Nalazite se na:
DNEVNI BORAVAK >>

DNEVNI BORAVCI I REGALI

Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Yachtcharter Kroatien
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, DNEVNI BORAVCI I REGALI. ORMAR FERENČIĆ 1. Ormari prilagođeni vašem prostoru i vašim željama. Obični, s vratima ili bez, klizni, zahtjevni, moderni, klasični... Naši ormari se odlikuju dobrim dizajnom, inovativnostošću, kvalitetom materijala i ugrađenog okova, vrhunskom izradom, trajnosću proizvoda te ekološkom osviještenošću… Koristimo najkvalitetnije okove (Grass, Blum, Häfele, Salice, Hettich, itd.)
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, DNEVNI BORAVCI I REGALI. ORMAR FERENČIĆ 2. Ormari prilagođeni vašem prostoru i vašim željama. Obični, s vratima ili bez, klizni, zahtjevni, moderni, klasični... Naši ormari se odlikuju dobrim dizajnom, inovativnostošću, kvalitetom materijala i ugrađenog okova, vrhunskom izradom, trajnosću proizvoda te ekološkom osviještenošću… Koristimo najkvalitetnije okove (Grass, Blum, Häfele, Salice, Hettich, itd.)
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, DNEVNI BORAVCI I REGALI. PROGRAM NAMJEŠTAJA ZA DNEVNI BORAVAK VISIO. dizajn: Darko Špiljaric
2009.g.
Iza elegantne crne staklene površine dva su TV-a. Takvo rješenje omogućava druženje članova obitelji s raznim afinitetima u pogledu TV programa, igrica i sl. Proizvod je namijenjen stanovima i prezentacijskim dvoranama, predvorjima i salonima. Ovisno o velicini i broju ekrana oblikuje se i element u koji se postavljaju. Donji elementi su kombinacije ladica za pohranu opreme, DVD-a, CD-a i drugih medija, te dvovisinskog elementa za rad na prijenosnom racunalu vidljivog tek po otklapanju pokrovne ploče i fronte ergonomski prilagođenog za odrasle i djecu.

Element je dio programa inkea@home koji je nagrađen Srebrnom medaljom Mobil optimum na međunarodnom sajmu namještaja Ambienta 2009.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, DNEVNI BORAVCI I REGALI. REGAL DOMINO. Regal klasičnog stila, ali modernijih, ravnih linija od punog drveta hrasta, sa ladicama, ustakljenom vitrinom i mjestom za tv.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, DNEVNI BORAVCI I REGALI. REGAL NIDUS. Nidus je pravo gnijezdo za dnevni boravak. Kao osnovne materijale koristi se masivno drvo bukve, hrasta, trešnje, oraha ili po želji, te ploce iverice, iverala, medijapana. Kako bi finalni proizvod bio dobar u njega se ugrađuje samo repromaterijal provjerene kvalitete bilo da su to drvni materijali ili okov: panti, prihvatnici, vodilice i ostalo.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, DNEVNI BORAVCI I REGALI. TV KOMODA PENNINE. Dizajn kolekcije Pennine ističe ono što volimo kod drveta – ljepotu, postojanost, toplinu. Iako su dizajneri svoju inspiraciju pronašli u engleskom krajoliku, ovi su modeli, zahvaljujući svojoj funkcionalnosti i kvaliteti izrade, namijenjeni kupcima koji cijene čistu eleganciju prirode.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, DNEVNI BORAVCI I REGALI. TV KOMODA S VITRINOM SAMARA. Linija Samara dio je kolekcije EC Collection. EC Collection sastoji se od nekoliko linija koje ujedinjuju klasičan i moderan stil; i ovdje se u prvom planu ističe ljepota hrasta, a dizajn je namijenjen zahtjevnoj klijenteli istančanog ukusa. Linija Samara najbolje objedinjuje klasični i moderan dizajn - ravne plohe i geometrijska razdvojenost elemenata ukrašeni su nenametljivim detaljima pa dobijamo finalni proizvod koji će funkcionalno ukrasit svaki prostor.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, DNEVNI BORAVCI I REGALI. TV REGAL BISON. Otvoreno-zatvorena polica od punog drveta hrasta sa ustakljenim vratima, ladicama i mjestom za TV.
 • Namještaj, DNEVNI BORAVAK, DNEVNI BORAVCI I REGALI. TV REGAL COLOUR. Set od više elemenata za dnevni boravak od punog drveta hrasta sa prednjim stranicama u boji.
1 ... 2 3 4 ... od ukupno 4
Proizvodnja, masivni namještaj, puno drvokenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolkuhinje, dječja soba, dnevni boravak, spavaća sobaCatamaran Charter CroatiaParketi, Masivni namještaj od slavonskog hrastaKatamaran Charter Kroatiensustavi za kupaonice i sanitarni uređaji
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net