Nalazite se na:
DNEVNI BORAVAK >>

KOMODE I VITRINE

Yachtcharter Kroatien
Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA SABAH. Komoda Sabah
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA SAMARA. Linija Samara dio je kolekcije EC Collection. EC Collection sastoji se od nekoliko linija koje ujedinjuju klasičan i moderan stil; i ovdje se u prvom planu ističe ljepota hrasta, a dizajn je namijenjen zahtjevnoj klijenteli istančanog ukusa. Linija Samara najbolje objedinjuje klasični i moderan dizajn - ravne plohe i geometrijska razdvojenost elemenata ukrašeni su nenametljivim detaljima pa dobijamo finalni proizvod koji će funkcionalno ukrasit svaki prostor.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA SHELL. Konstrukcija komode iverica debljine 16 mm dimenzije: 160x80x40 cm, u bijelo-crno boji.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA SINK-SPOJ. Program Sink-spoj radi se u hrastu ili parenom hrastu, dok su noge metalne. Prekrasan spoj modernog i klasičnog stila s kojim ćete obogatiti svoj životni prostor.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA SNOW. Komoda s 4 ladice sa staklom, u bijeloj boji.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA SWIFT. Komoda u boji bukve, sastav komode: 2 vrata i 3 ladice, dimenzije: 124x78x42 cm
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA TRIUMPH. Linija namještaja Triumph odiše iskonskom i uzbudljivom, istovremeno divljom i očaravajućom snagom prirode. Drvo ove linije je robusno, a njezinim konture kao da daju život svakom komadu iz linije. Izrađen je od masivnog drva MANGA. Proizvodi se samo u 2 boje (kao na slici).
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA TUSCANY. Komoda Tuscany
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA VALLERANO. Vallerano komoda sa kliznim vratima, boja čokolade.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KUTNA BIBLIOTEKA GROOVE. Biblioteka Groove moderno je i funkcionalno rješenje za uređenje dnevne ili radne sobe ili ureda. Kolekciju čine moduli istih širina i dubina u tri različite visine koji se slaganjem jednog na drugi prilagođavaju željama kupaca i zahtjevima prostora. Na slici je inačica s kutnim elementima. Mogu se kombinirati staklena ili drvena vrata. Kolekcija uključuje i radni stol.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. MODULARNA VITRINA PENNINE. Dizajn kolekcije Pennine ističe ono što volimo kod drveta – ljepotu, postojanost, toplinu. Pojedini elementi ove kolekcije mogu se kombinirati po izgledu (otvorena vitrina sa staklenim policama ili zatvorena vitrina) te po dimenziji (samostojeća vitrina ili nekoliko vitrina povezanih policama); posebnost ove vitrine je i različita dubina gornjeg i donjeg dijela što stvara kosinu pa tako cijelom intereijeru daje dinamičan dojam.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. NISKA KOMODA GOODWOOD. Linija Goodwood svojim nesvakidašnjim dizajnom dokazuje da se drvo može oblikovati na sve načine te da maštoviti nacrti uz specifično znanje obrade drveta postaju visokokvalitetni krajnji proizvod. Linija uključuje sve elemente za uređenje dnevne sobe i blagovaone. Puno drvo hrasta jamči kvalitetu i dugotrajnost proizvoda, a inovativan dizajn i preciznost obrade daju neprolaznu estetsku vrijednost.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. ORMAR CASALE. Linija Casale dio je kolekcije EC Collection. EC Collection sastoji se od nekoliko linija koje ujedinjuju klasičan i moderan stil; i ovdje se u prvom planu ističe ljepota hrasta, a dizajn je namijenjen zahtjevnoj klijenteli istančanog ukusa. Casale se odlikuje jednostavnim dizajnom svojih ormara, vitrina i komoda, a koristeći klizne elemente pomalo razbija ustaljenu kombinaciju drvo - staklo koja je uobičajena uređenju dnevnih soba.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. ORMAR NOVALIS. Linija Novalis dio je kolekcije EC Collection. EC Collection sastoji se od nekoliko linija koje ujedinjuju klasičan i moderan stil; i ovdje se u prvom planu ističe ljepota hrasta, a dizajn je namijenjen zahtjevnoj klijenteli istančanog ukusa. Ormari, komode i vitrine Novalis su klasičnog dizajna; savršena preciznost izvedbe, stilski okov te estetski detalji čine ovaj namještaj prvoklasnim proizvodom bezvremene ljepote.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. ORMAR SCANDIA. Linija Scandia dio je kolekcije EC Collection. EC Collection sastoji se od nekoliko linija koje ujedinjuju klasičan i moderan stil; i ovdje se u prvom planu ističe ljepota hrasta, a dizajn je namijenjen zahtjevnoj klijenteli istančanog ukusa. Klasičan dizajn kolekcije Scandia potvrđuje da vrhunska drvna sirovina u rukama pravih majstora postaje neprocjenjiv komad namještaja koji, neosjetljiv na trendove, prostoru daje vječan pečat klasičnog stila.
1 ... 2 3 4 5 6 ... od ukupno 6
Parketi, Masivni namještaj od slavonskog hrastaProizvodnja, masivni namještaj, puno drvokenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolCatamaran Charter CroatiaDekorativne zavjese, tkanine, dizajn namještajKatamaran Charter KroatienDizajnerski Namještaj
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net