Nalazite se na:
BLAGOVAONA >>

STOLICE

Yacht Charter Croatia

Sadržaj na ovoj stranici zahtjeva noviju verziju Adobe Flash Player.

Namještaj

Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC DARSHAN. Drvena stolica lijepo će se uklopiti u svaki ambijent.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC DIVA. Čvrste blagovaonske stolice punog naslona ojastučene eko kožom.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC EGG DENIM UNION . Novi proizvod kultne londonske firme Andrew Martin.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC EGG FUDGE LEATHER. Proizvođač Andrew Martin.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC ELLE. Tvrtka O&G od 1975. godine proizvodi i izvozi stolove i stolice diljem svijeta. Godišnje proizvede više od milijun stolica te nudi široku kolekciju stolica i stolova od modernih do klasičnih, drvenih ili metalnih. Dizajneri u suradnji s tehničarima brinu se o estetici i strukturnim detaljima kako bi svakom proizvodu osigurali stabilnost, trajnost i osebujnost.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC ELSA . ELSA je inovativna stolica profinjenog izgleda, dostupna u izvedbi sa i ber rukohvata. Fraktalni dizajn ljuske i fino oblikovan okvir predstavlja trijumf samog dizajnera. Okvir je promjera 11 mm, dvostruki i završen u sjajnom kromu. Ljuska je podstavljena sa 10 mm pjene, a presvlaka je naljepljena.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC FACETT. Magičnost dizajna Facett namještaja dotaknut će one koji žele čistoću i savršenstvo dizajna. Usporedite primjerice, minimalističku jednostavnost njegove monolitičke forme i ultra sofisticiran rad koji se naročito vidi u vezu (tonu i kontrastu boja), čija kompleksnost podsjeća na rezanje i oblikovanje dragog kamenja. Isto možemo usporediti i sa iznimno kompleksnim presavijanjem papira kod stvaranja Origamija. Presvlaka sačinjena od Coda tkanine (90% čiste nove vune/10% poliamida) daje završni detalj namještaju što se tiče oblika i udobnosti.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC FINN. Stolicu Finn karakterizira tekuća forma. Sjedalo daje izgleda kao da je izrađeno od jednog komada drveta. Naslon sa jezgorm od pjene daje djelotovornu i udobnu potporu tijelu.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC FLAIR. Izuzetno bogat odabir materijala i boja, ali iznad svega velika ponuda funkcionalnih i inovativnih stolova na razvlačenje te sklopivih stolaca. Prednost Calligaris proizvoda odnosi se na izuzetno uravnotežen odnos kvalitete i cijene, što je rezultat neprestanog ulaganja u istraživanje i razvoj iz kojeg proizlazi osobito opsežna ponuda proizvoda za svaki prostor i namjenu, bilo u klasičnom, bilo u modernom stilu. Široka ponuda Calligaris stolica, od stolica za blagovanje do pomoćnih sklopivih stolica, karakteristična je po odličnoj ergonomiji sjedenja, kvaliteti materijala od masiva, furnira do kombinacija metala, kože i stakla. Potrebno je naglasiti izvanrednu širinu kombiniranja materijala, boja, stilova i dimenzija po vlastitom izboru, što omogućava prilagodbu Calligaris blagovaonica postojećem namještaju, ali i veličini prostora koji je na raspolaganju.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC FLOS. Kao osnovne materijale koristi se masivno drvo bukve, hrasta, trešnje, oraha ili po želji, te ploce iverice, iverala, medijapana. Kako bi finalni proizvod bio dobar u njega se ugrađuje samo repromaterijal provjerene kvalitete bilo da su to drvni materijali ili okov: panti, prihvatnici, vodilice i ostalo.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC FORM. Izuzetno bogat odabir materijala i boja, ali iznad svega velika ponuda funkcionalnih i inovativnih stolova na razvlačenje te sklopivih stolaca. Prednost Calligaris proizvoda odnosi se na izuzetno uravnotežen odnos kvalitete i cijene, što je rezultat neprestanog ulaganja u istraživanje i razvoj iz kojeg proizlazi osobito opsežna ponuda proizvoda za svaki prostor i namjenu, bilo u klasičnom, bilo u modernom stilu. Široka ponuda Calligaris stolica, od stolica za blagovanje do pomoćnih sklopivih stolica, karakteristična je po odličnoj ergonomiji sjedenja, kvaliteti materijala od masiva, furnira do kombinacija metala, kože i stakla. Potrebno je naglasiti izvanrednu širinu kombiniranja materijala, boja, stilova i dimenzija po vlastitom izboru, što omogućava prilagodbu Calligaris blagovaonica postojećem namještaju, ali i veličini prostora koji je na raspolaganju.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC FURLANA. Tvrtka O&G od 1975. godine proizvodi i izvozi stolove i stolice diljem svijeta. Godišnje proizvede više od milijun stolica te nudi široku kolekciju stolica i stolova od modernih do klasičnih, drvenih ili metalnih. Dizajneri u suradnji s tehničarima brinu se o estetici i strukturnim detaljima kako bi svakom proizvodu osigurali stabilnost, trajnost i osebujnost.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC GUEST. Stolica GUEST počiva na četiri izlivene i polirane noge, koje na svojim krajevima imaju gumu tako da ne oštećuju tlo. Sjedalo i naslon imaju metalni okvir, sa oprugama koje su unutar jezgre polieterske pjene. Materijal se lako uklanja i podložan je kemijskom pranju.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC HELLAS. Stolac Hellas
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC HERO. Izuzetno bogat odabir materijala i boja, ali iznad svega velika ponuda funkcionalnih i inovativnih stolova na razvlačenje te sklopivih stolaca. Prednost Calligaris proizvoda odnosi se na izuzetno uravnotežen odnos kvalitete i cijene, što je rezultat neprestanog ulaganja u istraživanje i razvoj iz kojeg proizlazi osobito opsežna ponuda proizvoda za svaki prostor i namjenu, bilo u klasičnom, bilo u modernom stilu. Široka ponuda Calligaris stolica, od stolica za blagovanje do pomoćnih sklopivih stolica, karakteristična je po odličnoj ergonomiji sjedenja, kvaliteti materijala od masiva, furnira do kombinacija metala, kože i stakla. Potrebno je naglasiti izvanrednu širinu kombiniranja materijala, boja, stilova i dimenzija po vlastitom izboru, što omogućava prilagodbu Calligaris blagovaonica postojećem namještaju, ali i veličini prostora koji je na raspolaganju.
1 2 3 4 ... od ukupno 5
Dekorativne zavjese, tkanine, dizajn namještajkvalitetan namještaj za sve ukuse,suvremeni dizajnDizajnerski NamještajNamještaj krevet, fotelja, dvosjed, trosjedNamještaj za stanovanje, urede i ugostiteljstvokenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolNamještaj, kuhinje, Dnevni boravci, Blagovaonice
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net