Nalazite se na:
DNEVNI BORAVAK >>

KOMODE I VITRINE

Yachtcharter Kroatien
Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA LINIUM. Linija Linium dio je kolekcije EC Collection. EC Collection sastoji se od nekoliko linija koje ujedinjuju klasičan i moderan stil; i ovdje se u prvom planu ističe ljepota hrasta, a dizajn je namijenjen zahtjevnoj klijenteli istančanog ukusa. Linium vitrine, komode i stolovi modernog su dizajna, ravnih linija te nenametljivog okova.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA LONDON TONIN CASA. Komoda koja se sastoji od tri vrata, 3 ladice, oboja u mat crnu boju sa crno obojenim staklom i metalnim ručkama.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA LOREDO. Uspravnih ili horizontalnih pružanja ili pak pravilne kvadratične forme, namještaj linije Loredo uvijek jednako komunicira stabilnost i čvrstoću. Istovremeno, njegove fino obrađene plohe čine ga manje ozbiljnim i dopadljivim. Izrađen je od masivnog drva HRASTA. Proizvodi se u boji LAVA - LAKIRANO
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA MAKASSAR. Komoda Makassar
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA MANDALAY. Komoda Mandalay
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA MAXX. Linija namještaja Maxx odiše iskonskom i uzbudljivom, istovremeno divljom i očaravajućom snagom prirode. Drvo ove linije je robusno, a njezinim konture kao da daju život svakom komadu iz linije. Izrađen je od masivnog drva MANGA. Proizvodi se samo u jednoj boji ( BROWN - LAKIRANO).
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA NIDUS. Ako slučajno postoji negdje neko potkrovlje ili kosina, drveni namještaj se lako uklopi jer se izrađuje – po mjeri. Kao osnovne materijale koristi se masivno drvo bukve, hrasta, trešnje, oraha ili po želji, te ploce iverice, iverala, medijapana. Kako bi finalni proizvod bio dobar u njega se ugrađuje samo repromaterijal provjerene kvalitete bilo da su to drvni materijali ili okov: panti, prihvatnici, vodilice i ostalo.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA NORMA. Ovo je prva iz serije Norma, prikazana na mnogim sajmovima, osvajala je niz nagrada, uvijek je moderna, i gotovo svima dopadljiva. Dio namještaja u koji možemo smjestiti mnogo suđa, papira, igračaka…. Jednostavna, a upravo zato prelijepa, ova je hrastova komoda nenametljiva ljepotica koja krasi dnevnu sobu. Kao osnovne materijale koristi se masivno drvo bukve, hrasta, trešnje, oraha ili po želji, te ploce iverice, iverala, medijapana. Kako bi finalni proizvod bio dobar u njega se ugrađuje samo repromaterijal provjerene kvalitete bilo da su to drvni materijali ili okov: panti, prihvatnici, vodilice i ostalo.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA NOVALIS. Linija Novalis dio je kolekcije EC Collection. EC Collection sastoji se od nekoliko linija koje ujedinjuju klasičan i moderan stil; i ovdje se u prvom planu ističe ljepota hrasta, a dizajn je namijenjen zahtjevnoj klijenteli istančanog ukusa. Ormari, komode i vitrine Novalis su klasičnog dizajna; savršena preciznost izvedbe, stilski okov te estetski detalji čine ovaj namještaj prvoklasnim proizvodom bezvremene ljepote.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA OTVORENA. Jedan dio nas ne voli simetriju i totalni red, već neobične oblike i igru – za takve je ova tv kompozicija izrađena od mnogo manjih dijelova drvenih dijelova. Kao osnovne materijale koristi se masivno drvo bukve, hrasta, trešnje, oraha ili po želji, te ploce iverice, iverala, medijapana. Kako bi finalni proizvod bio dobar u njega se ugrađuje samo repromaterijal provjerene kvalitete bilo da su to drvni materijali ili okov: panti, prihvatnici, vodilice i ostalo.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA PHAROS. Materijal je puno drvo hrasta, a završna obrada biljna ulja. Kao osnovne materijale koristi se masivno drvo bukve, hrasta, trešnje, oraha ili po želji, te ploce iverice, iverala, medijapana. Kako bi finalni proizvod bio dobar u njega se ugrađuje samo repromaterijal provjerene kvalitete bilo da su to drvni materijali ili okov: panti, prihvatnici, vodilice i ostalo.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA PICASSO. Komoda Picasso
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA PRANDINA. Komoda Prandina
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA QUERCUS. Visoka komoda od punog drveta. Mogućnost kupnje i ostalih elemenata iz iste serije.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA RUBIS. Komoda modernog dizajna, dimenzije: 92x93,5x42 cm, u boji ebanovina.
1 2 3 4 5 ... od ukupno 6
kenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolProizvodnja, masivni namještaj, puno drvoDizajnerski NamještajParketi, Masivni namještaj od slavonskog hrastaDekorativne zavjese, tkanine, dizajn namještajCatamaran Charter CroatiaKatamaran Charter Kroatien
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net