Nalazite se na:
DNEVNI BORAVAK >>

KOMODE I VITRINE

Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Yachtcharter Kroatien
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. BAR LADY ROCK WHITE. Poseban bar dekadentnog dizajna koji zbog svoje veličine može pristajati svakom prostoru. Svojom prisutnošću daje svakom prostoru izuzetnu upečatljivost.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. BIBLIOTEKA GROOVE. Biblioteka Groove moderno je i funkcionalno rješenje za uređenje dnevne ili radne sobe ili ureda. Kolekciju čine moduli istih širina i dubina u tri različite visine koji se slaganjem jednog na drugi prilagođavaju željama kupaca i zahtjevima prostora. Mogu se kombinirati staklena ili drvena vrata. Kolekcija uključuje i radni stol.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. INTERIJER SAMARA. Linija Samara dio je kolekcije EC Collection. EC Collection sastoji se od nekoliko linija koje ujedinjuju klasičan i moderan stil; i ovdje se u prvom planu ističe ljepota hrasta, a dizajn je namijenjen zahtjevnoj klijenteli istančanog ukusa. Linija Samara najbolje objedinjuje klasični i moderan dizajn - ravne plohe i geometrijska razdvojenost elemenata ukrašeni su nenametljivim detaljima pa dobijamo finalni proizvod koji će funkcionalno ukrasit svaki prostor.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KLASIČNA BIBLIOTEKA. Biblioteke su prepoznatljivi proizvod DIN-a. Zbog klasičnog dizajna i vrhunske tehnološke izvedbe, pogodne su za radne i dnevne sobe te urede. Modularan sistem izrade čini biblioteke prilagodljivima mnogobrojnim željama i svakom prostoru.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA. Da ne bi bio samo hrast, ponekad se dodaje malo obojenog stakla i to je sasvim dovoljno. Kao osnovne materijale koristi se masivno drvo bukve, hrasta, trešnje, oraha ili po želji, te ploce iverice, iverala, medijapana. Kako bi finalni proizvod bio dobar u njega se ugrađuje samo repromaterijal provjerene kvalitete bilo da su to drvni materijali ili okov: panti, prihvatnici, vodilice i ostalo.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA S POSMIČNIM VRATIMA NU. 
dizajn: Zoran Šunjić 
2005.
Komoda s praktičnim posmičnim vratima sa staklenim policama u unutrašnjsoti i rasvjetom. Idealno za bar, a može i kao atraktivan ormar za odlaganje arhive. Nositelj znaka Hrvatska kvaliteta i dobitnik Zlatne brončane Mobil Optimum na međunarodnom sajmu namještaja Ambienta 2005.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA ANAIS BLANC D
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA BIG MAN. Namještaj linije Big Man svojim prekrasnim drvenim plohama, glatkima kao jezero, ljupkošću linija dotiće vaš prostor življenja i čini ga jedinstvenim. Izrađen je od masivnog drva AGACIJE. Proizvodi se samo u jednoj boji (SIERRA BROWN - LAKIRANO).
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA BISON. Komoda od punog drveta hrasta, modernih linija sa ustakljenim vratima. Program je u natur hrastu i mogu se birati razne boje. Mogućnost izvedbe sa 4, 3, ili 2 vrata. Mogućnost kupnje i ostalih elemenata iz iste serije.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA BLOQUE. Snaga blokova od prirodnog drveta, pretvorena u skladne cjeline linije namještaja Bloque, ispunjava prostor toplinom. Kroz svaki element linije Bloque, priroda progovara suptilnim jezikom. Masivno drvo HRASTA. Mogućnost biranja boje i obrade.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA COLOUR. Korpusi programa COLOUR mogu biti u jasenu, hrastu ili orahu (sve furnir, a ukoliko je jasen ili hrast mogu se bajcati po želji). Dijelovi u boji su od dvostrukog stakla sa okovima na koje proizvođač daje doživotnu garanciju na kvalitetu izrade (pod ovim se podrazumijeva da se okovi neće odvojiti od stakla). Moguće dobiti u crvenoj, crnoj, bijeloj i zelenoj boji. Dubina komode 50 cm i 35 cm.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA DARSHAN (3 LADICE). Komoda u shabby chic stilu od masivnog drva akacije, u svaki će prostor unijeti dašak romantike.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA DARSHAN (7 LADICA). Komoda u shabby chic stilu od masivnog drva akacije, u svaki će prostor unijeti dašak romantike. Osnovna konstrukcija, fronte vrata i ladica, konzole, police stranice ladica: furnirska ploča. Okov: metalni spojni elementi, odmične spojnice, prihvatnici vrata i ladica. Površinska obrada: temeljna boja, lak za drvo.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA DE-LINE. De-line je izrađena od punog drveta hrasta, a odlikuju je moderne ravne linije te uporaba stakla i lakiranih površina koje još više naglašavaju prirodan šarm drveta.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KOMODE I VITRINE. KOMODA DOBO. Kao što priroda pruža bezbroj mogućnosti za kreativnost, tako namještaj linije Dobo na bezbroj načina obogaćuje sve stilove uređenja, darujući im čistoću svojih linija i prirodnu ljepotu drva. Izrađen je od masivnog drva HRASTA. Proizvodi se samo u jednoj boji (IZBLJEDJELI HRAST - LAKIRANO)
1 2 3 ... od ukupno 6
Proizvodnja, masivni namještaj, puno drvoDizajnerski NamještajDekorativne zavjese, tkanine, dizajn namještajParketi, Masivni namještaj od slavonskog hrastaKatamaran Charter Kroatienkenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolCatamaran Charter Croatia
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net