštaju mnoštvo kombinacija i lijep su ukras svakog interijera.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. OTVORENA POLICA BISON. Otvorena polica, od punog drveta hrasta, modernih linija. Police mogu biti sa ili bez rasvjete, odnosno sa ili bez ladica. Program je u natur hrastu i mogu se birati razne boje. Visina police 188 cm ili 238 cm. Mogućnost kupnje i ostalih elemenata iz iste serije.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. OTVORENI ORMAR S POLICAMA NYX. Dizajn: Ada Kezić 
2007.
Moderno i inovativno rješenje za ured, otvoreni ormar s policama.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICA - KOMODA QUERCUS. Kombinacija komode u donjem i police u gornjem dijelu, od punog drveta. Mogućnost kupnje i ostalih elemenata iz iste serije.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICA - ODJELNIK PROSTORA FOSOC. Polica bez `leđa` koja može služiti za odjeljivanje prostora. Puno drvo-hrast.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICA BEZ BOKOVA ILLU. 
Dizjan: Darko Špiljarić 
Iluzija je prva asocijacija na ovu dizajnersku policu u kojoj igrom s dvobojnim materijalom dobivamo zanimljive efekte. Naručuje se u segmentima koji se nižu. Dostupan u sivo-bijeloj kombinaciji.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICA CEMIA. Kolekcija dvostrukog samostojećeg komada namještaja kojeg karakterizira struktura sa sa 4 obla ruba: ovo (završeno u furniru od prirodnom oraha ili lakirano u saten bijelu boju) se sastoji od 2 lista oblikovanog, zaobljenog, višedijelog, povezanog uzduž krajeva. Zaokružene drške postavljene su na fronte vrata ili ladica.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICA CHEVERNY. Poličar metalni sa staklenim policama. Dimenzije 76x179x41 cm.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICA CONCEAL. Lebdeća čelična polica koja ostaje nevidljiva ispod knjiga.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICA DICO. Policar modernog dizajna u bijeloj boji.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, POLICE. POLICA FOSOC. Biblioteka od punog drveta hrasta. Mogućnost zatvaranja pojedinih odjeljaka. Mogućnost kupnje ljestava za penjanje iz istog materijala.
1 2 3 ... od ukupno 3
Parketi, Masivni namještaj od slavonskog hrastaProizvodnja, masivni namještaj, puno drvoCatamaran Charter CroatiaKatamaran Charter Kroatienkenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolDizajnerski Namještajkuhinje, dječja soba, dnevni boravak, spavaća soba
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net