Nalazite se na:
BLAGOVAONA >>

STOLOVI

Yacht Charter Croatia

Sadržaj na ovoj stranici zahtjeva noviju verziju Adobe Flash Player.

Namještaj

Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL GOODWOOD. Linija Goodwood svojim nesvakidašnjim dizajnom dokazuje da se drvo može oblikovati na sve načine te da maštoviti nacrti uz specifično znanje obrade drveta postaju visokokvalitetni krajnji proizvod. Linija uključuje sve elemente za uređenje dnevne sobe i blagovaone. Puno drvo hrasta jamči kvalitetu i dugotrajnost proizvoda, a inovativan dizajn i preciznost obrade daju neprolaznu estetsku vrijednost.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL KANDIR. Namještaj linije Kandir svojim prekrasnim drvenim plohama, glatkima kao jezero, ljupkošću linija dotiće vaš prostor življenja i čini ga jedinstvenim. Izrađen je od masivnog drva AGACIJE. Proizvodi se samo u jednoj boji (SIERRA BROWN - LAKIRANO).
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL LOREDO. Uspravnih ili horizontalnih pružanja ili pak pravilne kvadratične forme, namještaj linije Loredo uvijek jednako komunicira stabilnost i čvrstoću. Istovremeno, njegove fino obrađene plohe čine ga manje ozbiljnim i dopadljivim. Izrađen je od masivnog drva HRASTA. Proizvodi se u boji LAVA - LAKIRANO
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL MAGIC J. Izuzetno bogat odabir materijala i boja, ali iznad svega velika ponuda funkcionalnih i inovativnih stolova na razvlačenje te sklopivih stolaca. Prednost Calligaris proizvoda odnosi se na izuzetno uravnotežen odnos kvalitete i cijene, što je rezultat neprestanog ulaganja u istraživanje i razvoj iz kojeg proizlazi osobito opsežna ponuda proizvoda za svaki prostor i namjenu, bilo u klasičnom, bilo u modernom stilu. Široka ponuda Calligaris stolica, od stolica za blagovanje do pomoćnih sklopivih stolica, karakteristična je po odličnoj ergonomiji sjedenja, kvaliteti materijala od masiva, furnira do kombinacija metala, kože i stakla. Potrebno je naglasiti izvanrednu širinu kombiniranja materijala, boja, stilova i dimenzija po vlastitom izboru, što omogućava prilagodbu Calligaris blagovaonica postojećem namještaju, ali i veličini prostora koji je na raspolaganju.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL MAGNOLIA. Ono što karakterizira program Miniforms odnosi se na obradu stakla zaobljenih linija te sposobnost dobivanja funkcionalnog proizvoda uporabom tog zahtjevnog materijala za stolove za razvlačenje. Posebnu pažnju svakako zaslužuje obrada stakla i drva koja Miniforms proizvode pretvara u prava umjetnička djela savršenog spoja funkcionalnosti i estetike. Osobito su zanimljive kombinacije materijala kao što su kamen, metal i koža, čiji su rezultat transparentni i sofisticirani proizvodi.
Miniforms je sinonim za neprestani razvoj i ulaganje u ljudske potencijale, pa je suradnja s renomiranim svjetskim dizajnerima česta i uspješna. Miniforms je ime koje vežemo za istraživanje i razvoj «malih oblika» za uređenje interijera, vrhunski talijanski dizajn te odličnu kombinaciju modernih tehnologija i tradicije u izrađivanju namještaja. Iz Miniformsa je `potekla` posebna linija kreativnih detalja Oggimai, koja uključuje podne, stropne i stolne lampe, baby fotelje, dekorativne jastučiće i taburee iznimno maštovitih uzoraka i dizajna.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL MAKASSAR. Stol Makassar
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL MANDALAY. Stol Mandalay
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL MAXX. Linija namještaja Maxx odiše iskonskom i uzbudljivom, istovremeno divljom i očaravajućom snagom prirode. Drvo ove linije je robusno, a njezinim konture kao da daju život svakom komadu iz linije. Izrađen je od masivnog drva MANGA. Proizvodi se samo u jednoj boji ( BROWN - LAKIRANO).
