Nalazite se na:
DNEVNI BORAVAK >>

KOMODE I VITRINE

Yachtcharter Kroatien
Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA DOMINO. Komoda klasičnog stila, ali modernijih, ravnih linija od punog drveta hrasta.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA DURHAM. Komoda Durham
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA ESTHER. Komoda s 3 ladice u bijeloj boji.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA FANTASTIC. Komoda s vratima i ladicama od punog drveta hrasta, modernih linija. Mogućnost kupnje i ostalih elemenata iz iste serije. Program se radi u parenom hrastu a moguće je birati i boju od nekoliko ponuđenih. Također moguća varijanta komode bez ladica sa 3 vrata.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA FISIC. Komoda Fisic
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA FISIC. Komoda s vratima i ladicama od punog drveta hrasta, modernih linija. Mogućnost kupnje i ostalih elemenata iz iste serije. Program se radi u parenom hrastu a moguće je birati i boju od nekoliko ponuđenih. Također moguća varijanta komode bez ladica sa 3 vrata.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA FLOS. Komode sa mnogo ladica idealne su za spavaće sobe, a ako se još izrađuju po mjeri prostora i od punog drva, tada njihovom funkcionalnosti i dizajnu nema premca. Ako dodamo staklo, tada komoda može stajati u dnevnoj sobi, blagovaonici, predsoblju. Kombinacija vrata i ladica uvijek ovisi o potrebi njenih korisnika. Materijal: puno drvo hrast završno obrađeno biljnim uljima. Kao osnovne materijale koristi se masivno drvo bukve, hrasta, trešnje, oraha ili po želji, te ploce iverice, iverala, medijapana. Kako bi finalni proizvod bio dobar u njega se ugrađuje samo repromaterijal provjerene kvalitete bilo da su to drvni materijali ili okov: panti, prihvatnici, vodilice i ostalo.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA FUTURA (8 LADICA). Komoda FUTURA boje trešnjina drva specifične zaobljenosti odlikuje se prostranošću ladica.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA GOODWOOD. Linija Goodwood svojim nesvakidašnjim dizajnom dokazuje da se drvo može oblikovati na sve načine te da maštoviti nacrti uz specifično znanje obrade drveta postaju visokokvalitetni krajnji proizvod. Linija uključuje sve elemente za uređenje dnevne sobe i blagovaone. Puno drvo hrasta jamči kvalitetu i dugotrajnost proizvoda, a inovativan dizajn i preciznost obrade daju neprolaznu estetsku vrijednost.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA HARLEKIN 6 DRAWERS. Šareno obojena komoda koja je svaka ručno bojana. Ova visoka komoda ultimativno urbanističkog karaktera privlači poglede u svakom ambijentu.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA HELENA. Komoda Helena - širinu i visinu komode moguće je izraditi po želji kupca. Ova komoda ne samo da je funkcionalna, ona je izrađena da bude ukras prostoru. Sasvim drukčiji dojam daje tamnim uljem premazan hrast – postaje pomalo klasičan i poziva na divljenje. Kao osnovne materijale koristi se masivno drvo bukve, hrasta, trešnje, oraha ili po želji, te ploce iverice, iverala, medijapana. Kako bi finalni proizvod bio dobar u njega se ugrađuje samo repromaterijal provjerene kvalitete bilo da su to drvni materijali ili okov: panti, prihvatnici, vodilice i ostalo.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA JAN. Dizajnirane da se uklope u moderne prostore, komode Jan su izrađene od punog drva hrasta ili bukve, i završno obojene bijelo pigmentiranim biljnim uljima koje im daje prozračnost.Mladenački stil, bijelo pigmentirano biljno ulje, staklo u okviru, klizna vrata, malo podignuta od poda – to je namještaj za moderne stanove i moderne, mlade obitelji. Kao osnovne materijale koristi se masivno drvo bukve, hrasta, trešnje, oraha ili po želji, te ploce iverice, iverala, medijapana. Kako bi finalni proizvod bio dobar u njega se ugrađuje samo repromaterijal provjerene kvalitete bilo da su to drvni materijali ili okov: panti, prihvatnici, vodilice i ostalo.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA KANDIR. Namještaj linije Kandir svojim prekrasnim drvenim plohama, glatkima kao jezero, ljupkošću linija dotiće vaš prostor življenja i čini ga jedinstvenim. Izrađen je od masivnog drva AGACIJE. Proizvodi se samo u jednoj boji (SIERRA BROWN - LAKIRANO).
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA LINES. Svaka ladica je postavljena na vodilice koje imaju tzv. `puch-catch` mehanizam i sadrži unutarnju ladicu. DVD-ovi se mogu poslagati u glavnu ladicu. Baza je aglomerirani panel 50 mm debljine, sa prilagodljivom dizalicom ili sa pod okvirom od sjajnog kromiranog čelika. Sideboard-ovi izrađeni od bijelog sjajnog laka imaju unutrašnjost od satenskog bijelog laka, oni od sjajnog cevenog ili antracut laka imaju unutrašnjost u satenskom antracit laku.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA LING. dizajn: Ines Stošić
2010.g.Komoda s profiliranim oblogama sa sve 4 strane i 6 ladica s otvaranjem na pritisak.
1 2 3 4 ... od ukupno 6
kenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolCatamaran Charter CroatiaProizvodnja, masivni namještaj, puno drvoDekorativne zavjese, tkanine, dizajn namještajDizajnerski NamještajParketi, Masivni namještaj od slavonskog hrastaKatamaran Charter Kroatien
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net