Nalazite se na:
DNEVNI BORAVAK >>

KLUB STOLIĆI

Yachtcharter Kroatien
Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ FANTASTIC. Stolić od punog drveta hrasta, modernih linija. Mogućnost kupnje i ostalih elemenata iz iste serije. Program se radi u parenom hrastu a moguće je birati i boju od nekoliko ponuđenih.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ FOSOC. Stolić od punog drveta hrasta, modernih linija. Mogućnost kupnje i ostalih elemenata iz iste serije.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ GANDOLFO. Miotto nudi kompozicije za dnevni boravak profinjenih linija sa modernim mehanizmima otvaranja i zatvaranja. Tu su i posebni elementi koji sadrže držače za boce i ostali `skriveni` pretinci. Stalci za TV sa već predviđenim prostorom za DVD uređaje i brojna ostala `čuda tehnike`. Posebnu pažnju valja obratiti na klupske stoliće, koji su zaista raznoliki i mogu se lijepo uklopiti u svaki prostor. Osim prekrasnih formi i prvoklasne kvalitete ovi stolići su vrlo funkcionalni jer sadrže mnogo prostora za odlaganje i pohranjivanje raznih sitnica. Gandolfo klupski stolić, etrušćanski sivi mramor
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ GIUSTINI. Miotto nudi kompozicije za dnevni boravak profinjenih linija sa modernim mehanizmima otvaranja i zatvaranja. Tu su i posebni elementi koji sadrže držače za boce i ostali `skriveni` pretinci. Stalci za TV sa već predviđenim prostorom za DVD uređaje i brojna ostala `čuda tehnike`. Posebnu pažnju valja obratiti na klupske stoliće, koji su zaista raznoliki i mogu se lijepo uklopiti u svaki prostor. Osim prekrasnih formi i prvoklasne kvalitete ovi stolići su vrlo funkcionalni jer sadrže mnogo prostora za odlaganje i pohranjivanje raznih sitnica. Giustini klupski stolić, staklena gornja ploča, okvir od nehrđajućeg čelika.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ GOCCIO . Ono što karakterizira program Miniforms odnosi se na obradu stakla zaobljenih linija te sposobnost dobivanja funkcionalnog proizvoda uporabom tog zahtjevnog materijala. Posebnu pažnju svakako zaslužuje obrada stakla i drva koja Miniforms proizvode pretvara u prava umjetnička djela savršenog spoja funkcionalnosti i estetike. Osobito su zanimljive kombinacije materijala kao što su kamen, metal i koža, čiji su rezultat transparentni i sofisticirani proizvodi. Miniforms je sinonim za neprestani razvoj i ulaganje u ljudske potencijale, pa je suradnja s renomiranim svjetskim dizajnerima česta i uspješna. Miniforms je ime koje vežemo za istraživanje i razvoj «malih oblika» za uređenje interijera, vrhunski talijanski dizajn te odličnu kombinaciju modernih tehnologija i tradicije u izrađivanju namještaja. Iz Miniformsa je `potekla` posebna linija kreativnih detalja Oggimai, koja uključuje podne, stropne i stolne lampe, baby fotelje, dekorativne jastučiće i taburee iznimno maštovitih uzoraka i dizajna.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ KANDIR. Namještaj linije Kandir svojim prekrasnim drvenim plohama, glatkima kao jezero, ljupkošću linija dotiće vaš prostor življenja i čini ga jedinstvenim. Izrađen je od masivnog drva AGACIJE. Proizvodi se samo u jednoj boji (SIERRA BROWN - LAKIRANO).
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ LIDO. Miotto nudi kompozicije za dnevni boravak profinjenih linija sa modernim mehanizmima otvaranja i zatvaranja. Tu su i posebni elementi koji sadrže držače za boce i ostali `skriveni` pretinci. Stalci za TV sa već predviđenim prostorom za DVD uređaje i brojna ostala `čuda tehnike`. Posebnu pažnju valja obratiti na klupske stoliće, koji su zaista raznoliki i mogu se lijepo uklopiti u svaki prostor. Osim prekrasnih formi i prvoklasne kvalitete ovi stolići su vrlo funkcionalni jer sadrže mnogo prostora za odlaganje i pohranjivanje raznih sitnica. Lido klupski stolić, kamen travertino u boji bijele kave.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ LINO. 
Mali okrugli klub stolić modernog dizajna. Staklena ploča debljine 8/6 mm.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ LOREDO. Uspravnih ili horizontalnih pružanja ili pak pravilne kvadratične forme, namještaj linije Loredo uvijek jednako komunicira stabilnost i čvrstoću. Istovremeno, njegove fino obrađene plohe čine ga manje ozbiljnim i dopadljivim. Izrađen je od masivnog drva HRASTA. Proizvodi se u boji LAVA - LAKIRANO.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ MADONNA. Stakleni klub stolić modernog dizajna. Crno staklo sa cvjetnim uzorkom.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ MAKASSAR. Klupski stolić Makassar
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ MAXX. Linija namještaja Maxx odiše iskonskom i uzbudljivom, istovremeno divljom i očaravajućom snagom prirode. Drvo ove linije je robusno, a njezinim konture kao da daju život svakom komadu iz linije. Izrađen je od masivnog drva MANGA. Proizvodi se samo u jednoj boji ( BROWN - LAKIRANO).
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ MIMOSA COFFEE. Klupski stolić od furnira drveta mimoze.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ MIMOSA SIDE. Klupski stolić od furnira drveta mimoze.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, KLUB STOLIĆI. KLUPSKI STOLIĆ NIDO. Miotto nudi kompozicije za dnevni boravak profinjenih linija sa modernim mehanizmima otvaranja i zatvaranja. Tu su i posebni elementi koji sadrže držače za boce i ostali `skriveni` pretinci. Stalci za TV sa već predviđenim prostorom za DVD uređaje i brojna ostala `čuda tehnike`. Posebnu pažnju valja obratiti na klupske stoliće, koji su zaista raznoliki i mogu se lijepo uklopiti u svaki prostor. Osim prekrasnih formi i prvoklasne kvalitete ovi stolići su vrlo funkcionalni jer sadrže mnogo prostora za odlaganje i pohranjivanje raznih sitnica. Nido klupski stolići, 3 kom, crveno staklo.
1 2 3 4 ... od ukupno 4
Catamaran Charter CroatiaDizajnerski NamještajKatamaran Charter KroatienProizvodnja, masivni namještaj, puno drvokenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolsustavi za kupaonice i sanitarni uređajikuhinje, ugradni ormari i klizne stijene, stolovi
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net