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL ODYSSEY. Izuzetno bogat odabir materijala i boja, ali iznad svega velika ponuda funkcionalnih i inovativnih stolova na razvlačenje te sklopivih stolaca. Prednost Calligaris proizvoda odnosi se na izuzetno uravnotežen odnos kvalitete i cijene, što je rezultat neprestanog ulaganja u istraživanje i razvoj iz kojeg proizlazi osobito opsežna ponuda proizvoda za svaki prostor i namjenu, bilo u klasičnom, bilo u modernom stilu. Široka ponuda Calligaris stolica, od stolica za blagovanje do pomoćnih sklopivih stolica, karakteristična je po odličnoj ergonomiji sjedenja, kvaliteti materijala od masiva, furnira do kombinacija metala, kože i stakla. Potrebno je naglasiti izvanrednu širinu kombiniranja materijala, boja, stilova i dimenzija po vlastitom izboru, što omogućava prilagodbu Calligaris blagovaonica postojećem namještaju, ali i veličini prostora koji je na raspolaganju.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL PICASSO. Stol Picasso
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL PLANET. Izuzetno bogat odabir materijala i boja, ali iznad svega velika ponuda funkcionalnih i inovativnih stolova na razvlačenje te sklopivih stolaca. Prednost Calligaris proizvoda odnosi se na izuzetno uravnotežen odnos kvalitete i cijene, što je rezultat neprestanog ulaganja u istraživanje i razvoj iz kojeg proizlazi osobito opsežna ponuda proizvoda za svaki prostor i namjenu, bilo u klasičnom, bilo u modernom stilu. Široka ponuda Calligaris stolica, od stolica za blagovanje do pomoćnih sklopivih stolica, karakteristična je po odličnoj ergonomiji sjedenja, kvaliteti materijala od masiva, furnira do kombinacija metala, kože i stakla. Potrebno je naglasiti izvanrednu širinu kombiniranja materijala, boja, stilova i dimenzija po vlastitom izboru, što omogućava prilagodbu Calligaris blagovaonica postojećem namještaju, ali i veličini prostora koji je na raspolaganju.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL QUERCUS. Stol od punog drveta hrasta, modernih linija. Mogućnost kupnje i ostalih elemenata iz iste serije.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL RIANO. Stolovi i stolice atraktivnog dizajna u različitim kombinacijama boja, materijala i obrade oduševit će Vas izgledom, a posebice kvalitetom. Stol Riano - crno staklo+nehrđajući čelik, Stolac Neri - bijela eko-koža+nehrđajući čelik
Vrijeme koje provodimo za stolom ne svodi se samo na puko zadovoljavanje potrebe za hranom, već je to vrijeme koje provodimo za svojim ukućanima i dragim osobama. Miotto vam omogućuje da ga provedete na najbolji mogući način. Udobne kožne, tapecirane ili drvene stolice pružaju vrhunski osjećaj udobnosti. Iznimno kvalitetni stolovi atraktivnog dizajna nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL SABAH. Stol Sabah
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL SERAM. Gornja ploča je crne ili prljavo bijele boje, izrađena od keramike. Sastoji se od 2x3 mm debelih slojeva sa centralnim slojem od staklenih vlakana kako bi se dobila jedinstvena cjelina debela 7 mm. Ovo eko kompatibilan, reciklirajući materijal, otporan na kemikalije, toplinu i UV. Baza i noge su od lakiranog aluminija visokog sjaja u crnoj ili bijeloj boji.
1 2 3 4 ... od ukupno 4
Dizajnerski Namještajsjedeće garniture kutne garniture masažne fotelje Proizvodnja, masivni namještaj, puno drvokenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolParketi, Masivni namještaj od slavonskog hrastaNamještaj krevet, fotelja, dvosjed, trosjedkvalitetan namještaj za sve ukuse,suvremeni dizajn
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net