Nalazite se na:
BLAGOVAONA >>

STOLOVI

Yachtcharter Kroatien
Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. BLAGOVAONSKI STOL KAKI. Masivni blagovaonski stol na razvlačenje klasičnog dizajna svojim linijama uklopit će se i u suvremene ambijente.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. BLAGOVAONSKI STOL STANDARD. Blagovaonski stol od oplemenjene iverice obložen furnirom pogodan za manje prostore.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL. Stol i krevet moraju biti drveni – to je osnovno pravilo u našim domovima. Hrast voli bijelo pigmenitrano biljno ulje jer tada izgleda drukčije i zato se veliki dio kupaca odlučuje upravo na taj ton. Kao osnovne materijale koristi se masivno drvo bukve, hrasta, trešnje, oraha ili po želji, te ploce iverice, iverala, medijapana. Kako bi finalni proizvod bio dobar u njega se ugrađuje samo repromaterijal provjerene kvalitete bilo da su to drvni materijali ili okov: panti, prihvatnici, vodilice i ostalo.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL ALUCERAM. Gornja ploča je crne ili prljavo bijele boje, izrađena od keramike. Sastoji se od 2x3 mm debelih slojeva sa centralnim slojem od staklenih vlakana kako bi se dobila jedinstvena cjelina debela 7 mm. Ovo eko kompatibilan, reciklirajući materijal, otporan na kemikalije, toplinu i UV. Baza i noge su od lakiranog aluminija visokog sjaja u crnoj ili bijeloj boji.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL ARMONY. Proizvodi tvrtke Midj oličenje su talijanske kvalitete i dizajna. U samo 20 godina, koliko postoji, tvrtka je dospjela na zavidno mjesto u sektoru proizvodnje stolica, stolova i uredskog namještaja. Pokretačku snagu tvrtke Midj čini skupljeno iskustvo i profesionalnost stečena tijekom godina.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL BANDUNG. Stol Bandung
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL BARON. Izuzetno bogat odabir materijala i boja, ali iznad svega velika ponuda funkcionalnih i inovativnih stolova na razvlačenje te sklopivih stolaca. Prednost Calligaris proizvoda odnosi se na izuzetno uravnotežen odnos kvalitete i cijene, što je rezultat neprestanog ulaganja u istraživanje i razvoj iz kojeg proizlazi osobito opsežna ponuda proizvoda za svaki prostor i namjenu, bilo u klasičnom, bilo u modernom stilu. Široka ponuda Calligaris stolica, od stolica za blagovanje do pomoćnih sklopivih stolica, karakteristična je po odličnoj ergonomiji sjedenja, kvaliteti materijala od masiva, furnira do kombinacija metala, kože i stakla. Potrebno je naglasiti izvanrednu širinu kombiniranja materijala, boja, stilova i dimenzija po vlastitom izboru, što omogućava prilagodbu Calligaris blagovaonica postojećem namještaju, ali i veličini prostora koji je na raspolaganju.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL BELAGO. Linija Belago dio je kolekcije EC Collection. EC Collection sastoji se od nekoliko linija koje ujedinjuju klasičan i moderan stil; i ovdje se u prvom planu ističe ljepota hrasta, a dizajn je namijenjen zahtjevnoj klijenteli istančanog ukusa. Svi DIN stolovi izrađeni su od punog drveta hrasta što ima daje vrlo visoku stabilnost te robusan i prirodan izgled, a dodatnu pouzdanost jamči visokokvalitetan i funkcionalan okov. Stolovi DIN imaju različite mogućnosti proširenja tj. izvlačenja, ali uvijek u skladu s dizajnerskim zahtjevom pojedine linije.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL BELLINI HA - 0803. Stol za blagovanje BELLINI (HA - 0803). Dimenzija: 160x95x74 cm
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL BIG BOOM. Stol Big Boom
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL BIG MAN. Namještaj linije Big Man svojim prekrasnim drvenim plohama, glatkima kao jezero, ljupkošću linija dotiće vaš prostor življenja i čini ga jedinstvenim. Izrađen je od masivnog drva AGACIJE. Proizvodi se samo u jednoj boji (SIERRA BROWN - LAKIRANO).
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL BISON. Stol od punog drveta hrasta. Mogućnost kupnje klupa i ostalih elemenata iz iste serije.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL BOSS. Stol Boss
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL BRIOSO. Proizvodi tvrtke Midj oličenje su talijanske kvalitete i dizajna. U samo 20 godina, koliko postoji, tvrtka je dospjela na zavidno mjesto u sektoru proizvodnje stolica, stolova i uredskog namještaja. Pokretačku snagu tvrtke Midj čini skupljeno iskustvo i profesionalnost stečena tijekom godina.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLOVI. STOL BRIOSO. Proizvodi tvrtke Midj oličenje su talijanske kvalitete i dizajna. U samo 20 godina, koliko postoji, tvrtka je dospjela na zavidno mjesto u sektoru proizvodnje stolica, stolova i uredskog namještaja. Pokretačku snagu tvrtke Midj čini skupljeno iskustvo i profesionalnost stečena tijekom godina.
1 2 3 ... od ukupno 4
Dizajnerski NamještajKatamaran Charter KroatienProizvodnja, masivni namještaj, puno drvoParketi, Masivni namještaj od slavonskog hrastaCatamaran Charter Croatiakenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolkuhinje, dječja soba, dnevni boravak, spavaća soba
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net