Nalazite se na:
OSTALO >> DEKORACIJA >> SVIJEĆE I MIRISI
Yachtcharter Kroatien
Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
  • Namještaj, DEKORACIJA, SVIJEĆE I MIRISI. AUTUMN COLOURS 1. Jesenska kolekcija Leonardo Autumn Colours 2010 inspirirana je bojama iz prirode. Dekorativni artikli iz ove kolekcije dočarat će Vam veseli šumski život.
  • Namještaj, DEKORACIJA, SVIJEĆE I MIRISI. AUTUMN COLOURS 2. Jesenska kolekcija Leonardo Autumn Colours 2010 inspirirana je bojama iz prirode. Dekorativni artikli iz ove kolekcije dočarat će Vam veseli šumski život.
  • Namještaj, DEKORACIJA, SVIJEĆE I MIRISI. DIFUZOR SA ŠTAPIĆIMA. Dostupna je nova linija proizvoda talijanske tvrtke Millefiori. Riječ je o difuzorima, svijećama, mirisnim kamenčićima i jastučićima različitih cvjetnih, voćnih i neutralnih mirisa. Karakteristika Millefiori kućnih mirisa je prirodno porijeklo esencija što daje dugotrajnost proizvodu. Mirisni difuzor sa drvenim štapićima za kreiranje uvijek mirisnog ambijenta. Štapići se trebaju uroniti u tekućinu kako bi upili tekućinu te okretati jednom tjedno.
  • Namještaj, DEKORACIJA, SVIJEĆE I MIRISI. MIRISNA SVIJEĆA. Dostupna je nova linija proizvoda talijanske tvrtke Millefiori. Riječ je o difuzorima, svijećama, mirisnim kamenčićima i jastučićima različitih cvjetnih, voćnih i neutralnih mirisa. Karakteristika Millefiori kućnih mirisa je prirodno porijeklo esencija što daje dugotrajnost proizvodu. Vulkanski kamenčići zasićeni bojom i mirisom stvaraju ugodnu i senzualnu atmosferu u svakom prostoru.
  • Namještaj, DEKORACIJA, SVIJEĆE I MIRISI. MIRISNE VREĆICE. Dostupna je nova linija proizvoda talijanske tvrtke Millefiori. Riječ je o difuzorima, svijećama, mirisnim kamenčićima i jastučićima različitih cvjetnih, voćnih i neutralnih mirisa. Karakteristika Millefiori kućnih mirisa je prirodno porijeklo esencija što daje dugotrajnost proizvodu. Komplet od dvije mirisne vrećice obučene u tkaninu osvježit će Vaše ormare, torbe, automobile ili manje ambiente.
  • Namještaj, DEKORACIJA, SVIJEĆE I MIRISI. MIRISNI KAMENČIĆI. Dostupna je nova linija proizvoda talijanske tvrtke Millefiori. Riječ je o difuzorima, svijećama, mirisnim kamenčićima i jastučićima različitih cvjetnih, voćnih i neutralnih mirisa. Karakteristika Millefiori kućnih mirisa je prirodno porijeklo esencija što daje dugotrajnost proizvodu. Vulkanski kamenčići zasićeni bojom i mirisom stvaraju ugodnu i senzualnu atmosferu u svakom prostoru.
  • Namještaj, DEKORACIJA, SVIJEĆE I MIRISI. MIRISNI VOSAK. Dostupna je nova linija proizvoda talijanske tvrtke Millefiori. Riječ je o difuzorima, svijećama, mirisnim kamenčićima i jastučićima različitih cvjetnih, voćnih i neutralnih mirisa. Karakteristika Millefiori kućnih mirisa je prirodno porijeklo esencija što daje dugotrajnost proizvodu. Komadići voska koji se polagano tope na zraku otpuštajući intenzivan i trajan miris.
1 ... od ukupno 1
Dizajnerski NamještajCatamaran Charter CroatiaKatamaran Charter Kroatiensustavi za kupaonice i sanitarni uređajiDekorativni program za kuću i domkenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolParketi, Masivni namještaj od slavonskog hrasta
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net