Nalazite se na:
OSTALO >> DEKORACIJA >> SVIJEĆE I MIRISI
Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Yachtcharter Kroatien
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
  • Namještaj, DEKORACIJA, SVIJEĆE I MIRISI. AUTUMN COLOURS 1. Jesenska kolekcija Leonardo Autumn Colours 2010 inspirirana je bojama iz prirode. Dekorativni artikli iz ove kolekcije dočarat će Vam veseli šumski život.
  • Namještaj, DEKORACIJA, SVIJEĆE I MIRISI. AUTUMN COLOURS 2. Jesenska kolekcija Leonardo Autumn Colours 2010 inspirirana je bojama iz prirode. Dekorativni artikli iz ove kolekcije dočarat će Vam veseli šumski život.
  • Namještaj, DEKORACIJA, SVIJEĆE I MIRISI. DIFUZOR SA ŠTAPIĆIMA. Dostupna je nova linija proizvoda talijanske tvrtke Millefiori. Riječ je o difuzorima, svijećama, mirisnim kamenčićima i jastučićima različitih cvjetnih, voćnih i neutralnih mirisa. Karakteristika Millefiori kućnih mirisa je prirodno porijeklo esencija što daje dugotrajnost proizvodu. Mirisni difuzor sa drvenim štapićima za kreiranje uvijek mirisnog ambijenta. Štapići se trebaju uroniti u tekućinu kako bi upili tekućinu te okretati jednom tjedno.
  • Namještaj, DEKORACIJA, SVIJEĆE I MIRISI. MIRISNA SVIJEĆA. Dostupna je nova linija proizvoda talijanske tvrtke Millefiori. Riječ je o difuzorima, svijećama, mirisnim kamenčićima i jastučićima različitih cvjetnih, voćnih i neutralnih mirisa. Karakteristika Millefiori kućnih mirisa je prirodno porijeklo esencija što daje dugotrajnost proizvodu. Vulkanski kamenčići zasićeni bojom i mirisom stvaraju ugodnu i senzualnu atmosferu u svakom prostoru.
  • Namještaj, DEKORACIJA, SVIJEĆE I MIRISI. MIRISNE VREĆICE. Dostupna je nova linija proizvoda talijanske tvrtke Millefiori. Riječ je o difuzorima, svijećama, mirisnim kamenčićima i jastučićima različitih cvjetnih, voćnih i neutralnih mirisa. Karakteristika Millefiori kućnih mirisa je prirodno porijeklo esencija što daje dugotrajnost proizvodu. Komplet od dvije mirisne vrećice obučene u tkaninu osvježit će Vaše ormare, torbe, automobile ili manje ambiente.
  • Namještaj, DEKORACIJA, SVIJEĆE I MIRISI. MIRISNI KAMENČIĆI. Dostupna je nova linija proizvoda talijanske tvrtke Millefiori. Riječ je o difuzorima, svijećama, mirisnim kamenčićima i jastučićima različitih cvjetnih, voćnih i neutralnih mirisa. Karakteristika Millefiori kućnih mirisa je prirodno porijeklo esencija što daje dugotrajnost proizvodu. Vulkanski kamenčići zasićeni bojom i mirisom stvaraju ugodnu i senzualnu atmosferu u svakom prostoru.
  • Namještaj, DEKORACIJA, SVIJEĆE I MIRISI. MIRISNI VOSAK. Dostupna je nova linija proizvoda talijanske tvrtke Millefiori. Riječ je o difuzorima, svijećama, mirisnim kamenčićima i jastučićima različitih cvjetnih, voćnih i neutralnih mirisa. Karakteristika Millefiori kućnih mirisa je prirodno porijeklo esencija što daje dugotrajnost proizvodu. Komadići voska koji se polagano tope na zraku otpuštajući intenzivan i trajan miris.
1 ... od ukupno 1
kvalitetan namještaj za sve ukuse,suvremeni dizajnDizajnerski Namještajsanitarija, sanitarije, keramičke pločiceParketi, Masivni namještaj od slavonskog hrastastolice, kutne garniture, spavaće sobe, kupaonicekrevetići za bebe, hranilica, kada, komoda za bebeNamještaj krevet, madrac, podnica
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net