Nalazite se na:
BLAGOVAONA >>

STOLICE

Izrada web aplikacija u Laravel tehnologiji
Yachtcharter Kroatien
Namještaj
Tražilica resotrana, kafića i događaja
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. BARSKI STOLAC. Visoka barska stolica izrađena od punog drveta. Tapecirana. Mogućnost narudžbe po mjeri.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. BARSKI STOLAC HILTON. Moderna barska stolica, mekana u eko koži u crnoj boji. Noga metalna sa mehanizmom.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. BARSKI STOLAC TONIN CASA. Barski tolac Tonin Casa koji se okreće oko svoje osi, obojan u bijelu mat boju. Baza je od kromiranog metala.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. BLAGOVAONSKI STOLAC DARK. Udobno oblikovane blagovaoničke stolice ojastučene tkaninom.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. BLAGOVAONSKI STOLAC POLO. Drvene blagovaonske stolice čvrste kontrukcije.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC AIDA. Stolac Aida
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC ALSTER. Ova stolica pruža inovativni dizajn i vrhunsku udobnost zahvaljujući svom obliku jajeta i uzdignutim rukohvatima. Materijal izrade je Bultex pjena. Stolica se okreće 360° oko svoje osi, te se automatski vraća u svoju originalnu poziciju kada se ustanete.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC AREA 51. Izuzetno bogat odabir materijala i boja, ali iznad svega velika ponuda funkcionalnih i inovativnih stolova na razvlačenje te sklopivih stolaca. Prednost Calligaris proizvoda odnosi se na izuzetno uravnotežen odnos kvalitete i cijene, što je rezultat neprestanog ulaganja u istraživanje i razvoj iz kojeg proizlazi osobito opsežna ponuda proizvoda za svaki prostor i namjenu, bilo u klasičnom, bilo u modernom stilu. Široka ponuda Calligaris stolica, od stolica za blagovanje do pomoćnih sklopivih stolica, karakteristična je po odličnoj ergonomiji sjedenja, kvaliteti materijala od masiva, furnira do kombinacija metala, kože i stakla. Potrebno je naglasiti izvanrednu širinu kombiniranja materijala, boja, stilova i dimenzija po vlastitom izboru, što omogućava prilagodbu Calligaris blagovaonica postojećem namještaju, ali i veličini prostora koji je na raspolaganju.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC AVENUE. Proizvodi tvrtke Midj oličenje su talijanske kvalitete i dizajna. U samo 20 godina, koliko postoji, tvrtka je dospjela na zavidno mjesto u sektoru proizvodnje stolica, stolova i uredskog namještaja. Pokretačku snagu tvrtke Midj čini skupljeno iskustvo i profesionalnost stečena tijekom godina.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC CAFE III. Stolica za kafiće ili restorane po narudžbi od uslojenog ivera sa mogućnošću izbora boje ivera i metalnih dijelova.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC CALIN. Sjedalo i naslon ove stolice izgledaju kao menaki, ali opet čvrsti jastuk. Presvlaka se lako skida, te se može prati i kemijski čistiti (ovisno o materijalu).
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC CAPPUCINO. Tvrtka O&G od 1975. godine proizvodi i izvozi stolove i stolice diljem svijeta. Godišnje proizvede više od milijun stolica te nudi široku kolekciju stolica i stolova od modernih do klasičnih, drvenih ili metalnih. Dizajneri u suradnji s tehničarima brinu se o estetici i strukturnim detaljima kako bi svakom proizvodu osigurali stabilnost, trajnost i osebujnost.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC CARDIF
. Mogućnost nabave u različitim bojama nogica i tkanine.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC CHEVERNY. Metalni stolac, sjedeći dio u tkanini bež boje.
 • Namještaj, BLAGOVAONA, STOLICE. STOLAC DARCY. Stolac Darcy
1 2 3 ... od ukupno 5
kenda namještaj, blagovaonica, dnevni boravak,stolKatamaran Charter Kroatientkanina, dnevni boravak, spavaća sobaCatamaran Charter CroatiaProizvodnja, masivni namještaj, puno drvoDizajnerski NamještajDekorativne zavjese, tkanine, dizajn namještaj
soluna-kozmetika.comfreedomtek.orgquantum-energy.orgheartwarrior.net