Nalazite se na:
BLAGOVAONA >>

STOLOVI

Yachtcharter Kroatien
Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL CALDERA. Stol Caldera
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL CATALANO. Stolovi i stolice atraktivnog dizajna u različitim kombinacijama boja, materijala i obrade oduševit će Vas izgledom, a posebice kvalitetom. Stol Catalano - crno staklo+tamni hrast, Stolac Salone - crna eko-koža 
Vrijeme koje provodimo za stolom ne svodi se samo na puko zadovoljavanje potrebe za hranom, već je to vrijeme koje provodimo za svojim ukućanima i dragim osobama. Miotto vam omogućuje da ga provedete na najbolji mogući način. Udobne kožne, tapecirane ili drvene stolice pružaju vrhunski osjećaj udobnosti. Iznimno kvalitetni stolovi atraktivnog dizajna nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL CHEVERNY. Okrugli stol metalni sa staklom.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL CINELINE. Jedaći stol sa stranicom koja se produžuje koja je napravljena od hrasta u crnoj boji ili od laka u bijeloj boji visokog sjaja. Ploča je od panela, a noge od čelika visokog sjaja. Produžetci su pospremljeni vertikalno ispod gornje ploče. Kromirani metalni okvir je više-manje skriven produžecima jada se stol nalazi u sklopljenom položaju. Ovaj stol može zaprimiti 6 ljudi u sklopljenom položaju i između 10 - 12 kada se rasklopi.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL DINETTE. Tvrtka O&G od 1975. godine proizvodi i izvozi stolove i stolice diljem svijeta. Godišnje proizvede više od milijun stolica te nudi široku kolekciju stolica i stolova od modernih do klasičnih, drvenih ili metalnih. Dizajneri u suradnji s tehničarima brinu se o estetici i strukturnim detaljima kako bi svakom proizvodu osigurali stabilnost, trajnost i osebujnost.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL DOBO. Kao što priroda pruža bezbroj mogućnosti za kreativnost, tako namještaj linije Dobo na bezbroj načina obogaćuje sve stilove uređenja, darujući im čistoću svojih linija i prirodnu ljepotu drva. Izrađen je od masivnog drva HRASTA. Proizvodi se samo u jednoj boji (IZBLJEDJELI HRAST - LAKIRANO)
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL DUB. Izuzetno bogat odabir materijala i boja, ali iznad svega velika ponuda funkcionalnih i inovativnih stolova na razvlačenje te sklopivih stolaca. Prednost Calligaris proizvoda odnosi se na izuzetno uravnotežen odnos kvalitete i cijene, što je rezultat neprestanog ulaganja u istraživanje i razvoj iz kojeg proizlazi osobito opsežna ponuda proizvoda za svaki prostor i namjenu, bilo u klasičnom, bilo u modernom stilu. Široka ponuda Calligaris stolica, od stolica za blagovanje do pomoćnih sklopivih stolica, karakteristična je po odličnoj ergonomiji sjedenja, kvaliteti materijala od masiva, furnira do kombinacija metala, kože i stakla. Potrebno je naglasiti izvanrednu širinu kombiniranja materijala, boja, stilova i dimenzija po vlastitom izboru, što omogućava prilagodbu Calligaris blagovaonica postojećem namještaju, ali i veličini prostora koji je na raspolaganju.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL ELSA. Jedaći stol sa integralnim dijelom koji služi za produženje. Okvir je od čelika presvučen kromom visokog sjaja. Površina je od kristalnog (ekstra bistrog) očvršćenog stakla (debljine 15 mm), završen u bijeloj ili crvenoj boji. Kada je sklopljen može zaprimiti 3 osoba, rasklopljen 5 ili 6. Širina proširenja je 130 cm.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL EUREKA. Stol na razvlačenje sa 10 mm debelom gornjom pločom od dva dijela. Ploča može biti od stakla ili od aluminija u kombinaciji sa furnirom hrasta. Dio za razvlačenje je od MDF-a završen kako bi odgovarao okviru i nogama od punog drveta.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL F10. Stol na sklapanje sa bazom od kromiranog čelika i gornjom pločom od laka ili furnira. Kada je sklopljen stol je 8,5 cm debeli.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL FANTASTIC. Stol od punog drveta hrasta, modernih linija. Mogućnost kupnje i ostalih elemenata iz iste serije. Program se radi u parenom hrastu a moguće je birati i boju od nekoliko ponuđenih.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL FISIC. Stol od punog drveta hrasta, modernih linija. Mogućnost kupnje i ostalih elemenata iz iste serije. Program se radi u parenom hrastu a moguće je birati i boju od nekoliko ponuđenih.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL FLOS. Kao osnovne materijale koristi se masivno drvo bukve, hrasta, trešnje, oraha ili po želji, te ploce iverice, iverala, medijapana. Kako bi finalni proizvod bio dobar u njega se ugrađuje samo repromaterijal provjerene kvalitete bilo da su to drvni materijali ili okov: panti, prihvatnici, vodilice i ostalo.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL FLY. Tvrtka O&G od 1975. godine proizvodi i izvozi stolove i stolice diljem svijeta. Godišnje proizvede više od milijun stolica te nudi široku kolekciju stolica i stolova od modernih do klasičnih, drvenih ili metalnih. Dizajneri u suradnji s tehničarima brinu se o estetici i strukturnim detaljima kako bi svakom proizvodu osigurali stabilnost, trajnost i osebujnost.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL FOSOC. Stol od punog drveta hrasta, modernih linija. Mogućnost kupnje i ostalih elemenata iz iste serije.
1 2 3 4 ... od ukupno 4
Dizajnerski NamještajKatamaran Charter Kroatienkenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolProizvodnja, masivni namještaj, puno drvoParketi, Masivni namještaj od slavonskog hrastaCatamaran Charter CroatiaNamještaj parket, laminat, brodski pod
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net