Nalazite se na:
DNEVNI BORAVAK >>

KOMODE I VITRINE

Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Yachtcharter Kroatien
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. ORMARIĆ GOODWOOD. Linija Goodwood svojim nesvakidašnjim dizajnom dokazuje da se drvo može oblikovati na sve načine te da maštoviti nacrti uz specifično znanje obrade drveta postaju visokokvalitetni krajnji proizvod. Linija uključuje sve elemente za uređenje dnevne sobe i blagovaone. Puno drvo hrasta jamči kvalitetu i dugotrajnost proizvoda, a inovativan dizajn i preciznost obrade daju neprolaznu estetsku vrijednost.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. PODNA VITRINA SORIANO. Soriano podna vitrina, visoko bijelog sjaja.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. POLICA LINES. Nestrukturirana jedinica za policama koje su poredane ukoso, nudi mjesta za slaganje knjiga ili drugih dodataka u nejednakim volumenima. Moguća je ugradnja indirektnog svjetla ispod okvira. Okviri u pločama su od MDF-a, police i unutarnje pregrade su 25 mm debljine.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VISEĆA KOMODA COLOUR. Viseća komoda. Korpusi programa COLOUR mogu biti u jasenu, hrastu ili orahu (sve furnir, a ukoliko je jasen ili hrast mogu se bajcati po želji). Dijelovi u boji su od dvostrukog stakla sa okovima na koje proizvođač daje doživotnu garanciju na kvalitetu izrade (pod ovim se podrazumijeva da se okovi neće odvojiti od stakla).Moguće dobiti u crvenoj,crnoj,bijeloj i zelenoj boji.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VISOKA KOMODA SINK-SPOJ. Visoka komoda u raznim dimenzijama. Program Sink-spoj radi se u hrastu ili parenom hrastu, dok su noge metalne. Prekrasan spoj modernog i klasičnog stila s kojim ćete obogatiti svoj životni prostor.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA. U svakom stanu ima mjesta za ovakvu vitrinu, gornji dio sa staklom koristi se ne samo za knjige, nego i za razne predmete koje želimo zaštiti od prašine. Materijal je puno drvo hrast završno obrađeno bijelim pigmeniranim uljem. Kao osnovne materijale koristi se masivno drvo bukve, hrasta, trešnje, oraha ili po želji, te ploce iverice, iverala, medijapana. Kako bi finalni proizvod bio dobar u njega se ugrađuje samo repromaterijal provjerene kvalitete bilo da su to drvni materijali ili okov: panti, prihvatnici, vodilice i ostalo.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA AMBIENT. Vitrina za dnevni boravak i klub stol. Vitrina je na nogicama visine 10 cm, donji dio su puna vrata, a u gornjem dijelu je staklo u okviru. Širina vitrine do 100 cm, visina 200 cm ili po želji. Klub stol 70x70 cm, model Norma. Namještaj je izrađen od punog drvo hrasta i završno obrađen bijelo pigmentiranim biljnim uljem. Kao osnovne materijale koristi se masivno drvo bukve, hrasta, trešnje, oraha ili po želji, te ploce iverice, iverala, medijapana. Kako bi finalni proizvod bio dobar u njega se ugrađuje samo repromaterijal provjerene kvalitete bilo da su to drvni materijali ili okov: panti, prihvatnici, vodilice i ostalo.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA BIG MAN. Namještaj linije Big Man svojim prekrasnim drvenim plohama, glatkima kao jezero, ljupkošću linija dotiće vaš prostor življenja i čini ga jedinstvenim. Izrađen je od masivnog drva AGACIJE. Proizvodi se samo u jednoj boji (SIERRA BROWN - LAKIRANO).
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA BLOQUE. Snaga blokova od prirodnog drveta, pretvorena u skladne cjeline linije namještaja Bloque, ispunjava prostor toplinom. Kroz svaki element linije Bloque, priroda progovara suptilnim jezikom. Masivno drvo HRASTA. Mogućnost biranja boje i obrade.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA BRIGHTON. Vitrina sa 2 staklena vrata i 1 ladicom, korpus i fronta u boji hrasta, dimenzije 102x180x50 cm.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA CASALE. Linija Casale dio je kolekcije EC Collection. EC Collection sastoji se od nekoliko linija koje ujedinjuju klasičan i moderan stil; i ovdje se u prvom planu ističe ljepota hrasta, a dizajn je namijenjen zahtjevnoj klijenteli istančanog ukusa. Casale se odlikuje jednostavnim dizajnom svojih ormara, vitrina i komoda, a koristeći klizne elemente pomalo razbija ustaljenu kombinaciju drvo - staklo koja je uobičajena uređenju dnevnih soba.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA FISIC. Vitrina Fisic
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA FOSOC. Vitrina od punog drveta hrasta sa 4 ustakljena vrata. Mogućnost i drugih kombinacija.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA KANDIR. Namještaj linije Kandir svojim prekrasnim drvenim plohama, glatkima kao jezero, ljupkošću linija dotiće vaš prostor življenja i čini ga jedinstvenim. Izrađen je od masivnog drva AGACIJE. Proizvodi se samo u jednoj boji (SIERRA BROWN - LAKIRANO).
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. VITRINA LINIUM. Linija Linium dio je kolekcije EC Collection. EC Collection sastoji se od nekoliko linija koje ujedinjuju klasičan i moderan stil; i ovdje se u prvom planu ističe ljepota hrasta, a dizajn je namijenjen zahtjevnoj klijenteli istančanog ukusa. Linium vitrine, komode i stolovi modernog su dizajna, ravnih linija te nenametljivog okova.
1 ... 3 4 5 6 ... od ukupno 6
Katamaran Charter KroatienDekorativne zavjese, tkanine, dizajn namještajProizvodnja, masivni namještaj, puno drvoCatamaran Charter Croatiakenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolDizajnerski NamještajParketi, Masivni namještaj od slavonskog hrasta
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net