Nalazite se na:
DNEVNI BORAVAK >>

KOMODE I VITRINE

Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Yachtcharter Kroatien
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA LONDON TONIN CASA. Drvena viseća vitrina, u mat bijeloj lak boji, sa vratima od stakla i kromiranim metalnim ručkama.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA LOREDO. Uspravnih ili horizontalnih pružanja ili pak pravilne kvadratične forme, namještaj linije Loredo uvijek jednako komunicira stabilnost i čvrstoću. Istovremeno, njegove fino obrađene plohe čine ga manje ozbiljnim i dopadljivim. Izrađen je od masivnog drva HRASTA. Proizvodi se u boji LAVA - LAKIRANO
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA MANDALAY. Vitrina Mandalay
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA MAXX. Linija namještaja Maxx odiše iskonskom i uzbudljivom, istovremeno divljom i očaravajućom snagom prirode. Drvo ove linije je robusno, a njezinim konture kao da daju život svakom komadu iz linije. Izrađen je od masivnog drva MANGA. Proizvodi se samo u jednoj boji ( BROWN - LAKIRANO).
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA PENNINE. Dizajn kolekcije Pennine ističe ono što volimo kod drveta – ljepotu, postojanost, toplinu. Iako su dizajneri svoju inspiraciju pronašli u engleskom krajoliku, ovi su modeli, zahvaljujući svojoj funkcionalnosti i kvaliteti izrade, namijenjeni kupcima koji cijene čistu eleganciju prirode.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA PICASSO. Vitrina Picasso
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA RUBIS. Vitrina 1 vrata, 2 ladice. Dimenzije: 76x177x31 u boji ebanovina.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA S LADICAMA SINK-SPOJ. Vitrina ili tzv.`Buffet` od punog drveta hrasta sa kombinacijom ustakljenih vrata, ladica i polica. Mogućnost kupnje i ostalih elemenata iz iste serije. Program Sink-spoj radi se u hrastu ili parenom hrastu, dok su noge metalne. Prekrasan spoj modernog i klasičnog stila s kojim ćete obogatiti svoj životni prostor.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA SABAH. Vitrina Sabah
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA SAMARA. Linija Samara dio je kolekcije EC Collection. EC Collection sastoji se od nekoliko linija koje ujedinjuju klasičan i moderan stil; i ovdje se u prvom planu ističe ljepota hrasta, a dizajn je namijenjen zahtjevnoj klijenteli istančanog ukusa. Linija Samara najbolje objedinjuje klasični i moderan dizajn - ravne plohe i geometrijska razdvojenost elemenata ukrašeni su nenametljivim detaljima pa dobijamo finalni proizvod koji će funkcionalno ukrasit svaki prostor.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA SCANDIA. Linija Scandia dio je kolekcije EC Collection. EC Collection sastoji se od nekoliko linija koje ujedinjuju klasičan i moderan stil; i ovdje se u prvom planu ističe ljepota hrasta, a dizajn je namijenjen zahtjevnoj klijenteli istančanog ukusa. Klasičan dizajn kolekcije Scandia potvrđuje da vrhunska drvna sirovina u rukama pravih majstora postaje neprocjenjiv komad namještaja koji, neosjetljiv na trendove, prostoru daje vječan pečat klasičnog stila.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA SINK-SPOJ. Vitrina od punog drveta hrasta u više dimenzija sa ustakljenim vratima. Mogućnost kupnje i ostalih elemenata iz iste serije. Program Sink-spoj radi se u hrastu ili parenom hrastu, dok su noge metalne. Prekrasan spoj modernog i klasičnog stila s kojim ćete obogatiti svoj životni prostor.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA TRIUMPH. Linija namještaja Triumph odiše iskonskom i uzbudljivom, istovremeno divljom i očaravajućom snagom prirode. Drvo ove linije je robusno, a njezinim konture kao da daju život svakom komadu iz linije. Izrađen je od masivnog drva MANGA. Proizvodi se samo u 2 boje (kao na slici).
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA TUSCANY. Vitrina Tuscany
1 ... 4 5 6 ... od ukupno 6
Catamaran Charter CroatiaKatamaran Charter Kroatienkenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolProizvodnja, masivni namještaj, puno drvoDekorativne zavjese, tkanine, dizajn namještajParketi, Masivni namještaj od slavonskog hrastaDizajnerski Namještaj
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net