Nalazite se na:
DNEVNI BORAVAK >>

KLUB STOLIĆI

Yachtcharter Kroatien
Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ SINK-SPOJ. Drveni klupski stolić sa metalnim nogama. Mogućnost kupnje i ostalih elemenata iz iste serije. Program Sink-spoj radi se u hrastu ili parenom hrastu, dok su noge metalne. Prekrasan spoj modernog i klasičnog stila s kojim ćete obogatiti svoj životni prostor.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ SORIANO KVADRATNI. Miotto nudi kompozicije za dnevni boravak profinjenih linija sa modernim mehanizmima otvaranja i zatvaranja. Tu su i posebni elementi koji sadrže držače za boce i ostali `skriveni` pretinci. Stalci za TV sa već predviđenim prostorom za DVD uređaje i brojna ostala `čuda tehnike`. Posebnu pažnju valja obratiti na klupske stoliće, koji su zaista raznoliki i mogu se lijepo uklopiti u svaki prostor. Osim prekrasnih formi i prvoklasne kvalitete ovi stolići su vrlo funkcionalni jer sadrže mnogo prostora za odlaganje i pohranjivanje raznih sitnica. Soriano klupski stolić sa dvije ladice, bijelo visoki sjaj, siva gornja ploha sa cvjetnim uzorkom.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ SORIANO OKRUGLI. Miotto nudi kompozicije za dnevni boravak profinjenih linija sa modernim mehanizmima otvaranja i zatvaranja. Tu su i posebni elementi koji sadrže držače za boce i ostali `skriveni` pretinci. Stalci za TV sa već predviđenim prostorom za DVD uređaje i brojna ostala `čuda tehnike`. Posebnu pažnju valja obratiti na klupske stoliće, koji su zaista raznoliki i mogu se lijepo uklopiti u svaki prostor. Osim prekrasnih formi i prvoklasne kvalitete ovi stolići su vrlo funkcionalni jer sadrže mnogo prostora za odlaganje i pohranjivanje raznih sitnica. Soriano klupski stolić sa dvije ladice, crno visoki sjaj sa sivom gornjom plohom.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ STRATES. Niski stol sa tri 55 mm debele plohe postavljene jedna iznad druge. Gornje dvije plohe mogu se pomicati, baza je od epoksi lakiranog čelika u crnoj boji. Moguće su 3 pozicije: `zatvorena`, `otvorena 1` i `otvorena 2` - ovisno o tome da li je jedna ili su dvije plohe otvorene. U zadnjem slučaju sveukupne dimenzije su 122x122 cm.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ TESSA. Moderan klub stolić u kombinaciji staklo/drvo. Boje: orah, bukva.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ TIN. Klub stolić, krom nogice. Staklena ploča debljine 8/6 mm.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ TONIN CASA. Klupski stolić Tonin Casa. Baza je izrađena od crno obojanog metala, dok je gornja ploha izrađena od crno obojanog ojačanog stakla.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ TRIUMPH. Linija namještaja Triumph odiše iskonskom i uzbudljivom, istovremeno divljom i očaravajućom snagom prirode. Drvo ove linije je robusno, a njezinim konture kao da daju život svakom komadu iz linije. Izrađen je od masivnog drva MANGA. Proizvodi se samo u 2 boje (kao na slici).
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ VALLERANO. Miotto nudi kompozicije za dnevni boravak profinjenih linija sa modernim mehanizmima otvaranja i zatvaranja. Tu su i posebni elementi koji sadrže držače za boce i ostali `skriveni` pretinci. Stalci za TV sa već predviđenim prostorom za DVD uređaje i brojna ostala `čuda tehnike`. Posebnu pažnju valja obratiti na klupske stoliće, koji su zaista raznoliki i mogu se lijepo uklopiti u svaki prostor. Osim prekrasnih formi i prvoklasne kvalitete ovi stolići su vrlo funkcionalni jer sadrže mnogo prostora za odlaganje i pohranjivanje raznih sitnica. Vallerano klupski stolić, staklo+hrast, siva donja polica s ogledalom.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ VEGAS. Moderan klub stolić u boji bukve.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. RADNI STOL STUDIOSUS. Moderan stol visokog sjaja.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. STOL YO-YO. Stol sa odabirom visine, koji se lako pretvara u jedaći stol uz pomoć dvije ploče od 34,5 cm. Na jednoj strani okvira stola je ručka uz pomoć koje se površina podiže ili spušta na željenu visinu. Ovo podešavanje olakšano je uz pomoć opruga i ploča stola može se zaustaviti na visine između 38 i 74 cm. Ploča se širi uz pomoć prstenastih valjaka. Dvije dodatne ploče za produženje stola nalaze se unutar samog stola.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. STOLIĆ S PERFORACIJOM WORM. Dizajn: Ljiljana Kolundžić 
2007.
Moderni stolići sa aplikacijama na boku i gornjoj ploči.
1 ... 2 3 4 ... od ukupno 4
kenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolDizajnerski NamještajCatamaran Charter CroatiaKatamaran Charter KroatienProizvodnja, masivni namještaj, puno drvotkanina, dnevni boravak, spavaća sobatende, žaluzine, roloi, paneli, plissei, trakaste
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net