Nalazite se na:
BLAGOVAONA >>

STOLICE

Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Yachtcharter Kroatien
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC ICE. Proizvodi tvrtke Midj oličenje su talijanske kvalitete i dizajna. U samo 20 godina, koliko postoji, tvrtka je dospjela na zavidno mjesto u sektoru proizvodnje stolica, stolova i uredskog namještaja. Pokretačku snagu tvrtke Midj čini skupljeno iskustvo i profesionalnost stečena tijekom godina.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC JASMINE. Tvrtka O&G od 1975. godine proizvodi i izvozi stolove i stolice diljem svijeta. Godišnje proizvede više od milijun stolica te nudi široku kolekciju stolica i stolova od modernih do klasičnih, drvenih ili metalnih. Dizajneri u suradnji s tehničarima brinu se o estetici i strukturnim detaljima kako bi svakom proizvodu osigurali stabilnost, trajnost i osebujnost.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC KAKI. Blagovaonske stolice punog zaslona ojastučene tkaninom koje Vam omogućavaju dugotrajno sjedenje bez napora.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC KAKO. Ono što karakterizira program Miniforms odnosi se na obradu stakla zaobljenih linija te sposobnost dobivanja funkcionalnog proizvoda uporabom tog zahtjevnog materijala za stolove za razvlačenje. Posebnu pažnju svakako zaslužuje obrada stakla i drva koja Miniforms proizvode pretvara u prava umjetnička djela savršenog spoja funkcionalnosti i estetike. Osobito su zanimljive kombinacije materijala kao što su kamen, metal i koža, čiji su rezultat transparentni i sofisticirani proizvodi.
Miniforms je sinonim za neprestani razvoj i ulaganje u ljudske potencijale, pa je suradnja s renomiranim svjetskim dizajnerima česta i uspješna. Miniforms je ime koje vežemo za istraživanje i razvoj «malih oblika» za uređenje interijera, vrhunski talijanski dizajn te odličnu kombinaciju modernih tehnologija i tradicije u izrađivanju namještaja. Iz Miniformsa je `potekla` posebna linija kreativnih detalja Oggimai, koja uključuje podne, stropne i stolne lampe, baby fotelje, dekorativne jastučiće i taburee iznimno maštovitih uzoraka i dizajna.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC LINDA. Metalna kromirana stolica. Bijela ili crna otporna PU tkanina omogučava jednostavno održavanje i čišćenje.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC MAGGIE. Metalna kromirana stolica. Crna otporna PU tkanina omogučava jednostavno održavanje i čišćenje.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC MAXIMUS. Stolac Maximus
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC MINOX. Proizvodi tvrtke Midj oličenje su talijanske kvalitete i dizajna. U samo 20 godina, koliko postoji, tvrtka je dospjela na zavidno mjesto u sektoru proizvodnje stolica, stolova i uredskog namještaja. Pokretačku snagu tvrtke Midj čini skupljeno iskustvo i profesionalnost stečena tijekom godina.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC MIRA. Blagovaonske stolice koje se svojim modernim linijama uklapaju u svaki ambijent.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC MIXER. Tvrtka O&G od 1975. godine proizvodi i izvozi stolove i stolice diljem svijeta. Godišnje proizvede više od milijun stolica te nudi široku kolekciju stolica i stolova od modernih do klasičnih, drvenih ili metalnih. Dizajneri u suradnji s tehničarima brinu se o estetici i strukturnim detaljima kako bi svakom proizvodu osigurali stabilnost, trajnost i osebujnost.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC MODI. Stolac Modi
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC MYA. Izuzetno bogat odabir materijala i boja, ali iznad svega velika ponuda funkcionalnih i inovativnih stolova na razvlačenje te sklopivih stolaca. Prednost Calligaris proizvoda odnosi se na izuzetno uravnotežen odnos kvalitete i cijene, što je rezultat neprestanog ulaganja u istraživanje i razvoj iz kojeg proizlazi osobito opsežna ponuda proizvoda za svaki prostor i namjenu, bilo u klasičnom, bilo u modernom stilu. Široka ponuda Calligaris stolica, od stolica za blagovanje do pomoćnih sklopivih stolica, karakteristična je po odličnoj ergonomiji sjedenja, kvaliteti materijala od masiva, furnira do kombinacija metala, kože i stakla. Potrebno je naglasiti izvanrednu širinu kombiniranja materijala, boja, stilova i dimenzija po vlastitom izboru, što omogućava prilagodbu Calligaris blagovaonica postojećem namještaju, ali i veličini prostora koji je na raspolaganju.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC NERI. Stolovi i stolice atraktivnog dizajna u različitim kombinacijama boja, materijala i obrade oduševit će Vas izgledom, a posebice kvalitetom. Stol Riano - crno staklo+nehrđajući čelik, Stolac Neri - bijela eko-koža+nehrđajući čelik
Vrijeme koje provodimo za stolom ne svodi se samo na puko zadovoljavanje potrebe za hranom, već je to vrijeme koje provodimo za svojim ukućanima i dragim osobama. Miotto vam omogućuje da ga provedete na najbolji mogući način. Udobne kožne, tapecirane ili drvene stolice pružaju vrhunski osjećaj udobnosti. Iznimno kvalitetni stolovi atraktivnog dizajna nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC NOVA. Blagovaonske stolice punog zaslona ojastučene lako perivom tkaninom.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC OH. Nagrađena kinetička stolica, mogućnost slaganja jedne u drugu. Sjedalo od ukalupljenog matiranog polipropilena, noge od čelika sa plastičnim završecima. Design by Karim Rashid.
1 2 3 4 5 ... od ukupno 5
Catamaran Charter CroatiaDizajnerski Namještajkenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stoltkanina, dnevni boravak, spavaća sobaDekorativne zavjese, tkanine, dizajn namještajProizvodnja, masivni namještaj, puno drvoKatamaran Charter Kroatien
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net